Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeya;)))

JAK WYGLĄDA NIGHT CLUB??

Polecane posty

Gość max87.
jak bez majtek to muszę tam zajrzeć kiedyś....ale te dziewczyny nie wstydzą się tak bez majtek???:)

Gość da;lkjnhdnda
kolega mojego meza byl i zaplacil lasce zeby mu tanczyla naga na kolanach i wywijala mu gola cipa przed nosem. miala w cipie kolczyk i jego to tak nakrecilo ze wydal na nią 1500 zł ten koleś za 3 tygodnie od zdarzenia wzial slub, żona do tej pory nie wie jak sie bawił

Gość Grzegorz Kleszcz
ano tak koledzy mu już tam co-nieco zafundują (co najmniej taniec z gołą dupą na kolanach) a do tej co na samców narzeka :D przecież samce nie patrzą na siebie - tylko na ochocze samiczki :classic_cool:

Gość Dominikanoo
Drogie Panie chyba trzeba wam troszkę rozjaśnić temat nocnych klubów :). Problem wygląda tak, ze wiele z was Kobiet nie ma pojęcia ,że istnieje kilka grup Nocnych Klubów. Dla was wszystkie są kojarzone z tym jednym i najgorszym gdzie facet zdradza swoją kobietę a tak wcale nie jest :). Z dobrymi nocnymi klubami w Polsce możecie zapoznać się tutaj http://www.exclusive-seniorita.pl/night_clubs.php A Night Cluby dzielimy na: Gentelmen's Club - są to kluby dla prawdziwych facetów z klasą. Urządzone bardzo ekskluzywnie gdzie panują określone zasady. W takich miejscach nie ma mowy o usługach towarzyskich czy nawet dotykaniu tancerek. Go-Go - w męskim gronie kluby go-go znajdują się szczebel niżej. Czasami można trafić na zwykły night club kryjący się pod szyldem Go-Go. W prawdziwym klubie go go również nie ma mowy o usługach towarzyskich czy dotykaniu tancerek Night Club ( agencja) - to ostatnia grupa i jedyna znana przez kobiety ;) i trochę rozwagi w wypowiedziach

Night Cluby nie różnią się zbytnio od zwykłych klubów tanecznych. Możesz potańczyć, wypić drinka czy spotkać się ze znajomymi. Jedyną różnicą są jedynie striptizerki.

Gość gość
Najlepiej sama wybierz się i zobacz.. ja bylam ze swoim facetem razem w Night Club Coyote Warszawa i na pewno było to dla mnie cos nowego… ale zaspokoilam swoja ciekawość ;) http://coyotenightclub.pl

Gość nightt
Ja ostatnio byłem w klubie http://www.libidoklub.pl/ niesamowity klub night club, świetny wystrój, dobry klimat a dziewczyny rewelacyjne !

Gość gość
Ja bym chętnie poszła popatrzeć na kobietki ale nie mam z kim niestety jakoś żadne z moich koleżanek nie sa zainteresowane :D a dziwne , bo myślałam, że każda ma coś z bi :D

Gość Marcin2345
Witam! W sumie to tutaj dużo zależy od indywidualnych gustów i guścików. Jednemu się taki klub spodoba, drugiemu inny...Akurat mnie to pasuje na spotkania towarzyskie z kumplami New Orleans (tu ich stronka www.neworleans.pl). Ale wiadomo nie każdemu to samo musi się podobać. Moim zdaniem klub jest Okej, cenowo przystępnie jak za ten prestiż. VIP Roomy na poziomie, do tego tancerki jak malowanie ;-)