Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilowo tak mam

Podpowiedzcie

Polecane posty

Gość chwilowo tak mam

Mam chwilowo trudniejszą sytuację finansową. Zastanawiam się nad zmianą pieluch z pampersów i huggies na dada z Biedronki, są tańsze ale czy taka zamiana to naprawdę oszczędność? Czy u Was sprawdziły się te pieluchy?

Gość też mamuśka synuśka
Dada tak sobie sie u mnie sprawdziły. Pampersy strasznie obcierały - te falbanki w środku, hagisy mogły być, ale przeciekały, po za tym drażniły mnie takie kolorowe pieluchy, które przebijały przez body. Dopiero baby dream z ROSSMANA zdały egzamin na5. używam ich już rok i jestem bardzo zadowolona:)) a cena to 20 zł za paczkę.

ja osobiście używam pampersów, z huggiesów zrezygnowałam bo są fatalne, obcierają z każdej strony, twarde, szorstkie a koszt taki sam praktycznie. Ale spotkalam sie z kilkoma osobami i wlasnie uzywają tych pieluch z B. i są zadowoleni więc spróbuj. Jak sie nie sprawdzą to wróćisz to poprzednich, A ile dzidziuś ma miesięcy? Bo jak odparzy pupkę tfu tfu/ to będzie bolało :-(

Gość chwilowo tak mam
Dzidziuś ma 15 miesięcy. Kupiłam Dadę i na razie nie narzekam, chodzi w nich od południa. Jakościowo nie widzę różnicy z pampersami, zobaczymy czy Mu się pupa nie odparzy. Mam nadzieję, że będą dobre.

Gość lala bebe
dada są super, tylko, że moje dziecko uczulają

Mój synek jak mial Dada, to gdy zrobił kupkę jak byłam w mieście i nei miałam jak przewinąć, to po około godzinie (jak dotarłam do domu) miał tak odparzone/czerwone jąderka, że przez 4 dni z tym walczyłam. Tak więc dla mnei Dada odpada - ale każde dziecko różnei reaguje. Póki co najbardziej jednak lubię Pampersy, ale OK są też Babydream z Rossmana oraztakie z InterMarche (chyba Labella, czy jakoś tak).

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu
Ja też kupuję Babydream. Był też chwilowy romans z Toujours z Lidla i tymi z Tesco, ale ostatecznie zostaliśmy przy Rossmanie.

Gość wegetak
najlepsze pieluchy to HAPPY - w życiu nie zamieniałabym ich na żadne inne

Gość mamamam27
dada i baby dream - obie tanie i super

Gość a ty masz rodzenstwo?
u nas po dada zaognione rany to juz bella lepsze