Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkkfhg9hghg

CZY JEST TU JAKAŚ KOBIETA KTÓREJ FACET MA BRATA A BRAT MA DZIEWCZYNE TEZ??

Polecane posty

Gość dkkfhg9hghg

czy RYWALIZUJECIE ZE SOBA KTORA BEDZIE LEPSZA SYNOWA ITD?? CZY LUBICIE DZIEWCZYNE BRATA WASZEGO FACETA BO ja mam narzeczonego który ma brata i jego brat ma juz zone i ta zona mnie nienawidzi ..ciagle rywalizuje ze mna i popisuje sie przed tesciowa ..robi wszystko zeby byc lepsza niz ja ..i zeby wyszlo ze brat mego faceta ma lepsza laske niz ja jestem ..czyli który brat ma lepsza dziewczyne jest zawsze licytacja w rodzinie..masakra..nikomu nie zycze.. masakra

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
wszystkie jesteście po jednych pieniądzach

Gość taka jedna mało sprytna
nie przejmuj sie, to normalne. bądz sobą i żyj swoim życiem. wazne zeby twoj mężczyzna cie doceniał:)

Gość ddzrr545
dziwne

ja mialam taka sytuacje kilka lat temu kiedy jeszcze moj obecny maz byl moim facetem a i jego brat tez mial dziewczyne a w zasadzie juz narzeczona bo w niedlugim czasie zostali malzenstwem i tez za wszelka cene chciala udowodnic ze ja jestem ta zla itd itp i skonczylo sie sie to u nich rozwodem po 3 latach nieudanego malzenstwa a potem prania brudow w sadzie bo ona bluzgala jego a on ja a koniec koncow to ona sie puscila z innym i to ona zlozyla pozew a tak na marginesie to ten zwiazek od poczatku byl skazany na taki los laska typowa blondynka ktora wyzej sra niz dupe ma ze tak powiem a on jej chcial ewidentnie wejsc do tej dupy bez mydla no to wszedl heh dobrze ze dzieci z tego nie bylo masakra ta laska stuknieta byla totalnie no ale to juz przeszlosc na szczescie;)

Ja z zona mojego szwagra mamy bardzo dobry kontakt. Spotykamy sie czesto,spedzamy razem weekendy,jest ok. Nie rywalizujemy ze soba o to, ktora z nas jest lepsza synowa.

Gość fgdgdg
ja nawet lubię żonę brata mojego męża fajna dziewczyna, nie ma u nas w rodzinie szpanu itd raczej każdy jest sobą

Gość uhgfbhr
moj facet ma 2 braci, ktorzy maja dziewczyny i nie zauwazylam takiej sytuacji a nawet jesli by to mialo miejsce to i tak mialabym to gdzies. Nie lubie nic robic na sile a tym bardziej przymilac sie falszywie, ktos kto by to robil nie byl by dla mnie godnym rywalem :P