Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydziocha

MINETKA- wstydzę się i krępuję :( Dlaczego? :(

Polecane posty

Gość wstydziocha
Minetka- skoro leży obok niego naga kobieta, to trudno mu się oprzeć po prostu :D

Gość minetka
lubie dotykac jego rzes czubkiem jezyka :p serio.

Gość minetka
no tak, w sumie nie odpowiedzialam na pytanie co podnieca, tylko co lubie.

między palcami? nie wiedziałem. czytam ostatnio książkę na temat orgazmów nie wiedziałem że skóra mężczyzn jest aż tak inna i nie wrażliwa na dotyk w porównaniu z kobiecą opowiedz mi o palcach proszę

Gość minetka
lizanie delikatnie czubkiem jezyka poczawszy np. od kciuka konczac na najmniejszym. Albo wkladanie calego palca delikatnie do ust. Albo fajnie jest też czubkiem języka wodzić po calym ciele zaczynając od góry - powieki, policzki, szyja, tors (brodawki u panów też erogenne), pępek. "omijać niechcący" tamto miejsce, wodzic wokol... Kończyć na stopach. Mój męzczyzna to uwielbia:)

Gość minetka
sam poliz teraz miedzy palcami, to zobaczysz jakie delikatne i wrazliwe to miejsce :P

Gość minetka
no własnie chodzi o wewnetrzne strony palców. I zauwaz, ze wszystkie miejsca, które słabiej sie opalaja, czyli wewnetrzne ud, rak, boki tuowia itd sa wrazliwsze.

Gość minetka
daj przepis na dobry sen :D zeby przyszla chec.

nie mam dobrego przepisu na sen. jeśli spałaś za długo organizm sam nie da ci spać za długi sen może powodować zmęczenie w ciągu dnia sorry za przemądrzałość. możesz mi napisać coś co cię zaskoczyło w twoim ciele?

Gość minetka
niestety nie naleze do tych wylewnych w sensie doznan kobiet. u mnie fizycznosc drugoplanowa, emocje na pierwszym planie. Ale zaskoczyło mnie raz cos o czym nie miałam pojecia, ze jest u kobiet (nie jestem mlodka). Jak sie kochalam pierwszy raz z moim obecnym mezczyzna (drugi w moim zyciu), to mialam "wytrysk" :P Myslalam, ze sie posikalam doslownie ze szczescia i bylo mi glupio. I pierwsze co, to mialam nauwadze nietrzymanie moczu :O (sie przeleklam!). Dopiero przypadkiem dowiedzialam się ze tak sie zdaza.

Gość minetka
magiczne 40 :P

Gość minetka
myslalam, ze napiszesz ze ten brak snu, to z wiekiem :D ok. skrobne cos jutro :)

Gość minetka
znaczy dzisiaj :D

Gość minetka
mam nadzieje, ze nie klikalam z nastolatkiem :)

Gość minetka
jestem mama takiego chlopca, oraz starszego a troche mlodszego od Ciebie. O jakim Ty wieku mowisz i o zaburzeniach snu...taki mlodzik!

Gość minetka
Kolorowych snow...:)

praca na trzy zmiany studia często nie mogę się wyspać no i wstawanie czasem o 4h a ja mam długi sen teraz mam rozchwiany. Ile lat jesteś mężatką? jesteś szczęśliwa w związku obecnie?

Gość minetka
odpowiem jeszcze, ze 20 lat, obecnie po rozwodzie. Nie wiem sama - tak i nie. Skomplikowane wszystko.

Kochana. Ja za piewszym razem też się bałam. O to że może źle się ogoliłam, że mam zaczerwienienia po depilacji, że może brzydko pachnę i jak wyglądam w takiej pozycji. A najbardziej wstydziłam sie tego ze jestem mokra. Doprowadzało mnie do do szału i nie wiedziałam jak to powstrzymać. Zawsze kiedy chciał mnie dotknąć tam albo 'zejść w dół' jakoś musiałam się wywijać żeby tylko nie poczuł mojego wodospadu haha :P Ale kiedy doszło do sytuacji gdzie byliśmy sami w domu i zaczęliśmy sie namiętnie całować, nagle wszystko puściło i owszem, miałam lekkie opory i zawahania kiedy zdejmował mi majtki ale stwierdziłam 'cholera, przecież to MÓJ CHŁOPAK' i po prostu mu się poddałam. I uwierz mi to było przecudowne. Nie obchodziło mnie jak wyglądam, a nawet zaczęłam szarpać go za włosy i kazać mu obić to mocniej albo jeszcze dłużej. I wiesz co? Jemu się to podobało! Sama zauważysz że mu to sprawia przyjemność (wiesz o CZYM mówię ;>). Także nie ma co się wstydzić! Do dzieła!

Gość gość
Zawsze pierwszy raz jest trudmy,nie ważne co to jest, a potem już z górki, nie będziesz mogla się doczekać kolejnej minetki.

Gość lulululi
Myślę, że to zależy od kobiety. Ja nigdy nie pomyślałam, że mogę dziwnie smakować, albo że facetowi nie spodoba się moja cipka! Jak jest dobrze, to jecze i wzdycham i faceci uwielbiają robić mi minete :-)

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)