Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku1

moja kolezanka sie sprzedala-doslownie

Polecane posty

Gość jestem w szoku1

wlasnie wrocilam z wypadu na miasto zorganizowanego przez kolezanke. wypad pozegnalny poniewaz jak stwierdzila dostala prace w innym miescie. gdy powiedziala nam co zrobila zadna z nas nie mogla uwierzyc. moja kolezanka wystawila sie na licytacje na jakims portalu i sie sprzedala, na rok. przez rok bedzie mieszkac w innym miescie z jakims facetem ktory wygral licytacje. dostanie za to 63 tys zl. ma podpisany kontrakt, ze w razie gdyby uzyl wobec niej przemocy, zaangazowal w ich uklad osoby trzecie, nie zapewnil jej dobrych warunkow mieszkaniowych ma prawo rozwiazac kontrakt i zatrzymac pieniadze! przez rok bedzie z nim mieszkac, bedzie z nim wychodzic do znajomych, bedzie mu gotowac, bedzie z nim sypiac. byla z nim na 3 spotkaniach bo taki jest uklad, ze musza sie odbyc 3 spotkania przed podpisaniem kontraktu, on musi podac wszystkie swoje dane osobowe lacznie z kopia dowodu i paszportu. jestem w szoku, nie wiem jak ona to zorganizowala ale ja nigdy o czyms takim wczesniej nie slyszalam!

Gość zazdroscisz zaradnosci
czy jak? ;) zapytaj o dokladne dane tego portalu i tyle.

Gość jestem w szoku1
nie zazdroszcze, nie podziwiam i nie potepiam. to nie to, ze uwazam, ze robi zle, jest dorosla i nie przeszkadza mi to. tylko jestem w szoku:) chyba zyje w jakiejsc bance bo nigdy o czyms takim nie slyszalam wczesniej:)

Napisałaś "bedzie z nim sypiac" Czyli będzie prostytutką wynajętą na rok ?

Gość jestem w szoku1
Jacek tak, cos takiego, poza tym bedzie tez jak zona.

Nie nie, żona to uczucie. Będzie prostytutką. Facet będzie uprawiał z nią seks kiedy będzie chciał. On jej nie wynajął za jej intelekt. Będzie prostytutką. Za dobra kasę ale będzie. Czy Ty też byś tak chciała ? Sypiać na zawołanie przez cały rok ? Niezależnie od samopoczucia, zdrowia, okresu ... Tak ?

Gość jestem w szoku1
a gdzie napisalam, ze bym chciala? mam meza, dwojke dzieci, jest mi w zyciu dobrze. napisalam o tym dlatego, ze jestem w szoku. gdzie wyczytales, ze bym chciala?

Wybacz jeśli dokonałem nadinterpretacji. Źle Cię zrozumiałem. Martwi mnie taki kontrakt bo myślę że to duże ryzyko. Gdybym był jej kumplem, odradzałbym. Skąd wiadomo że facet nie ma AIDS na przykład.

Gość MaRRrTynA 23
a ja bym chciała :O

Gość jestem w szoku1
z tego saego zrodla co wiadomo, ze ona nie ma. maja porobione badanie. tez sie o to pytalam. mowilam jej, ze przeciez moga ja porwac wywiezc, ale po to wlasnie sa kopie jego dokumentow. pytalam o zdrowie, ale mowi, ze badania maja porobione, wynikami sie wymienili. dostaje do dyspozycji jego dom, samochod i 2 tys zl miesiecznie ekstra na prowadzenie domu. ja wiem, ze to prostytucja, nie usprawiedliwiam jej. ale to dla mnie takie niepojete, ze takie rzeczy sie teraz dzieja. mam wrazenie, ze nic nie wiem o swiecie:/

Gość jestem w szoku1
ja bym sie bala. bo co jesli ona sie zakocha? albo on sie zakocha a pozniej nie da jej spokoju? w koncu ma tej jej dane na wypadek gdyby okazala sie zlodziejka czy cos w tym stylu.

Gość sassssssssssssssssss
a on co roku sobie inne szuka? a ta twoja kol. to jest piekna, czy taka zwykła? ile mają lat?

Gość ja też bym tak chciała
tylko rok to trochę dużo a 63 tys to trochę mało. znasz likna do tej licytacji?

173 zł dniówka wychodzi :o będzie się za 173 zł z kims puszczać?

