Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mis karambol

mój facet mnie bije

Polecane posty

popros sasiadow o pomoc i w nogi, kurwa nie wierze ze cie w bloku nikt nie uslyszy!

Gość co za menel
popolcje zadzwon kretynko skonczona. co wy ludzie nie widzicie ze to prowo?????????? trzyma cie 24h na dobe zamknieta??????? ja pierdole, wkrecajcie sie dalej idioci.

Gość dorotkadorotka
dla chcacego nic trudnego istnieje teraz wiele portali typu facebook czy nk.pl, na ktorych moglabys znalesc siostre. wolisz siedziec w domu i uzalac sie nad soba.... skoro cie bije to mu oddaj, mojemu mezowi powiedzialam, ze jesli kiedykolwiek mnie uderzy to tak abym nie wstala i aby uciekal daleko zanim sie ockne......bo jesli juz sie ockne to go zabije. jesli facetowi pokazesz, ze moze toba pomiatac to on to wykorzysta. ogarnij sie dziewczyno

Gość co za menel
po policje.

Gość mysza2c
prowo nie prowo, spieprzaj menel, już dawno po bajce

Gość jojok
A internetu Ci jeszcze nie odciął ten tyran? Dziwne..

Gość mysza2c
lepiej wszystkie swoje wypowiedzi popraw bo same tam literówki, ANALfabeto

poza tym kto więzi i zamyka na klucz ,zostawiajac kompa z dostepem do internetu...?dziwne to...nie uwazacie?

Gość co za menel
niech ci przypierdoli raz i porzadnie to bedzie spokoj. jednej imbecylki mniej na swiecie.

Gość mysza2c
no dziwne dziwne ale nie takie dziwy w życiu widziałam, słyszałam:] jak prowo to nic, trudno jak nie, wystarczająco zostało powiedziane THE END z mojej strony

Gość co za menel
rodzice nie zyja siostra w stanach i nawet telefonu nie zna na 6 pietrze zamknieta siedzi ale dostep do kompa ma. jasne. durna autorko zycze tobie bys naprawde dostala wpierdol to przysiegam ci ze nie bylabys w stanie siedziec na kafeterii i wypisywac farmazony.

Gość powiedz mi proszeee
jak to sie zaczęło? kiedy Cie uderzył po raz pierwszy tzn jak długo ze soba byliście? były wczesniej jakies symptomy że sie bedzie tak zachowywał? Co do Twojego problemu ja bym Ci radziła wizyte u psychologa albo w jakiejs organizacji dla ofiar przemocy jak Ty. Napewno jest Ci wstyd, ale daj sobie pomoc. Trzymaj sie :)

Mis karambol.Zglaszac ? uciekaj od niego i to w mig.Bedziesz miala tak cale zycie to chory facet toksyk psychol ja wiem co pisze.On Ciebie nie kocha.A to co Ty czujesz nie jest miloscia.To Tobie sie zdaje ze go kochasz bo on Ciebie odpycha To nie ma nic wspolnego z miloscia .Bije Ciebie zawsze bedzie Ciebie bil,kto raz to zrobi robi c to bedzie cale zycie Tobie.Po takim czyms sie odchodzi Zrobil z Ciebie ofiar i ma sie na kim wyzywac bo jestes wrazliwa uczuciowa i on to widzi.Oni przeprosza i za chwile robia tak dalej bo wiedza ze moga.Innego wyjsia nie ma trzeba odejsc.Kobieto a jak dzieci przyjda na swiat w takim szambie bedziesz je wychowywala to co im pokazesz?jakie wzorce.Ten facet nie jest dla Ciebie.Pelno jest facetow poszukaj sobie nowego normalnego co bedzie Ciebie kochal szanowal a nie obijal.Jak zyc w byle gownie to trzeba wybrac godnosc.Kobieto Ty jestes numer jeden Ty jestes wazna dla siebie a nie taki psychol .On ma dbac o Ciebie a nie rujnowac.Krew mnie zalewa.Szanuj siebie dbaj o siebie kochaj siebie .UCIEKAJ i zrob to po cichu.Nie ma innego wyjcia jak chcesz uratowac swoje zycie i zdrowie psychiczne Nie licz na zmiane nie daj sie nabrac ja tak zylam 30 lat on cie zastrasza on sie cieszy ze zadaje bol to wampir energetyczny toksyk Toba sie dowartosciowuje bo to nie jest czlowiek to jest ktos tylko podobny do czlowieka Jego psychika sie wyksztalcila z brakami ma dziury luki jak w szwajcarskim serze.Moje dzieci mialy klopoty z zalozeniem swoich rodzin.Takie zwiazki tez niszcza p[sychike dzieci Cale zycie czekalam az sie zmieni i sie nie doczekalam To jest szambo a nie zwiazek .Boze dziewczyno blagam uciekaj.Poszukaj prace i idz jak najdalej od niego Tylu fajnych facetow jest normalnuych na swiecie To teraz jest slepa chora milosc.Mowa najblizszym o tym rodzicom oni Tobie pomoga -ratuj sie Mow glosno o tym co sie dzieje ktos bliski ci tez pomozeTo nie jest milosc Ty go nie kochasz Tobie sie to wydaje przekonasz sie o tym jak odejdziesz.Wtedy zobaczysz co to bylo.Powodzenia DASZ RADE.

