Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka muszka

Kupiłam na allegro zajebiste buty i jeden jest ciasny

Polecane posty

Gość Wróżka muszka

Jest mniejszy o 2-3 milimetry. a chciałam je założyc na wesele w sobote WRRRRR [zły]. macie jakiś pomysł jak go rozciągnąc?

Gość obetnij piętę siostro
kopciuszka :classic_cool:

Gość Wróżka muszka
wrzącą wodę do tego buta? to są szpilki lakierowane na obcasie, nie chce żeby się zniszczyły choc z za małych też nie będzie pożytku próbowałam chodzic w mokrej skarpetce ale nie dam rady bo boli mnie noga

Gość nie należejuz do tego świata
są z odkrytym palcem? radzę zastosowąć tzw.kopytko jak rozciągnełam sobie tak nawet bardzo delikatne baleriny

Możesz oblać pogniecioną gazetę wrzątkiem i wsadzić do tego buta w palce czy w piętę i zostawić na noc albo na czas aż trochę ostygnie i stopę wsadzić w buta i rozchodzić to się wyciągnie wtedy but.

Gość Wróżka muszka
tak z odkrytym palcem, bardzo ładne. miałam już gotowy cały strój na wesele a okazało się ze buty ciasne. i nie mam butów:( obcas 12 cm więc na takiej wysokości czuc starsznie że cisną. zrobie tak jak radzicie z tym wrzątkiem. myślicie że rozejdą się do soboty? ja już próbowalam z wodą ale zimną, moczyłam cienką skarpetkę i próbowałam chodzic ale tak mnie nogi bolą ze długo nie pochodze, może w tym wrzątkiem będzie lepiej. a na kopytko już chyba nie zdążę dac bo w 1 dzień mi szewc pewnie tego nie zrobi

Gość oszczędna kobita
idz do szewca oni rozciągaja buty. Ja tez mialam za małe buty i teraz juz nic nie ciśnie