Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prawdy

Potęga podświadomości

Polecane posty

Gość szukam prawdy

hej! czy komuś sprawdziły się jakiekolwiek afirmacje?

Gość szukam prawdy
pytam serio.. moja mama miała chore nreki i po tygodni afirmacji wszytsko jej przeszło

Gość szukam prawdy
jak można nie wierzyc jak sie nie spróbowało;) ja tez nie wiem co mam o tym myśleć, ale bede to stosować przez miesiąc... a nóż sie uda

Gość Nunio
a co zamierzasz afirmować?

Gość bora bora ole
podobno wiara czyni cuda, niestety namacalnie zdarza się to jednej osobie na pół miliona

Gość szukam prawdy
chcę przyciągnąć myslami miłość:P skoro można uleczyc chorobe to można chyba wszytsko??:P nawet w szpitalach dają chorym tabletki które są zwykłymi witaminami a pacjentom mówi się , ze to bardzo silne skuteczne leki , a oni wierząc w to szybko zdrowieją to sie nazywa jakis efekt placebo

Gość Nunio
Miłość mówisz. A ta ofiara miłości spodziewa się tego? :)

Gość krycha z poludnia
wierzycie w to? :o

Gość szukam prawdy
daggy - a spełniło Ci sie coś? Ja nie wiem czy w to wierze, ale nie zaszkodzi spróbować. Nunio- nie spodziewa sie bo nie mam nikogo konkretnego na myśli... poprostu marze, ze spotkam kogos idealnego dla siebie:P poprostu go przyciagle myslami:D

szukam prawdy dobrze pisze udowodniony w wielu badaniach efekt placebo mozna czesciowo podciagnac pod temat afirmacji

wszystko siedzi w naszej głowie, jeśli sobie coś wmówimy tak będzie, ja walczę z nieśmiałością poprzez afirmacje

Gość szukam prawdy
nie przyciągam nikogo konkretnego bo nie wiem czy ta osoba ktora podoba mi sie tylko fizycznie jest dla mnie idealna ... chce przyciagnąc kogoś kogo jeszcze nie znam kogos kto bedzie moja 2 polowką:P OJJ gadajcie sobie co chcecie... nie zaszkodzi wypróbować tej metody PRAWDA?:P

ja wierze w afirmacje ale tez wierze ze mysli maja wplyw na nasza przyszlosc,najwazniejsze jest odczucie a zeby miec dobre to trzeba pozytywnie myslec.

Gość Nunio
To będzie 1sza miłość?

Gość bora bora ole
naprawdę darowałabym sobie ten cały new age, przecież to ma źródło w pospolitym naciąganiu naiwnych (ksiazki, filmy, wykłady,seminaria bla bla) lepiej przeczytać jakieś tradycyjne poradniki

Gość szukam prawdy
niee;P byłam z chłopakiem 7 lat, ale coś poszło nie tak...

Gość szukam prawdy
bora bora- to jest tylko jakaś tam metoda... nie wiadomo czy skuteczna. Chciałam poznać zdanie innych na ten temat. Ja osobiście nie mam żadnego zdania bo nie jestem niczego pewna dopuki sama tego nie sprawdze, a eksperymentować może każdy nawet jeśli to sie wydaje nierealne

Gość bora bora ole
widzialam kiedyś filmik youtube o okultyzmie i nie wyglądało to dobrze, tzn niektórzy mają potem jakieś problemy z samymi sobą, czy coś w tym stylu. oczywiście to pewnie kwestia nielicznych przypadków, tak jak liczba zachorowan na dane choroby w stosunku do całości populacji, ale ostrożność zalecana

Gość a ja Wam cos powiem
o tych wizualizacjach i tym podobnych sprawach wiem juz od bardzo dawna. Kiedys stosowalam te wizualizacje choc nie bylam tego swiadoma. Ale do rzeczy...mam ogromny problem w doborze ubran, nic na mnie nie pasuje, bo jestem nietypowo zbudowana. Marzyla mi sie określona spodnica ale w zadnym sklepie nie moglam takiej znalezc, bylam pewna ze nie mam na co liczyc. Mimo wszystko, od jakiegos czasu codziennie wyobrazalam ja sobie, jak w niej chodze, jak wygladam i jak wzbudzam zainteresowanie innych - robilam to nieswiadomie, po prostu marzylam sobie, no i nagle dzis, zupelnie przypadkowo trafilam do pewnego sklepu. Wchodzac do sklepu bylam przekonana, ze to sklep o ktory mi chodzilo ale jak sie rozejrzalam doszlam do wniosku, ze to jakis inny, do ktorego na pewno bym nie weszla. No ale skoro juz sie tam znalazlam postanowilam, ze popatrze i nagle zobaczylam, tą spodnice, o ktorą mi chodzilo, bylam wrzecz zdziwiona, ze wyglada identycznie jak w moich marzeniach.

Gość bora bora ole
no i mamy jeden przypadek na pół miliona ;-)