Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malibowy z mlekiem

Jestem z dziewczyną 6 miesięcy a ona ciągle mi mówi że jestem z nia dla seksu!!

Polecane posty

Gość malibowy z mlekiem

Jesteśmy razem 6 miesiecy. Na początku się nią zauroczyłem ale teraz już całkiem poważnie mogę powiedzieć że ją kocham. Chodzimy razem na randki, spotykamy się u mnie i u niej w domu, chodzimy razem w różne miejsca. Na razie tylko się całujemy i miziamy bo ona nie chce niczego więcej. Ja w tej sprawie nie naciskam ale jak każdy samiec czasem przy dotykaniu mnie troche poniesie i zaproponuje cos wiecej. Ona się obraża i mówi mi że mysle tylko o seksie i jestem z nia bo chce ja przeleciec. Jak jej udowodnic ze tak nie jest i że nie zostawie jej gdy pójdzie ze mna do łóżka bo ona tak myśli. Dodam że ona ciągle mi dogryzna np przechodzi jakas atrakcyjna dziewczyna ja na nia spojrzę a ona już z tekstem co chciałbys sobie pobzykac co? Jak znaleźć kompromis?

Gość najlepszy kompromis to
ją zostawić bo takie cnotliwe niewydymki zostaja takimi do śmierci, szkoda czasu

przeczulona jest na tym punkcie i juz. moze ktos ja skrzywdzil? pogadac trzeba. i nie zamieniac sie w samca, bo jestes czlowiekiem a wyglada to tak jakbys ignorowal jej zdanie i opinie na temat seksu

Gość malibowy z mlekiem
a to przez to ze chcialem by mi polizala z miodem i pylykiem i truskawkami

Gość malibowy z mlekiem
To wyżej to nie ja pisałem. Nie zależy mi na seksie bardziej niz na niej wiec jej nie zostawie! Rozmawiałem z nią i ona powiedziała ze każdy facet myśli tylko o seksie. Tłumaczę jej ze tak jest ale nie wszyscy tacy sa.

a potem na dowod tego proponujesz jej seks. jak mowilam, niech cie przestanie 'nosic' a dziewczyna sie do ciebie przekona i uwierzy

Gość jeśli ona ma pretensję że
faceci myśla o sexie a ona nie mysli to znaczy że ona jest zaburzoną aseksualną kobietą, nie zmienisz jej

Gość malibowy z mlekiem
a ona mi nie wierzy.. mam swoje potrzeby wuiec w nocy gdy wstawalem masturbowalem sie.. ale ona mysli ze to znaczy ze chce ja tylko do seksu.. moge przeciez przez jakas stronke znalesc kogos kto by dal troche rozkoszy,.. yhh ;/

Gość wiem to na pewno..
kocham bazienkę z kafeterii :-O

Gość malibowy z mlekiem
Zapomniałem napisać. Ona ma 20 a ja 22 lata.

Gość jeśli ma 20 lat
to znaczy ze powinna pójść do psychologa albo seksuologa, coś z nia nie tak

Gość gość
olej ją , to nie jest prawdziwa miłość , świni nie nauczysz jak się lata , strata czasu , seks to nic złego nie jest i jak jej się nie podoba to jej sprawa...

Gość Paul

Jesteś z laską pół roku, bez sensu, a ona Ci robi wyrzuty, że chcesz ją tylko do seksu? Ja prdl... Obudź się chłopie. Będzie Cię terroryzować z powodu NORMALNEJ i NATURALNEJ sprawy, którą dawno powinniście mieć za sobą bez zbędnego gadania.

Gość 9999

A może ona preferuje seks dopiero po ślubie. Zapytaj i będziesz wiedział na czym stoisz. Może zaręczyny?....

Gość 9999

A może ona preferuje seks dopiero po ślubie. Zapytaj i będziesz wiedział na czym stoisz. Może zaręczyny?....