Gość jestem w szoku1
z tego co ona opowiadala to on nie ma czasu zeby znalezc sobie kobiete wiec postanowil ja kupic na rok, wszystkim przedstawic jako swoja dziewczyne, zeby znajomi i rodzina sie od niego odczepili, a po roku uda, ze zerwali. ona ma 27 lat on 39. nie jest typowa pieknoscia, ale jest ladna, sympatyczna z buzi, ma pelne kobiece ksztalty ale nie jest gruba. nie ma linka, ona nam o tym opowiadala, ale nie powiedzial co i jak dokladnie tylko tyle, ze znalazla taka strone na necie i sie zapisala, wstawila swoje zdjecia, dala swoj opis, cene wywolawcza i tak sie zaczelo, licytowalo ja 4 mezczyn ale mowi, ze widziala licytacje gdzie dziewczyna doszla do ponad 80 tys.

Gość jestem w szoku1
ale jak doliczysz sobie do tego dodatkowe 2 tys miesiecznie ktore dostaje na utrzymanie domu a ktore normalnie musialaby na swoje utrzymanie wylozyc z wlasnej kieszeni to wychodzi 87 tys. wiem, ze to i tak nie duzo na rok mieszkania i sypiania z obcym facetem ale to jej decyzja, nie mnie ja osadzac.

no ale to jest tylko 173 zł dziennie :/ brrrrr...to już lepiej jakby poszła na jakiś układ i dostawała np. 500-600 zł za spotkanie. a ty nas czasem nie ładujesz a my łykamy jak pelikany ? :)

na utrzymanie domu a nie dla siebie. co to jest 2 tys. na utrzymanie domu na dwie osoby? to bardzo mało tak naprawdę.

Gość jestem w szoku1
nie klamie powaznie! ona tez nie oklamuje bo na wszelki wypadek dala mi jego numer telefonu i adres i powiedzial, ze jakby sie nie odezwala raz w tygodniu i nie odpowiadala na telefon to zebym reagowala. 2 tys to faktycznie malo ale biorac pod uwage, ze przed tym kontraktem zarabiala 1200 zl i mieszkala z rodzicami to i tak nie najgorzej. poza tym to tylko na zakupy spozywcze, podejrzewam, ze facet z pieniedzmi jak ten koles wiekszosc czasu i tak jada poza domem. zreszta nie wiem.

Gość jestem w szoku1
na siebie dostaje chyba ekstra z tego co rozumialam, choc tu nie chce sciemniac, ale mowila, ze on bedzie ja zabieral na zakupy i wszystko co jej kupi moze zabrac ze soba po roku. wiec to chyba chodzi o ciuchy itp

Gość to i tak nie ma znaczenia
bo taki kontrakt będzie g**** warty w sądzie :P to

Gość kamykwmorzu
jak to bedzie zona? wezma w ramach tego ich kontraktu slub cywilny/koscielny (:D), a po roku rozwioda sie? ona mowiac oglednie bedzie dama do towarzystwa- tyle 🖐️ ;)

Gość co za pelikany
japierdole

Gość qwertyuiuyhtgrfd
czyli po prostu kobieta do towarzystwa. ale malo kasy dostanie. dziewczyny, ktore spedzaja czas z facetem np. caly dzien lub caly weekend, czasem nawet nie ma sexu tylko ida razem na jakies spotkanie biznesowe czy do znajomych, dostaja wiecej za takie spotkania.

Gość malinaaaa88
ryzykantka jedno ja tylko usprawiedliwia. u nas moze człowiek byc wyksztalcony, uczciwie pracowac i zarabiac 1200 zł gdy wszystko jest tak cholernie drogie......

Gość sasrany_poranek
63 tysiaki to mało,rok jest długi.mogłas wymyslec ,z e kolezanka zrobi to 100 tys,rok szkolny się zaczął ,myślałam ,że bzdury sta d wyparują

Gość majeczka_od gucia
własnie kiepska dniówka wychodzi nawet po odliczeniu kosztów własnych.jak dla mnie kasa za słaba.może kobieta jest z okolic katowic lub sosnowaca,tam bezrobocie i desperacja zmuszają babki do takich czynów.ja jestem z nam morza i znam swoją wartosc

Gość OMG!!!!
no nie jaki gówniane pieniądze za cały rok hahaha ,poszłabym za tyle ale na kwartał ewentualnie:)))

Gość lelekon
pewnie nie tylko on bedzie z niej 'korzystal' w ogole wspolczuje twojej kolezance