Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sałata!!!

Czy wszystkie kobiety są głupie i lecą na czyjąś sałate?

Polecane posty

Gość Sałata!!!

Głupie pizdy które pewnością siebie i chamskim zachowaniem chcą nadrobić brak urody nie wypowiadać się!!! Faceci którzy nie mają jaj więc wchodzą tu dla jak też się nie wypowiadajcie!!! Dzieci pokroju neo potrafiących wymienić tylko kilka słów lub używają swojego języka gdyż w ten sposób łatwiej ominąć im poprawną pisownie też się nie wypowiadać!!! Osoby jebnięte tak jak ja i znające prawdę na ten temat śmiało piszcie :D Ale co do pytania to na serio jest ponieważ podejrzewam że większość kobiet tylko leci na sałate lub wygląd...

Gość Sałata!!!
No patrzcie już by mnie zjeść chciała :D Fiku mikuuu może kiedyś spróbuje jeśli jest naprawde smaczne i ta śmietana nie jest związana z czymś co zawiera białko gdyż raczej niektórzy tak na to mawiają xD Jarecka co miało oznaczać nic nie muszę? Odebrałem to jako że ty taka nie jesteś więc miałem stwierdzić że miło poznać taką kobiete... :) Eh większość... Zastanawiam się jak rozpoznać tą która nie należy do tej grupy i która by była taka jaką moge sobie wymarzyć... Dla mnie najważniejszy jest charakter...

Gość Sałata!!!
Taaa... ;p Ale z tym zażenowaniem i zawstydzeniem musi być ci uroczo... [zastanawia się i sobie wyobraża] :) Aż żałuje że cię ujżeć nie moge... :( Wiesz myślałem że to ciebie w CBA poszukują ale widze że jednak mężczyne ci poszukują... Kontakty to z pewnością musisz mieć :D A tak na serio to o co w tym teście chodzi gdyż z tego co zauważyłem to gdzieś wysyła i się zastanawiam co i gdzie xD A co do testu to normalnie po uzupełnieniu powinien wyskoczyć jakiś wynik lub jakieś wnioski chociażby miały wyglądać następująco "Jesteś taki i taki" xD (chodziło mi teraz o podsumowanie tego co wynikło z tego jak ktoś uzupełnił) Hmmm... Zastanawiam się co ty byś wybrała gdyby to był test na super kobiete :D

Gość salateria
sałata?gdzie?za darmo?jestem na diecie przyjmę więc jazdą ilosc!!!!

Gość salateria
*każdą!!!

Napewno nie wszystkie, ja znam takie, które zwiazały sie z facetami bez kasy, a sa to atrakcyjne kobietki. Dla mnie pieniadze sa ważne, ale to nie jedyne kryterium doboru partnera :P

Gość Sałata!!!
Teraz pomyślałem że jeszcze dorzuce na temat tego że poszukiwanie super mężczyzny w aktach CBA to zły wybór xD

Sałata jest dobra, aczkolwiek prędzej wyrwiesz na nią królika (wolę surówki z kapusty :) )

propo testu: -wysyła się do mnie :) -jeżeli mam dobry humor i ktoś poprosi o to, to wysyłam zwrotną psychoanalizę ;) -cba pozwala mi uniknąć mężczyzn, którzy zapłacili komuś za wypełnienei testu :D

