Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta1989

Spotkanie z kolegą

Polecane posty

Gość marta1989

Witam!! JUtro mam spotkanie z kolegą, z którym znam się od małego dziecka. propozycja spotkania wyszla spontanicznie z smsów. od 3 lat mam chlopaka. musze przyznac, ze kolega pociaga mnie w jakis sposob.. boje sie zeby nic powaznego z tego nie wyszlo?? obawiac sie spotkania?

Gość marta1989
no akurat kolega wie, ze mam chlopaka od dluzeszgo czasu:)

Gość marta1989
w sumie to niczego.. znamy sie tyle lat, a ja nie wiem o czym z nim rozmawiac i jak zaczac wogole:D i gdzie go zabrac, bo podjade po niego autem??

Gość marta1989
haha ale jestes bezposredni:d az w takiej desperacji nie jestem

Ja o nawet nie chce wiedzieć co ciebie swędzi. i tak ci powiem:D cycki:D czyli to miejsce gdzie ty masz równinę :P

Gość marta1989
ale mnie rozbawiliscie:D jasne zgwalce go i zostawie w lesie tak dla zabawy\

"czyli to miejsce gdzie ty masz równinę" No przezabawna jesteś Ikusiu. :) Lepiej mi napisz co z tym referatem o meduzach. :)

No przezabawna jesteś Ikusiu. no wiem :classic_cool: .................... Lepiej mi napisz co z tym referatem o meduzach. nie poganiaj bo będzie wolniej:P

jasne zgwalce go i zostawie w lesie tak dla zabawy\ daj spokój przecież ci się jeszcze przyda:P

ike "no wiem" Prędzej doczekamy się czarnego, homoseksualnego prezydenta niż ty załapiesz ironię. :) "nie poganiaj bo będzie wolniej" Nie zapomnij załączyć zdjęć! jak będą dość dobre to zrobimy wernisaż na który zaprosimy wszystkich kafeteriuszy. Ale będzie ubaw. :)

ike "no wiem" Prędzej doczekamy się czarnego, homoseksualnego prezydenta niż ty załapiesz ironię. Prędzej doczekamy się czarnego, homoseksualnego prezydenta niż TY załapiesz ironię :)... ............................ "nie poganiaj bo będzie wolniej" Nie zapomnij załączyć zdjęć! jak będą dość dobre to zrobimy wernisaż na który zaprosimy wszystkich kafeteriuszy. Ale będzie ubaw. dobrze ale prześlij mi jakieś do obróbki:)

Gość marta1989
dobra dzieki Wam za mile rady:D oczywiscie nie wykorzystam ich, bo szkoda mi stracic kontaktu z kolega:D

"dobrze ale prześlij mi jakieś do obróbki" Ikusiu dobrze się czujesz kochanie? Toć twoje foty będą wisieć na ścianach, weź jeszcze nagraj jakiś krótkometrażowy film ze swoim mężem. :) Po tym 'sensie' nie będzie co zbierać z gości, wszyscy pomrą w męczarniach...

"oczywiscie nie wykorzystam ich, bo szkoda mi stracic kontaktu z kolega" Właśnie jak je wdrożysz w życie to dopiero Wam się kontakt odnowi!

Ikusiu dobrze się czujesz kochanie? Toć twoje foty będą wisieć na ścianach, weź jeszcze nagraj jakiś krótkometrażowy film ze swoim mężem. co ty pierdzielisz słoneczko?! jakie moje ?! przecież rozprawka ma być o meduzach!

"przecież rozprawka ma być o meduzach!" Pff wytłumacz mi proszę jak taka hot chick jak ja może mieć meduzę? No pomyśl. :) A poza tym to jestem 14-letnią dziewicą. :)

mhm 14letnia hot dziewica dopisz jeszcze, że w habicie i uwierzę w krasnoludki (pozdrawiam pewnego kolegę )

Gość marta1989
haha no w sumie to regularne spotkania bez zobowiązań kontaktu nie powinny popsuć"D