Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orrrkaaasss

odbija mi w ciąży?przesadzam?

Polecane posty

Gość orrrkaaasss
:(

Gość assdsdsdasas
chcialyscie facetow, którzy srają kasą to macie, tacy najczesciej chodzą na dziwki i zdradzają. no ale przeciez wy nawet nie zwrocilibyscie by uwagi na kogos kto zarabia 2 tysiace 🖐️ to dla was nieudacznik, no to macie swoich "udacznikow"

Gość Majka dupo dajka
glupia jestes

Gość orrrkaaasss
ale bzdury piszecie...masakra...moj maz zarabia grosze a;e lepsze to niz zostac bez pracy...

Gość wsciekla ciezarna
assdsdsdasas chcialyscie facetow, którzy srają kasą to macie, tacy najczesciej chodzą na dzi**i i zdradzają. no ale przeciez wy nawet nie zwrocilibyscie by uwagi na kogos kto zarabia 2 tysiace to dla was nieudacznik, no to macie swoich "udacznikow" pojecia nie masz, wiec nie pieprz glupot :O wolalabym miec to pewne 2000 i faceta przy sobie. A poza tym, skad wiesz ile tak naprawde on zarabia? ma swoj interes ale roznie bywa- raz lepiej, raz gorzej. Zreszta... po cholere ja sie tlumacze? aaaa, zeby nie bylo... ja tez pracuje

Gość wsciekla ciezarna
moj znow dzwonil ale nie odebralam bo wciaz wsciekla jestem i byle co wyprowadza mnie z rownowagi :O napisalam mu, ze nie odbiore bo nie mam zamiaru sie z nim znow klocic :O jak mi przejdzie to sama zadzwonie do niego