Mis karambol.Wzywac policje to nic nie da -wtedy ja zalatwi na dobre Ty jeszcze nie wiesz to co Ci pokazuje to nie jest wszystko Tacy maja caly arsenal takich metod ze Ci sie nie snilo Nie bedziesz w koncu wiedziala czy zyjesz czy juz Ciebie nie ma i w takim stanie chcesz zyc i wychowywac dzieci.On otozy te drzwi a Ty znajdziesz odpowiedni moment aby sie z tego uwolnic na zawsze.Rozmowa z nim nic nie da,krzyk klotnie to nic nie daje tylko pogorszy wtedy sie jeszcze wiecej upewni ze Ci na nim bardzo zalezy i to bedzie powodem ze zalatwi Cie DOKLADNIE.TWOJ WYBOR.POWODZENIA UDA CI SIE JESLI SIEBIE KOCHASZ.

Mis karambol.Zglaszac ? uciekaj od niego i to w mig.Bedziesz miala tak cale zycie to chory facet toksyk psychol ja wiem co pisze.On Ciebie nie kocha.A to co Ty czujesz nie jest miloscia.To Tobie sie zdaje ze go kochasz bo on Ciebie odpycha To nie ma nic wspolnego z miloscia .Bije Ciebie zawsze bedzie Ciebie bil,kto raz to zrobi robi c to bedzie cale zycie Tobie.Po takim czyms sie odchodzi Zrobil z Ciebie ofiar i ma sie na kim wyzywac bo jestes wrazliwa uczuciowa i on to widzi.Oni przeprosza i za chwile robia tak dalej bo wiedza ze moga.Innego wyjsia nie ma trzeba odejsc.Kobieto a jak dzieci przyjda na swiat w takim szambie bedziesz je wychowywala to co im pokazesz?jakie wzorce.Ten facet nie jest dla Ciebie.Pelno jest facetow poszukaj sobie nowego normalnego co bedzie Ciebie kochal szanowal a nie obijal.Jak zyc w byle gownie to trzeba wybrac godnosc.Kobieto Ty jestes numer jeden Ty jestes wazna dla siebie a nie taki psychol .On ma dbac o Ciebie a nie rujnowac.Krew mnie zalewa.Szanuj siebie dbaj o siebie kochaj siebie .UCIEKAJ i zrob to po cichu.Nie ma innego wyjcia jak chcesz uratowac swoje zycie i zdrowie psychiczne Nie licz na zmiane nie daj sie nabrac ja tak zylam 30 lat on cie zastrasza on sie cieszy ze zadaje bol to wampir energetyczny toksyk Toba sie dowartosciowuje bo to nie jest czlowiek to jest ktos tylko podobny do czlowieka Jego psychika sie wyksztalcila z brakami ma dziury luki jak w szwajcarskim serze.Moje dzieci mialy klopoty z zalozeniem swoich rodzin.Takie zwiazki tez niszcza p[sychike dzieci Cale zycie czekalam az sie zmieni i sie nie doczekalam To jest szambo a nie zwiazek .Boze dziewczyno blagam uciekaj.Poszukaj prace i idz jak najdalej od niego Tylu fajnych facetow jest normalnuych na swiecie To teraz jest slepa chora milosc.Mowa najblizszym o tym rodzicom oni Tobie pomoga -ratuj sie Mow glosno o tym co sie dzieje ktos bliski ci tez pomozeTo nie jest milosc Ty go nie kochasz Tobie sie to wydaje przekonasz sie o tym jak odejdziesz.Wtedy zobaczysz co to bylo.Powodzenia DASZ RADE.