Gość !!!Sałata!!!
Ha ha ha jestem pożądany jak czekolada :D Salateria skąd pomysł na nick? Tak :D Tu ;p Hmmm... Dobre pytanie :D pomysł na nick wziął się z jednego tematu tutaj ale jeśli bym hodował sałate to być może by była za darmo ;) A jeśli by chodziło o tą drugą forme sałaty przez którą jeszcze więcej sałaty by było :D to zjedzenie jej grozi niestrawnością xD Eh dieta... A ja myślałem że na diecie to się marzy bardziej o tym czego nie można konsumować podczas niej xD Co cię skłoniło do diety? Lepsze od stosowania diety są ćwiczenia :D Podobno jest też dieta 5 posiłków dziennie xD Fejsbooch sądziłem że nie wszystkie gdyż z miłości się powinno z kimś wiązać a nie dla "sałaty" xD Więc zapewne związały się przez rodzące się uczucie... Co do atrakcyjności to uważam tak że jeśli się w kimś zakocha to ta osoba staje się najpiękniejsza na świecie... W jakimś stopniu rozumiem to ale i tak mnie troche dziwi że tak można... Niektórzy się nawet wiążą dla lub przez interesy biznesowe... A jakie są inne? Moorland więc cię wyrywe na kapuche .żart. Królika to ja wyrwywam na marchew xD Fiku mikuuu i co tam masz napisane że wiesz kto uzupełnił i z interesującą osobą jesteś wstanie nawiązać kontakt? Hmmm... Tak myśląc teraz pomyślałem że bardziej by ci się się opłaciło gdyby można było pisać gdyż mniej wiadomości by było z czego zdarzyły by się jeszcze ciekawsze wiadomości :D A jaki teraz masz humor? ;> Więc ja poproszę :D Ha ha ha a to wystarczyło mnie poprosić a bym tego dopilnował ;) No wiesz wkońcu to skomplikowany test więc jest potrzebna pomoc specjalisty przy jego uzupełnianiu xD A i mam dla ciebie nowinę że więcej dla ciebie śmietany zostanie :D Na sałate jest popyt więc trzeba wcinać zanim jest :D Skoro już tak piszemy o konsupcji to ja ostatnio myśle o czymś słodko ostrym lub słodko-gorzkim :D "Życie nie jest złe tylko ma słodko gorzki smak" xD Właśnie teraz tak sobie pomyślałem że przy wypowiedziach możecie pisać czym konkretnie się kierujeche przy wyborze partnera i to możecie nawet ze strzegółami bo się nie pogniewam ;) Co do miłości to ja też coś napisze... Jeszcze do niedawna byłem wielkim romantykiem i wierzyłem że poznam tą jedyną lecz z czasem gdy tak rozmyślałem że to nie może być możliwe pośród tylu ludzi spotkać tą jedyną ukochaną... W jakimś stopniu uświadomiłem sobie że może być tak sałatą czyli że sami wytwarzamy te wszystkie emocje i uczucia... Być może jestem szalony gdyż jeszcze dalej wierze w prawdziwą miłość ale przez to że tyle chciałbym dzielić z tą jedyną to sam nie wiem co myśleć gdyż za wiele jest we mnie emocji a wiem że bardzo możemy się różnić charakterami i przez to być może nie będzie potrafiła tego wszystkiego nawet docenić... Różnica charakterów mnie trapi i wiem że na zapras... Nie chce się wiązać na jakiś czas gdyż wolałbym na całe życie... Może wydam się wam dziwny lecz staram się cieszyć każdą chwilą i wszystkimi zmysłami gdyż jak to ktoś kiedyś ujął smakuje wybornie...

Gość w sumie nie na czyjas
ale tak wlasciwie to na twoja :classic_cool: bo kobiete to trzeba sobie wychowac a nie byc sluzacym

Gość poważna wypowiedź
Nie przepadam za sałatą, bo nie jestem trawożerna. Z sałat najbardziej lubię schabowy. :D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ej sałata jestes pod wpływem?niby piszesz z sensem ale jakos cięzko zrozumiec

Gość O Prosze Sałata :D
Czyjaś sałata smakuje lepiej co? :D Sałata w nadmiarze przynosi przeciwstawny efekt niż jej brak xD Mądrości sałaty .lOoOl.

Gość wielkiejol
a ty jestes normalny? po gadce stwierdzam,ze jestes kretynem,gosciem,ktory,mysli,ze jak ma kase to moze miec wszystkie laski.

