Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nussepenn

mój narzeczony..

Polecane posty

Gość ewwwwj
^ gimgownie, spodenki w kant wyprasowane? wypiertalaj lulu bo rano szkoła

Gość nie zyj w klamstwie...
Moim zdaniem powinnaś z nim szczerze porozmawiać i powiedzieć mu, że zastanawiasz się nad sensem waszego związku. Nie ważne czy zdradza czy nie, ważne, że cię okłamał. Chcesz aby wasz związek opierał się na kłamstwie? Zarówno zdrada jak i kłamstwo jest jednym z powodów z których można zakończyć związek dlatego powinnaś mu o tym powiedzieć.

Gość ewwwwj
Powiedz mu tylko ze wiesz o wszystkim i czekasz az sie przyzna. Nie mow co wiesz, ze dzwonilas do pracy bo wtedy moze cos zmyslic. Po prostu krotkie zdanie i milczenie, nie reagowane na standardowe pytania "o co ci znowu chodzi?"

Gość autorko ja mam pomysł
jak bedzie komorke mial zostawiona znowu dzis, jak pojdzie sie kapac czy cos to ustaw mu z telefonie usluge gdzei jest dzeicko albo inna tego typu, dzieki temu jak wyslesz smsa bedzeisz mogla wiedzeic gdzei on jest;) tylko pamietaj zeby miec jego telefon przy sobie jak bedziesz aktywowala usługe bo on tez na telefon dostanie smsa ze cos takiego aktywujesz zebys potem nie miala kwasu ze go sparwdzac chcesz czy cos;) daj znac co i jak;)

Gość Meleńka 88
Autorko co sie dzieje???