Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka_26

Pomóżcie mi schudnąć

Polecane posty

każdy ma swój pomysł na życie. ja taki Ty inny .i niech tak zostanie. kazdy może robic co chce. ale ja w przeciwienstwie do innych nikogo nie krytykuje i nie wyzywam. każdy ma prawo mies swoje zdanie wiec szanujcie to tak jak ja. ja nie pisze o dietach których nie sprawdziłam na sobie i dziwi mnie jak można krytykowac cos o czym nie ma sie pojecia .

Gość mamaAniołków
ja tez bym chciala schudnac strasznie zaczelam tyc po ciazy urodzilam poltora mies temu i nic prucz brzuchola!i fałdek nawet dzidzi niema!!!

Gość mamaAniołków
ja tez bym chciala schudnac strasznie zaczelam tyc po ciazy urodzilam poltora mies temu i nic prucz brzuchola!i fałdek nawet dzidzi niema!!!

witajcie;) anusiadanusia- dziekujemy za porady, kazdy ma inny sposob odchudzania, ale twoj nas nie przekonuje, wiec proponuje załozyc swoj własny temat i tam pisac o swoim zywieniu. Tak bedzie najrozsadniej. Raczej nikogo kto ma nadwage nie przekona twoj pomysl ale sproboj;) dziewczxyny wczoraj tak sie zajełam malowaniem scian w domku letniskowym, że zapomnialam o jedzeniu i od godz 16 nic juz nie jadlam;) dzis rano serek wiejski, pol papryki i plaster szynki. nie mam pomyslu na obiad i chyba zrobie cos na szybko, jakas salatke z tunczykiem. Zjem z chrupkim pieczywem. Jak juz wymysle to podam skladniki;) mamaAniołkow poltora miesiaca po porodzie a ty juz chcesz sie odchudzac? Nie karmisz? Masz sile do diet? Podziwiam...ja wtedy marzyłam o snie i odpoczynku.

dziewczyny poczytałam troche przepisów w interencie i skomponowałam własna sałatkę, pozywną i zdrową i najwazniejsze ze smaczną. Oto jej składniki puszka tunczyka cwiartka papryki, pomidora i ogorka troche sera feta kukurydza 2 plastry szynki pokroic drobno kilka kropli cytryny wszystko pokroic wymieszac i jesc z pieczywem chrupkim. Ja zjadłam pol tej porcji i jestem najedzona+2 kromki chrupkiego pieczywa. POLECAM;) a co tu tak cicho........

a ja też dziś słyszałam o koktajlu z tuńczyka puszka tuńczyka,oliwki,natka pietruszki,sok pomidorowy gęsty,sól,pieprz..wszystko zmiksować ponoć odżywczy i zdrowy;-)

rozowy strachulec- kiedys sprobuje;) mam zapas tunczyka na jakies pol roku, bo mam rodzine we wloszech i mi zwoza bo lubie. Do tej pory robilam salatki z majonezem ale to zmieniam. A sok pomodorowy uwielbiam;)

w tygodniu to nie problem,ale weekend cholera nie daje rady,ciągle grille,drinasy czasami i w poniedziałek waga znowu szaleje heheh U mnie największy problem to podjadanie wieczorem,ale walcze,walcze heheh

no masz racje grile robia swoje;) ja ostatnio na grilu robilam szasłyki z piersi kurczaka. papryki, cukini, cebuli itp. I wlasnie to zadlam;) zawsze to lepsze niz tłusta kiełbasa czy karczek.

Gość MaciusiaMilusia
dziewczyny ja schudłam ponad 20 kg wróciło 4 z tego ale ich nie widać. Brzuch mam płaski o ile sie nie garbię, mogę udzielić kilku rad nawet co do normalnego myślenia, bo wpadłam w anoreksje bulimiczną pomimo, że nie jadłam wcale mało!! Wina była szkoła i tak odreagowywałam jedzenie. Ale dzięki pani psycholog udaje się utrzymac i wage, i ładną cere i okres wszystko gra. Nie możecie sobie tak wszystkiego odmawiać. Kiełbasa z grila wcale nie jest zła raz na tydzień, tym bardziej, że tłuszcz się stapia przy tym. Wiadomo- co a dużo to nie zdrowo, ale wszystko w granicach normy.

Gość MaciusiaMilusia
to tą kiełbase zjedz;) a nie, że sobie odmawiasz miesiąc dwa a potem rzucaszsie jak świnia do koryta, lub zaczynasz rozpaczać co zego zrobiłaś, bo zjadłaś...

Hej Kobietki! Dzis mam trudny dzien bo malej wychodza czworki i marudzi troche... A tak po za tym na sniadanie zjadlam kanapke z pomidorem (kawa obowiazkowo) na obiad krupnik i na tym planuje zakonczyc ale zobaczymy jak maz wroci z pracy bo on czesto namawia mnie do grzechu:) Nina fajny przepis na salatke musze sprobowac a tunczyka czasem lubie:) A dieta z tym tlustym jedzeniem wogole mnie nie przekonuje...

ja też uważam ze można raz na jakiś czas zjejść i te tłuste kiełbaski z grilla i nawet pączala.Najgorzej się zagładzać,dlatego trzymam się swojego czyli 1000 kcl.Dodatkowo kupiłam sobie błonnik organiczny w tabletkach,reguluje przemianę materii,oczyszcza jelita i powoduje uczucie sytości..

