Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemmmmmmmm

Chłopak "bez ambicji". Zmieni się?

Polecane posty

Gość niewiemmmmmmmm

Spotykam się prawie 1,5roku z chłopakiem, który b.mnie kocha. Ale własnie, czy sama miłość wystarczy? Obiecał, że pójdzie od pażdziernika do szkoły.... Nie złożył papierów. Obiecuje, że pojdziemy tam i tam....okazuje sie, że nei ma kasy. pracuje, ale jego wypłata stracza na najpotrzebniejsze rzeczy, daje też rodzicom na czynsz itp Nie ma nawet kasy, aby kupić mi prezent na urodziny czy imieniny (nie oczekuje wiele, no, ale bez przesady! Ja mu dawałam zawsze!) Stwierdzam powoli, że to chyba nie ma sensu. Bo ja oczywiście przezyje następny rok, dwa, na spotakniach "za darmo", czyli na spacerze lub w domu (zreguły to ja kupuje jakies ciastka itd) Ale co bedzie za 5lat? On nadal nie będzie nic miał, ja chodzę do szkoły, wiec tez nic nei zarobie. Będziemy parą, która się kocha, ale będziemy mieć na chleb i mieszkać u któryś rodziców? (a warunków żadni nie mają) A niby pieniądze się nei liczą. On ma 25lat, a ja 23. A studiuje po to, aby potem znaleźć dobrą prace itd a jemu nawet matury nie chce sie zdawać :S

Gość kouirs
ale przynejmniej pracuje , a ja mam 30 lat i nigdy nie pracowałem i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość niewiemmmmmmmm
to czym Ty sie zajmujesz? Nie dziwie sie, ze dziewczyna nie chce faceta w wieku 30lat, który NIC nie robi.

Gość kouirs
dziewczyny mnie podrywały jak chodziłem na studia i w szkole sredniej . Ale dawałem im kosza bo nie miałem pracy , a randki przeciez kosztują .. Teraz tez nie chce dziewczyny bo nie mam pracy ..

Gość niewiemmmmmmmm
no to idz do pracy! przeciez na randke mozna isc na kawe. to ok. 20zł. a pozatym mogłes isc do jakies pracy.

Gość kouirs
mam fobie spoleczną .

Ja mam 27 lat i pracowałem w życiu 3 tygodnie. Teraz czekam na wygraną w totka. A później na podryw.

Gość kouirs
znam francuski na zaawansowanym i angielski na sredniozawansowanym wiec moglbym wyjechac do Anglii i udzielac korepetycji Anglikom , bo oni ucza sie wlasnie francuskiego głownie w szkołach . No własnie mógłbym , ale tego nie zrobie bo nie mam odwagi i mam fobie spoleczna. Nigdy w zyciu nie byłem za granicą .

Gość niewiemmmmmmmm
Wy chyba już zawsze bedziecie sami!

Gość niewiemmmmmmmm
to w Polsce ucz francuskiego!!!

Gość kouirs
tak my jestesmy przegrani Car chose est a sa place . Pas besoin de formation !!!

Gość z ambicjami ale co z tego
kouirs >>> Tez mam fobie spoleczna, kiedys pracowalam po znajomosci i nie bezposrednio z ludzmi i bylo okej, ale jak teraz mam sama znalezc prace to juz tragedia, wiec siedze w domu czuje sie do dupy

Gość kouirs
Car chaque chose est a sa place . Pas besoin de formation !!!

Gość jhuygfd
sami przegrancy zyciowi na tym forum

Looser choćbys był milionerem wyglądał niewiadomo jak, jestes u mnie skreślony. Cenię ludzi, którzy potrafią sami coś osiągnać, nawet jeśeli jest to małe coś :)

Gość niewiemmmmmmmm
Widzę, że na forum wszyscy są facetami "bez ambicji"! Nie żądam od nikogo, aby był bogaty i miał dom z basenem. Bo sama tego nie mam. Ale to chyba nic dziwnego, że kobiety chcą faceta, który by pracował i dążył np do ładnego mieszkania, czy samochodu itp itp Wiecznie jeździć autobusami, tramwajem czy rowerem i mieszkać z rodzicami??

Gość buhahahahahhh
loser a skad masz na lotto jak nie pracujesz? ciagniesz od starych nieladnie:D jak cie to jara to plac ten podatek od marzeń ja tam wole se kupic browca

Gość niewiemmmmmmmm
chyba powinnam dziękować Bogu, że m.chłopak nie jest taki najgorszy hahahahahhahahahaha

Gość mental cut
"Obiecał, że pójdzie od pażdziernika do szkoły.... Nie złożył papierów. Obiecuje, że pojdziemy tam i tam....okazuje sie, że nei ma kasy." rozsądna dziewczyna już wówczas wie, że ma do czynienia z miętką kluską i daje mu kopsa w dupę. :D

Gość Lisssa klarisssa
powiem z własnego doswaidczenia-on moze się nie zmienic. Mialam kiedys takiego faceta,bylismy razem rok. Mial 30 lat ,pracowal za 1.200 zl,zadnego wyksztalcenia,kursow,języka. Mieszkał z rodzicami,mamusia gotowala,prala,sprzatala,podlewala nawet kwiatki w pokoju synusia. Nie mial zadnych ambicji,poza tym,aby spolodzic potomka i miec zonke do usługiwania. Nie pomagaly groźby,prośby,nic.Nie mial niczego-pokoj byle jak urzadzony,zadnego samochodu,roweru,komputera,no kurwa niczego!!! Nie jestem jakas materialistka,ale ale facet powinien coś posiadać i mieć pasje.A ten gamon tylko telewizje ogladal w wolnym czasie i popijal piwko z kolegami pod sklepem. ciesze się,ze szybko przejrzala nam oczy.

Gość Lisssa klarisssa
Dodam tylko,że ja byłam po studiach,biegły angielski,podóżowałam za oszczedności,miałam auto. A ten cymbał jeżdził za moje autem i jeszcze się obrażął,że nie chcę go wszedzie wozić.

Gość Lisssa klarisssa
PijeWarczke Sam jesteś!!!! Jak ktoś chce ząłozyć rodzine,to dwie strony musza na to pracować!

Gość asamohaa
z kolei jesli dupa mieszka z rodzicami i zarabia marne 1200-1500 TO NIKT NIE MA ZADNYCH PRETENSJI, NO NIKT KUWRA.... wrecz uwaza sie taka kobiete za ... ambitna i zaradna hahaha ale jesli facet malo zarabia to juz ciota, gamon itp kurwa no paranoja gdzie tu kurwa to jebane równouprawnieine ktore sie tak domagaja te jebane pizdy ?