Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznania po 22

ile macie lat i czego jeszcze nie robiliście a już powinniście?

Polecane posty

Gość ddvdjkmjhm
no to jednym slowem WSZYSTKO PRZED NAMI! NIE MA CO SIE ZALAMYWAC! HEHE nie to jest najwazniejsze. :D Dobranoc!

Gość max87
"mam 21 lat i jestem dziewczyna"----->znaczy że nie podobam się ci:( ???czy podobam...??:)

Gość mam 21 lat i jestem dziewczyna
Nie wiem, czy mi się podobasz wizualnie, bo nigdy Cię nie widziałam i nie wiem jak wyglądasz. Chodzi mi o to, że wydajesz się normalny, nie to co dzisiejsi faceci, którzy czas wolny spędzają w dyskotekach, wyszukując małoletnie kurewki, które dadzą im dupy w łazience. Ty się wydajesz inny, nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale gatunek faceta, który ty reprezentujesz jest już raczej na wymarciu.

Gość max87
dobra teraz ja nie widziałem jak kobieta robi siusiu:D nie jeździłem na motocyklu a szkoda:) nie rozbierałem żadnej kobiety:D

Gość max87
dlaczego na wymarciu...???gorzej nam się żyje???normalni mają gorzej? może się poznamy...???:D

Gość mam 21 lat i jestem dziewczyna
Dlaczego na wymarciu? Bo poznałam mnóstwo facetów, mam wielu znajomych i niestety wiem jacy są faceci dzisiaj. Dlatego mam 21 lat i nigdy nie miałam faceta. Bo nie mam zamiaru tracić cennego czasu na jakiegoś idiotę, który mnie przeleci a na drugi dzień powie, że już mu się znudziłam. Albo będzie dalej ze mną, ale na boku będzie miał 10 panienek. Może po prostu trafiłam w takie środowisko, że nie udało mi się poznać kogoś porządnego... Ale to też nie wiem czy można tak tłumaczyć, mieszkam w dużym mieście, studiuję, nie pochodzę z patologicznego środowiska. Wszystko jest ok, tylko faceci nie są ok.

Gość ablebala
22 lata -nigdy nie ugotowałam obiadu -jestem dziewica -nigdy nie pracowalam

Gość max87.
to znaczy że nie są na wymarciu tylko jest ich mniej, a może nawet bardzo mało, nie wiem...ale chyba tacy są "w cenie"...???

Gość max87.
pamiętaj, że jestem prawiczkiem i boję się że mógłby mi nie stanąć gdyby do czegoś doszło :(

Gość max87.
spadaj podszywie:D odczep się odemnie:D te ostatnie to podszyw na dodatek ktoś zaczernił mi nicka.:O

Gość 9898989
Mam 33, chyba powinnam pracowac :p

Gość max87.
mam 21 lat i jestem dziewczyna----> skoro uważasz mnie za wartościowego, była byś chętna na wymianę fotek...???

Gość elena2002
Mam19lat - Nigdy nie cpałam - nigdy nie jezdziłam na desce - nigdy nie bylam nad morzem - nigdy nie spałam z chłopakiem - nigdy nie uprawiałam seksu i wielu wielu innych rzeczy

Gość elo320yol
mam 18 lat - nigdy sie nie calowalam :)