Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brulion19673

Czy przymusowa minetka to gwałt

Polecane posty

Gość gość
Ja miałem taką podobną sytuację. Siedzę sobie na urodzinach najlepszej przyjaciółki wszyscy już poszli zostałem sam i byłem zupełnie pijany, ona mówi, żebym jej pokazał co mam w spodniach, bo wydaje się strasznie duży. Ja mówię jej stanowczo, że nie ale ona dalej swoje i ściągnęła mi spodnie z majtkami i zaczęła mnie dotykać. Odskoczyłem i mówię jej żeby przestała, że jest pijana i jutro jej głupio będzie. Porozmawialiśmy jeszcze trochę i zasnąłem na kanapie, ona poszła pod prysznic i do swojego łóżka. Po czym budzę się około 6 nad ranem bo się dziwnie czułem, miałem ściągnięte spodnie do połowy, patrzę się na swoje krocze i widzę jak go masuje (oczywiście byłem pobudzony) - Kornelia jak zobaczyła, że się obudziłem ścisnęła go mocno obiema rękoma i włożyła do buzi. Nie wytrzymałem i się niestety spuściłem. Nie mam dziewczyny, a Kornelia jest bardzo ładna ale jest moją przyjaciółką i jest dla mnie jak siostra (przynajmniej była). Nie wiem czy powinienem zgłosić tą sprawę na policję, czy porozmawiać z nią?

Gość gość
jezeli bedzie miala od minety orgazm, mimo, ze na poczatku ja przymusisz, to nie g***** a jesli nie, to znaczy, ze naprawde tego nie chciala i g****.

Gość gość
Tak, w warunkach brytyjskich, amerykańskich, szwedzkich mam nadzieję, że polskich to gwałt. Może niech inny facet zrobi ci laskę. Brew twojej woli - poczujesz się zgwałcony, czy nie?

Gość gość
Orgazm nie mówi nic na temat tego, czy coś jest gwałtem, czy nie. Co za debile tu siedzą. Wicie dlaczego nikt was nie chce, bo jesteście głupsi od dzieci. A przecież macie już swoje lata.