Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeya;)))

JAK WYGLĄDA NIGHT CLUB??

Polecane posty

Gość Zeya;)))

Wiem, że to pytanie może wydać się śmieszne, ale... Mój facet wybiera się jutro na wieczór kawalerski. Wiem, że mają w planach wizytę w night clubie. Boje się, bo mam przed oczami te dupeczki, i on ... Normalnie mnie krew zalewa :o Powiedzcie, czy w takich klubach, laski lepią się o kolesi, a te co tańczą na rurach z gołym dupskiem, są "dostępne" dla wszystkich, tzn, że każdy może je np. klepnąć w tyłek?? Proszę, nie śmiejcie sie, po prostu nie chce się zadręczać :(

Gość moralistka
taka jest ich praca....:)

ja nie mam pojęcia... ;/ ale faceci to kutasy. Nie mogą pić piwska, tylko muszą gołe dupy oglądać. Co za zwierzęce potrzeby.

Gość Zeya;)))
no ale chodzi mi o to, czy w takich klubach facet może tylko oglądać, czy może klepać, dotykać, może chodzą jakieś prawie gołe kelnereczki które można zmacać, całować etc.? Kurwa no już nie wiem :o

Gość Zeya;)))
Wiem, że mój facet to kobieciarz, wiem, że mnie Kocha, ale wiadomo, co alkohol robi z ludźmi. Tym bardziej, jak są kumple i facet chce pokazać jaki to z niego nie samiec alfa... No i pokusy...

wątpię, żeby można było je macać. Jakby tak było to by nie miały spokoju bo bana fiuta by się rzuciła z macaniem.

Gość moralistka
jak bedzie mial kase to wszystko bedzie robil .....oczywiscie jesli zechce.....:P

Gość w night clubach faceci
mogą wszystko ale tylko pełnoletni, to jest bardzo rygorystycznie przestrzegane, małolaci nie są wpuszczani, do dobrego obyczaju należy obmacywanie kelnerek po cyckach i tyłkach, jeśli chodzi o nagie tancerki to je dotykać można wszędzie, szczególnie gdy robia taniec dla faceta na jego kolanach, co jest normalne, tańczące dziewczyny wiedzą że muszą tak zatańczyć dla każdego klienta bo potem oni chętnie kupują driny na barze

czyli dziwki się niczym nie różnią od striptizerek. Z resztą zawse to był jeden chuj;p czy kurwa czy striptizerka. A co do Twojego faceta to kwestia zaufania. Ale to jest poniżające ;/ że facet przed ślubem musi się napatrzeć na gołe cycki i cipy :/ kobiety jak mają jakiś rozbierających się panów to zawsze jest kupa śmiechu i nie podniecamy się przy tym.Idę spać :) bo się wkurwiam na samą myśl o tym samcach;d

Gość Zeya;)))
no kurwa ;( chyba się jutro zapłacze ;( mój facet ma 21 lat, jest młody, ale pełnoletni :o I niewyżyty znając życie... Jak będzie miał okazje, na pewno wymaca... Raczej nie zdradzi, ale wymaca na pewno 😭

to mu powiedz jak się czujesz z tym :) może będzie na tyle wyjątkowy i obieca Ci, że nie będzie nic macał.

Gość hahahahahahahah
dla mnie to w ogóle trzeba być jeleniem, żeby na takie zabawy go puszczać :/

Gość moralistka
hahahha....obieca a i tak swoje zrobi ......napija sie i wiadomo....ale moze nie bedzie nic poamietal :P

Gość hahahahahahahah
ja mojego przykułam do kaloryfera i chuja miał a nie wieczór kawalerski :D

Gość max87
"margirit ja nie mam pojęcia... ;/ ale faceci to kutasy"---->dlaczego tak brzydko nas nazywasz???co?:D

Gość Zeya;)))
kurcze no nie zamkne go w złotej klatce, ale martwie sie, bo zaufanie zaufaniem, ale on bedzie jednym z najmlodszych facetow na tym wieczorku, bedzie jeszcze jeden co ma 21 lat, dwóch 24 latkow, 2 26 latków no i dwoch 28 latkow- pan mlody i swiadek... martwie sie, ze ten moj osiol bedzie chcial sie popisac ;(

Gość max87
właściwie nie rozumiem o co tu być zazdrosnym...???przecież wy macie swoje wieczory pańieńskie i też możecie się podniecać:D ----->"kobiety jak mają jakiś rozbierających się panów to zawsze jest kupa śmiechu i nie podniecamy się przy tym." no i oglądanie dup i obmacywnie to chyba nie zdrada...?:D

Gość hahahahahahahah
a oni dlatego sobie pozwalaja, bo znajduje sie stado takich zaslepionych w "milosc", ktorej nie zamkna w zlotej klatce, ogarnijcie sie i nie robcie z siebie ciap kiedy wam cos nie pasuje, u mnie w ogole nie byloby opcji na zaden kawalerski, zreszta takie wieczory to tandeta

Gość Zeya;)))
zacznijmy od tego, ze ja nie ide na zaden wieczor panienski. A wedlug mnie, obmacywanie, to juz pierwszy krok zdrady

Gość max87
jestem kelnerem w klubie gejowskim i lubie mieć obmacywaną dupę w końcu to nic takiego

Gość max87.
max87 "jestem kelnerem w klubie gejowskim i lubie mieć obmacywaną d**ę w końcu to nic takiego"----->kuźwa to jest podszyw i zastanawia mnie czy to kobieta czy facet napisał/a...?:D

Gość Zeya;)))
haha :-)

Gość max nie pogrążaj się
homoseksualisto :O

Gość max87.
ja nie jestem homoseksualistą to że nie lubię wkładać kobiecie w dupę to chyba dobrze...?:) a jeśli chodzi o nocne kluby to nie ma o co być zazdrosnym bo przecież te kobiety są wypożyczone a ci faceci ich nie zdobywają.Taka praca tych kobiet, czyli nie ma tu miłości więc nie ma o co być zazdrosnym.

Gość Zeya;)))
aha, czyli niech facet maca, całuje a nawet bzyka laski z nocnych klubów, to nie zdrada, bo nie ma miłości?? Dziwne podejście... Ale ja pytałam, jak wygląda w takich klubach, czy dziewczyny chodzą z gołą dupą, i można je macać do woli? No ale ok :)

Gość max87.
a czy ja mówiłem że może całować lub bzykać? napisałem że może macać tudzież oglądać.No bo kopulacja to już zdrada ale nie macanie czy kontakt oralny.Bo bez tego nie byłoby kawalerskiego. A czy dziewczyny chodzą z gołą dupą, to nie wiem bo nie byłem w takim klubie ale majtki chyba mają założone jak sądzisz...??? A macać pewnie można, ale pewnie trzeba dać napiwek....:O

Gość hahahahahahahah
Ostatni raz Ci dam dziewczyno dobrą radę...nie bądź jeleniem :o

Gość zdecydowanie bez majtek
to nie są grzeczne miejsca a kasa i napiwki muszą lecieć