Alw dieta 1000 kcal jest dobra tylko na tydzień. Powyżej działa destrukcyjnie. Ja zaczęłam jeść activie. Miałam problemy z wypróżnieniami wzdety brzuch a teraz zauważam większe efekty jak po tych błonnikach. Brzuch jest płaski a nie ciagle napompowany

hihih dieta 1000 kcl to dieta na całe zycie nie tylko na tydzień,ale co tam każdy ma swoje racje.Ja przy najmiej na tej diecie nie mam problemu z włosami,okresem,cerą,nerkami,wątrobą itp.

a ile już na niej jesteś?? wszystko do czasu- wiem co mówię. Jestem przykładem... no bo jk to wygląda?? jeśli zjesz np ciasto to potem jesz kromkę chrupkiego??

jem wszystko na co mam ochotę,ale nie przekraczam 1000 kcl na dzień. Kilka ładnych lat..po niej schudłam 10 kg i trzymam tą wage do dziś.Wprawdzie na wczasach troche przytyłam bo przesadziłam z wieczornymi grillami,ale juz wszystko wraca do normy.Wtedy jak schudłam te 10 kg to jeszcze cwiczyłam dodatkowo,teraz mi sie nie chce to i trwa to troche dłużej,mało tego mam już swoje lata i z tego co się orientuje to jest czasami przeszkoda w zbiciu wagi.

wpadlam sie przywitac i powiedzIec, że trzymam sie niezle. Dieta trwa a ja czuje sie jakos lzejsza haha

na obiad robię pomidorową- dla mnie w wersji light(bez zaprawiania) Sniadanko było dosc obfite, bo wczoraj od 17 nic nie jadlam. Teraz za to jogurt i 2 kromki razowego chleba z szynką i papryką. Mam ochote na biały ser...moze na kolacje;) co do diety 1000 kcal uwazam,że jest dobra, pod warunkiem, że rzeczywiscie liczymy te kcal. Ja nie nadaje sie do liczenia i warzenia czegokolwiek co jem...nie wyobrazam sobie tego organizacyjnie. Fajna mama- cos wiem o ząbkowaniu... co so aktivi-ja jesc jej nie mogę, bo mam okropne bóle brzucha po niej. Kupiłam za to błonnik z ananasem, ale poki co nie łykam...rożne sa opinie na ten temat.

ja mam na obiad cukinie z patelni grilowej a na śniadanie zjadłam chlebek razowy z twarogiem białym i pomidorem,2 kromki rano o 7 i teraz dwie,kawa do tego oczywiście

Witajcie! Dieta 1000 kalorii ponoc jest dobra ale ja nie moglam bym caly czas liczyc:) Jesli chodzi o moja diete to nie glodowka bo w jeden dzien zjem malutko na drugi troche wiecej bo jakas okazja (jak np dzis mam wieczorkiem impreze mala), choc mam wrazenie ze z moim cialem to tylko nie jedzenie pozwoliloby mi byc szczupla:( A na sniadanie zjadlam kanapke ze zoltym sersm... Na obiad robie salatke z piersi kurczaka, kukurydzy, fasoli, ryzu... uwielbiam ja:)

Gość gosia W. 30.
czesc :) moge sie do was dołaczyc bo tez mam do zrzucenia z 15 kilo..:( a sama to nie mam motywacji za bardzo..:( ale z wami moze w koncu mi sie uda ...

ja aż tak skrupulatnie tego nie licze.. Wiecie co u mnie problem największy to jest z kołem ratunkowym jakie mam..taka oponka hihih Zawsze sobie żartuje że się nie utopię

Oj cos wiem o tym kole ratunkowym:) Witaj Gosia! A ile wzysz i ile masz wzrostu? Jestes na jakiejs diecie specjalej cze na takiej swojej?

Moze popiszmy co Was najbardziej wkurza w swojej figurze? Ja nie nawidze u siebie brzucha i wystajacych boczkow z poza dzinsow tego najbardziej!

no ja dokładnie tak samo ta oponka mnie wku... dupcie mam fajną,uda może troche za grube uda,ale i tak w spódniczkach mini nie chodze.. zawsze jak chudne to pierwsze z tyłka mi schodzi.. Już myślałam o odsysaniu,ale chyba nie skorzystam

Gość gosia W. 30.
ja mam 169 cm. wzrostu a ważę 82 kilo :( a ja zastanawiam się nad dieta dukana... ale jedni ja bardzo chwalą a drudzy wprost przeciwnie.. wiec nie wiem a mo0ze wy mi podpowiecie jakąś skuteczna dietkę ;)