Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okiennnkaa

zakupy - moj wielki problem

Polecane posty

bylam dzis na zakupach - ciuchy i musz z przykrością stwierdzic ze coraz ciężej znalesc jakies fajne ekstra ciuchy....wszystko to jakies szmaty....nie wiem kto to porjektuje, wymysla...masakra juz od jakiegos czasu zauwazylam ze jak tylko cos mi wpadnie w oko, jakis ciuch to musze go brać,pomiomo ze np. cenowo za drogo to biore bo wie ze szybko cos fajniego nie znajde wiem to ...tez tak macie???

Wszystko to chińskie dziadostwo jest teraz,ja ostatnio za kurtką latałam i nie ma nic badziew że szkoda gadać ,a ceny ??? Aż strach spojrzeć,bo gały wypalą ....

tez tak mam :O nie wiem jak ktos moze ubierac sie w takich sklepach jak h&m itp. z tego sklepu mam jedna rzecz- spodnie w ktorych sprzatam dom :P jakosc niektorych ubran jest tragiczna :O :O szkoda slow

wlasnie....wszystko to szmaty....i wogloe ten styl co teraz promują!!! nic , kompletnie nic mi sie nie podobalo! ostatnio jak bylam na zakupach w niemczech - byly letnie wyprzedaze to to totalna porazka....tak samo - same szmaty juz wiem ze jak cos mi wpadnie w oko a bedzie za drogie dla mnie to i tak biore bo drugi raz sie nie trafi!!! wiem po swojej szafie ze mam juz niektóre rzeczy pare lat...a tylko wlasnie tak kupione :)