Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaiżałosna

PRZEGRAŁAM ŻYCIE

Polecane posty

Gość głupiaiżałosna

Mam 21 lat, roczne dziecko, w związku z ojcem dziecka. 10 kg nadwagi i rozstępy. Skończyłam tylko liceum, nie mam pracy, ledwo ciągnę koniec z końcem. Idę do szkoły policealnej i do pracy w tym miesiącu. Niby jestem szczęśliwa. Tylko czegoś brakuje. Jestem młoda a czuje sie stara. Nigdzie juz nie pojade, nic nie zobacze. Na nic nigdy mnie nie bedzie stac. I pewnie niczego sie nie dorobie. I co mnie jeszcze czeka w życiu? A gówno. Zmarnowalam zycie pomimo tylu planow.

Gość gbgfdx
jestes taka młoda a juz masz dziecko ? No rzeczywiscie troche szybko ..

Gość no chyba was yebło
taka młoda???????toć to prawie,ze normalny wiek :O wyolbrzymiasz.

Gość szoczkasoka
Słuchaj, ja wyszłam za mąż gdy miałam 19 lat, pierwsze dziecko 22, teraz mam 32 i 3 dzieci a pomimo to podróżuję i żyję, wiedz, że bycie matką to cud, gdybym miala wybierać - cieszyc sie zyciem do 30 lub miec tak cudowne dzieci - chyba wiadomo że wybrałabym kochane brzdące. Dziecko podrośnie to nadrobisz młodość ;) Ja jestem po technikum i zarabiam dużą kase, rozejrzyj się po okolicy może coś się trafi nie za marne grosze ;) powodzenia

Gość szoczkasoka
Aha zapomniałam dodać, w wieku 22 i 25 lat podczas dwóch ciąż przytyłam 5 kg i mam rozstępy spore (dzieci ważyły okolo 4000g), ale 2 lata temu po ostatnim to myślałam że wybuchnę ! :D synuś urodził się z wagą 2920 g a ja przytyłam w tym czasie 20 kg ! 3 tyg temu postanowiłam pójść na siłownię i teraz razem z mężem sobie podnosimy ciężarki :D może jak dzidzia podrośnie namów partnera też, fajnie zbliża ludzi no i + rzeźbisz sylwetkę ;)

Gość głupiaiżałosna
Ogólnie to mam plany na przyszlosc, nawet z dzieckiem. Wiem, ze moje zycie teraz jest takie przez to ze dziecko jest male, nie zaluje tego ze ja mam, i ciesz sie ogolnie z bycia matka, ale mam chyba zly moment..

Gość zumbaa
Przynajmniej teoretycznie jesteś dorosłą kobietą. A teraz masz dziecko... no i piszesz, że idziesz do szkoły policealnej i do pracy, więc chyba nie jest tak źle? chcesz się ciągle uczyć i rozwijać... co prawda możesz jeszcze powtórzyć słowo - nigdy miliard razy, ale nie wiem po co? masz dziecko, masz dla kogo żyć, starać się, myślę, że to powinno Cię stymulować do działania, a nie wpadania w dół. Nie jesteś szczęśliwa? Człowiek bywa szczęśliwy, nie ma czegoś takiego jak ciągła szczęśliwość, to tylko utopia.