Gość wielkiejol
nie dziwwie sie,ze laska cie rzucila i napewno nie dla kasy

Gość Sałata!!!
Wiesz ja aż tak wiele sałaty jak inni to nie popisadam ale myślałem czy taki temat czasem nie dać :D Bardzo mądrze mówisz ale jak ją wychować? To co napisałeś przypomina mi to na f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3439257 Trawożercą albo może roślinożercą? Ciekawe czy gdybyś była roślinożercą to schabowy byłby twoją ulubioną sałatą :D Dobrze wiedzieć że schabowy zalicza się do sałat :D Taaa... Sałata pod wpływem środków owadobójczych a także nawozu i konserwantów xD Pod wpływem dobrego humoru :D Wiem o tym i fajnie że ktoś zauważył że wtedy tak jest a wtedy żeby zrozumieć to musisz się skupić...

Gość Ja taka znam
Pani manager związała się z bezzebnym grubym typem bo wyczula gruby portfel .

Gość Sałata!!!
Wielkiejol tak jestem normalny i to bardziej niż ty :) Nie mówie tak a że jesteś tępy i nie znasz się na żartach to twój problem... Nie stwierdziłem że mnie mnie "laska rzuciła" a to że nawet tak prostego faktu związanego z tym o czym mowa świadczy że jesteś idiotą więc się nie wypowiadaj...

Gość Sałata!!!
Ha ha ha przypomniałeś mi dlaczego młode kobiety wiążą się z dużo starszym facetem :D

Gość C. Ronaldo
Piszesz jakieś pierdoły ale widocznie pierdolnięty jesteś lub zakręcony i ciągle żartujesz lecz gówno mnie to obchodzi i to wyłącznie twoja sprawa a raczej problem :D Zastanawiam się skąd ten tekst bierzesz... Kobiety to bezmyślnie głupie istoty które przeważnie chcą się dobrze bawić :D Jebnięty człowieku gdybyś miał nawet naprawde poważny problem to nawet by je nie obeszło a gdy którąś rzuci facet to napierdalają bezmyślnie po 300 wiadomości jak pojebane :D Nawet gdyby potrafiły pomóc to wolą czytać pudelka więc nie ma co się dziwić dlaczego później obiadują każdego a na starość kiedy są brzydkie i nikt się nimi nie interesuje to zaczynają na każdego nadawać by znów w jakimś stopniu były zauważane i miały rozrywke... Żal mi głupich pustych kurew które ciągle maniakalnie doszukują się jakiś wad poczym zaczynają mieć kompleksy i rzędzą facetowi nad uchem jak pojebane :D Ciebie Sałata i reszty też mi żal gdyż zapewne w najbliższym czasie zaczniecie napierdalać przy kawie tak jak one i to wspólnie z nimi :D Jesteście facetami czy ciotami? Facet powinien przed telewizorem z piwem usiać no i oglądać mecz :D Żal mi wasz wszystkich pojebane zjeby :D

Gość Sałata!!!
C. Ronaldo widze że masz jakiś problem ze sobą i nie możesz znaleść sobie miejsca więc każdego się czepiasz...

Gość wielkiejol
ale ty jestes popierd......y

Gość wielkiejol
zreszta jak wszyscy na tym topicu spadam nieudacznicy zyciowi jestescie zalosni no coz bywa

Gość htytyh
czy wszyscy faceci zdradzają i liczy sie dla nich tylko sex? bo odnosze takie wrazenie a co do pytania w temacie to malo jest takich kobiet.

Gość Bartosz Szmelc
Intercyzę się podpisuję, a jak baba pracować nie chce i się wymiguje opieką nad dzieckiem czy kurowaniem w domu to się ją rzuca i nowej szuka!

Gość KmailazGdynii
Tak samo jak wszyscy faceci leca na ładna buzię. Działa to symetrycznie.