Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtyjty

CZEMU FACECI ZAMIAST SILNYCH KOBIET WOLA SŁABE SŁODKIE NIEPORADNE

Polecane posty

Gość thtyjty

Nie chodzi mi o kobiety z nadmierna ilościa makijażu, tylko wiecie... Takie kobiety-słodziaki... Zachwycone facetem, nieporadne, zdane na jego pomoc.... Często kłóca sie z facetem i płacza... Czemu takie maja powodzenie??

pewnie dlatego, że facet czuje się wtedy potrzebny, że musi się nią opiekować i chronić, no i faceci uwielbiają kiedy się nimi zachwyca ;)

Gość rewds
bo silne sa mniej kobiece .. Doda na przyklad mnie nei przekonuje zbyt męski charakter ma . Preferuje na przyklad Gardias Dorote

Gość rewds
tipsiary solary to nie jest moja bajka .

rewds - mylisz pojęcia, akurat Pani Gardias jest kobietą silną. Skoro doszła tam gdzie jest to nie można mówić, że jest słaba i nieporadna. Wiec coś Ci sie w bańce poprzestawiało i nie umiesz logicznie myśleć. 😴🖐️

Gość gghjjkktrrr
A co, moze lepsze są takie "baby z jajami"?. Takie są zimne, dominujące.

Carrie nie odpierdalaj manian cwaniaro : ) miekka faje to ty w przyszłosci bedziesz brac na kleczkach

Gość rewds
dla mnie silna kobieta jest tez silna w gębie .. Doda potrafi pyskowac a Gardias ? Jest jak baba .. Słodka usmiechnieta i nie przeklina . Wiec nie zgodze sie ze to silna kobieta .

Człowieku, to dla Ciebie silna kobieta to taka, ktora przeklina? Silna to taka, ktora potrafi sama siebie utrzymac, nie traktuje faceta jak bóstwo, potrafi sama o siebie zadbać... Wiec puknij sie w pusta banie, bo z analizą u Ciebie słabo. :) Sos, haha, no widzisz, jesteś miekka faja, a nie facet. Własnie to pokazałeś. :D 🖐️

Gość rewds
pierdolisz .. To o czym piszesz to niezaleznosc finansowa , a nie zadna silna osobowosc .. TEmat jest o silnej osobowosci . Gardias ma osobowosc kobiecą , slabą .. A to ze jest niezalezna finansowo nikt nie zparzecza ..

Gość carrie ubostwiam Cie
Sos, haha, no widzisz, jesteś miekka faja, a nie facet. Własnie to pokazałeś. dokładnie 🖐️

Gość rewds
Silną kobietą jest HANNA gronkiewicz waltz .. NIE dorota gardias .. Bo waltz wszedła do męskiego swiata biznesu zarezerwowanego tylko dla płci męskiej

Gość hfhfh
lady love śliczna jesteś :)

eeeee carrie co ty pierdzielisz :D ja tez zawsze mam to czego chce, co nie znaczy ze jestem silna.. jestem delikatna sama w sobie ;) a to czy do czegos dojde czy nie to juz inna sprawa

bo mogą ją ochronić ;) choć w sumie dominująca (ale bez przesady) kobieta mi by nie przeszkadzała :P

Gość rewds
zreszta podobnie mozna powiedziec o dodzie . Jesli chodzi o finanse to rowniez jest słąba , bo to tylko piosenkarka , a nie krezus finansowy .. Ale jesli chodzi o psychike , to doda jest duzo bardziej pewna siebie od innych kobiet .

Lady, bez obrazy, ale z tego co zauważyłam to Ty traktujesz swojego faceta jak bóstwo własnie, wiec czytaj prosze ze zrozumieniem. Tak samo było z Twoim eksem, który puścił Cię kantem, a chciałaś już mieć z Nim dziecko. Także obok niezależności finansowej do bycia silną potrzebna jest także świadomość własnej wartości na stopniu radzenia sobie samej w życiu. ;)

Gość 453r
rewds ma 600 % racji

Gość carrie ubostwiam Cie
levi, otrząsnąłeś się po aferze ? :classic_cool:

carrie a kto powiedzial ze jestem silna? mowie ze mam zawsze to co chce, gdybym byla takim borokiem to nie mialabym tego wszystkiego ale to raczej dzieki szczesciu ktore poki co mi dopisuje faceci lubia kobiety delikante, zmyslowe, takie ktore beda potrafily zadbac o ognisko domowe, takie ktore potrafia pomoc potrzebujacym, slodkie, nie koniecznie naiwne, dobre, kulturalne i chcac nie chcac ja taka jestem

Ile facetów, tyle preferencji odnośnie idealnej partnerki. Ja uważam sie za silną kobiete i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta. :) 🖐️

Popieram Cię Carrie... A takie dobre ciepluchy szybko sie nudzą i tyle, potem facet się zastanawia czy jest w związku z kobietą czy z osobistą mamusią :o Takie kobiety są lubiane bo są proste i przewidywalne.