Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko polane czekoladą

AKTUALNE DZIEWCZYNY WASZYCH EX-BYŁYCH PARTNERÓW . jakie są?

Polecane posty

czesc, dziewczyny;) przyznam szczerze,mam chorobowe i troszke mi sie nudzi;) i tak sobie rozmyślam o niektórych sprawach;) dziś w kolejce do apteki spotkałam exa mojej siostry- z nową dziewczyną;)rozstali sie w fajnych warunkach, wiec chwile pogadalismy;) co ciekawe-dziewczyna totalne przeciwienstwo siostry-siostra wysoka,chuda blondynka, ta dziewczyna niziutka, kragła brunetka;) a jak jest u was? mój ex porzucił mnie ta kobiety wampa;) a ja -chucherko z cyckami w rozmiarze a i okularach;)... czy zawsze wybierają inne? a może podobne do was?

a ja się tak zastanawiam czy to jakieś przeznaczenie czy jak... ale trzech moich byłych ochajtało się z dziewczynami o takim samym imieniu jak ja :)

a wiesz co? może poświadomie zwrócili na nie uwage bo to imie dobrze im sie kojarzyło??? :)

Gość eeeeelisa
jezu jaki ty masz orli nos:O wybacz szczerosc...

Moj ex zostawil mnie po tym jak poronilam. Znam laske, z ktora jest... Spotkalysmy sie 4 tyg po moim rozstaniu u ginekologa-ona 1 usg, ja po tabletki po poronieniu. Na dzien dzisiejszy mamy z soba dobry kontakt , mamy sie na Facebooku i piszemy na gadu czasem. Fajna dziewczyna...

Gość opiajana z rana
co to kobieta wamp? mój ex nie ma żadnej dziewczyny więc sie martwie...a już 1 rok od rozstania :O

byla mojego bylego, jesli w ogole moge nazwac go bylym, bo mialam wowczas 14 lat :classic_cool: wygladala tak samo prawie jak ja. sam mi pokazal jej fotke jak sie po latach zetknelismy.

kobieta wamp- duże ycki, oważne ubranie, natapirowane włosy, mocny makijaż;)

Gość ddddddddfff
moim zdaniem nie macie się czego doszukiwać.. jakiś wielkich poszukiwań przez waszych byłych, kobiet podobnych do was. no i za czlowieka sklada sie nie tylko wygląd, ale i charakter.

Wiem, że jest brzydsza ode mnie, ale wcale się z tego nie cieszę. On zasługuje na wszystko co najlepsze. Mam nadzieję, że jest z nią szczęśliwy i że ona jest dla niego najpiękniejsza na świecie. Moje poczucie winy wyszło na jaw :classic_cool:

oj, przecez to taki luźny temat;) można pożartować,pogadać;) nie trzeba zawsze dyskutować o czymś mega ważnym;)

Gość opiajana z rana
aha czyli wamp to taka seks bomba o której faceci mówią przy swoich laskach "ale tapeciara" a jak są sami to wzdychają :O no własnie to ciekawe że niektórzy szkają podobnej laski a inni zupełnie innej... moj ex byl ideałem, teraz szukam tylko niebieskookich (moj ex gustował tylko w ciemnoswlosych)

hahaha opiajana z rana aha czyli wamp to taka seks bomba o której faceci mówią przy swoich laskach "ale tapeciara" a jak są sami to wzdychają - super to ujełas!!! aż się zaśmiałam;) oczywiście- przy swoich dziewczynach-ale sztuczna, fuj, plastik, tapeciara;) wole naturalne piękno, po co sie malujesz, nie,nie wydawaj tyle pieniedzy na paznokcie/kosmetyczke;) a jak zobaczy taka zrobiona laske to sie ślini, albo z kolegami zachwyca;) oj,ci chlopcy:)

