Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherries come on!

eks wykładowca wyznał mi, że dla mnie zostawi żonę !

Polecane posty

Gość cherries come on!

organizuje pewien projekt i moj eks wykladowca jest koordynatorem projektu . w zwiazku z tym spotkalismy sie wczoraj u niego w hotelu (odstapil mi swoj pokoj). wypilismy po drinku i wtedy wyznal mi, ze jestem bardzo atrakcyjna i inteligentna i, ze takiej dziewczyny dlugo szukal. dodal, ze dla mnie odszedlby od zony, z ktora jest w separacji . calowalismy sie.... i teraz sama nie wiem o co tym sadzic.... jestem w zwiazku... z facetem , ktory mnie olewa i nie mysli o mnie powaznie.... (takie mam wrazenie). moj wykladowca jest 19 lat starszy ,ale generalnie nic mu nie brakuje.... patrzy na mnie jak na jakis cud.... a dla osoby zanidbywanej w zwiazku to powiew swiezosci....

Gość tralalalalalala urabura
hm.... ciezko wyczuc intencje wykladowcy.... natomiast osoby zanidbywane w zwiazku maja wieksza sklonnosc do zdrady

Gość cherries come on!
jeszcze tego nie zrobil bo jak twierdzi nie ma dla kogo a poza tym zone widuje tylko w weekendy.... zreszta nie chce, zeby odchodzil ,ale zszokowalo mnie to wyznanie. powinnam sie skapnac gdy z egzaminu dostalam 4 nie uslyszawszy nawet jednego pytania

odchodiz się gdy cos się wypali a nie gdy znjadze sie lepszy model :D tak przynajmniej ja uważam :) a ta 4 świadczy na jego niekorzyść, to jest takewi przekupstwo, byś czuła sie wdzieczna

Gość cherries come on!
ta 4 dostalam kilka miesiecy temu - stwierdzil ,ze wie ze umiem i dlatego zrobil mi wpis na zas. nie odchodzi bo wtedy mialby na glowie podzial majatku i innych rzeczy. zony nie kocha, nie maja dzieci. zreszta nie zaryzykuje wlasnego zwiazku (choc jak tak dalej bedzie to sie wk... i odejde). podoba mi sie w nim to ,ze robi wszystko o co go poprosze - wydzwania do ludzi, lata i zalatwia.... staje na glowie. jest cholernie inteligentny. jest szanowanym specjalista a przy tym nie jest jakims dupkiem nastawionym na kase i wlasna osobe. brzydki tez nie jest. swietnie wyglada w mundurze.... mam metlik. moj facet jest na wegrzech - w pon. wyslal jednego smsa "dojechalismy. badz grzeczna.buziaki". dzis napisal maila , w ktorym wogole nie spytal co u mnie... a mail zawieral moze 6 zdan.... ;/