15:07 [zgłoś do usunięcia] ciasteczko polane czekoladą a wiesz co? może poświadomie zwrócili na nie uwage bo to imie dobrze im sie kojarzyło??? nie wydaje mi się :D pewnie zbieg okoliczności... ale, zrozumiałabym gdyby jeden! ale wszyscy!! :) .09.2011] 15:08 [zgłoś do usunięcia] eeeeelisa jezu jaki ty masz orli nos wybacz szczerosc... :) kurde no co zrobisz... taki już mi wyrósł :P zażalenia do taty ... :)

Gość BUTELECZKA09
elisa- masz bardzo ładny nos;) jest wąski i pasuje ci do twarzy;) ładne oczka i usteczka;)taka laleczka z ciebie;) a cery to zazdroszcze;)

Gość mddd a
elisa masz ladny nosek, nie sluchaj co tu zazdosnice pisza.

Gość AVRO
MOJ ex tez nie ma nowej dziewczyny a to juz 3 lata jak nei jeestesmy razem. bylam jego jedyna i pewnie ostatnia (mamy po 26 lat) ahahah

Gość ddddddddfff
e tam piertolenie o szopenie. moze i szukaja podobnej, albo zupelne przeciwienstwo.. ale powiedzmy sobie szczerze, nie kazdy facet może sobie przebierac i wybierac w kobietach jak leci.. ja w ogole na to nie patrze czym sie rozni moj eks od obecnego. po prostu tak wyszło, ze jestesmy razem. mysle ze tak samo faceci. po prostu sie zaczyna miedzy ludzmi cos dziac nieoczekiwanie i tyle. nie ma zadnego etapu "wybieran i poszukiwan" a co do obecnej mojego bylego, to widzialam ja tylko na nk i nie wiem ile ma wzrostu. budowy jest normalnej tak jak i ja. tyle ze ona ma wlosy ciemny blond, a ja brązowy. z jego opowiadan wiem, ze jest piekielnie o niego zazdrosna, co mu bardzo schlebia i jest wrecz w niebo wziety. mnie z kolei zawsze wypominał brak zazdrosci, bo ja zazdrosna nie bylam o niego w ogole.

Gość pewnie że tak!
hm... to ja teraz sobie pomyślałam o ex mojego narzeczonego i wiecie - ja ciemna blondynka o niebieskich oczach, zakręcona i lubię czasem 'balować'. Ona - piwne oczy, ciemno brązowe włosy, spokojna, cicha, nieśmiała i z 5 razy szczuplejsza ode mnie :P Doszedł do wniosku, że z tamtą mu źle i poszukał przeciwieństwa :P

dzięki dziewczyny 🖐️ nie przejmuje sie takimi opiniami, ile ludzi tyle gustów...

15:36 [zgłoś do usunięcia] UrsaMinor Fajnie to Ty na foto w stopce to było do mnie? chyba tak bo tylko ja mam foto w stopce. Tak to ja we własnej osobie.

Gość pewnie że tak!
nie no żartowałam z tym ostatnim zdaniem :D nie wiem jak to jest ale mój eks to również facet o ciemnych włosach, piwnych oczach i ciemnej karnacji a obecny narzeczony - jaśniejsze krótsze włosy i niebieskie oczy, tamten - szczypior a obecny z jakieś 20 kg cięższy ;) Nie wiem ale nie kierowałam się niczym w stylu 'ooo ma niebieskie oczy to się za niego biorę!' po prostu poznaliśmy się i tak jakoś od 3 lat ze sobą nie możemy się rozstać... ;)

Gość czy ja wiem czy jego obecna je
jest podobna do mnie?jak sie rozstawalismy bylam farbowana ciemna blondynka,z kilkoma kilo nadwagi i ona z tego co widzialam tez wlosy podobne do tych co mialam i grubawa teraz wrocilam do moich wlosow,ciemny braz,jestem szczuplutka wiec byc moze jego typ to taka blond przy kosci minely juz ponad 3lata ;)

mój były jest teraz z dziewczyną która jest wielkim przeciwieństwem mnie. ja- wysoka brunetka, ciemna cera, długie wlosy, szczupła ona- blondynka włosy do brody, bardzo blada, niska i przy sobie