Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

nie wszystkie kobiety czekaja. Niektore poprostu nie wyrywaja pierwszego lepszego, tylko tego, ktory sie im spodoba. W moim przypadku tak bylo.

w moim przypadku też tak będzie, musze w końcu jakiejś sie spodobać

to daj jej powody zebys mogl sie jej spodobac. Nie czekaj do usranej smierci tylko rozmawiaj z kobietami, jak Cie pozna ktoras lepiej to moze znajdzie w Tobie cos czego szuka i sama sie reszta zajmie.

Gość ta która się nie puszcza
dobrze, czekaj całe życie aż się zestarzejesz - 60 lat może jakaś cię zechce. ;) nie chce mi się już z takim deklem pisać, pozdrawiam środkowym palcem.

PBW - nie chodziło mi o samo bycie prawiczkiem, bo akurat to niczego nie znaczy, a o chamstwo Steva i Looosera ;)

" w moim przypadku też tak będzie, musze w końcu jakiejś sie spodobać" tylko że pewnie ona Ci sie nie spodoba :D

To samo pomyślałam. Inna sprawa, nie rozumiem czemu sam fakt bycia prawiczkiem miałby prowadzić aż do takiej frustracji, wiadomo - nikt nie chce być sam, ale czy to usprawiedliwia ubliżanie innym? Poza tym w wieku 22 lat ma się jeszcze bardzo dużo czasu na znalezienie partnerki.

tak już Milena było na sympatii, pisały do mnie te nieatrakcyjne, no i na czacie też sie jednej bardzo spodobałem ale niestety ona mi ani toroche

idźcie żmije już gdzie indziej syczeć, już dosyć mnie poniżyliście

"To samo pomyślałam. Inna sprawa, nie rozumiem czemu sam fakt bycia prawiczkiem miałby prowadzić aż do takiej frustracji, wiadomo - nikt nie chce być sam, ale czy to usprawiedliwia ubliżanie innym? Poza tym w wieku 22 lat ma się jeszcze bardzo dużo czasu na znalezienie partnerki. " Tylko że ten 22 latek wczesniej miał 20, 18 i 16 lat, i nic. 🖐️ Co z tego, że ma czas skoro przyczyny tego stanu nie zmieni? 🖐️ Rodzi frustracje poczucie bycia gorszym (uzasadnione, skoro czyta się w innym temacie, że niepracujacy, traktujacy jak słuzącą facet ma dziewczynę, a my nie). 🖐️

Gość ta która się nie puszcza
moorland - masz racje, my o nim tylko prawde mówimy, a nie poniżamy. ;)

A tak na poważnie to nie rozumiem po ca ta cała kłótnia. Oddajmy głos ekspertom: "Dla kobiet szukających stałego partnera najważniejsze są: status społeczny mężczyzny, jego dochody, wiek oraz wzrost" - mówi prof. Bogusław Pawłowski, antropolog z Uniwersytetu Warszawskiego. Ten cytat pochodzi ze specjalnego wydania Men's Health "Szkoła Uwodzenia" Lato 2011 Niektórzy z nas czytając go załamią się inni zaczną udowadniać, że to nieprawda i podawać rożne bzdurne argumenty na poparcie swojego spaczonego przewlekłą masturbacją poglądu na tę sprawę a jeszcze inni (w tym ja) wzruszą ramionami, uśmiechną się pod nosem i powiedzą sami do siebie: Wcale mnie to nie dziwi; wiedziałem to od dawna. O ile dla dziewczyn kiedyś nie istnieliśmy bo nie byliśmy najszybsi na boisku, nie mieliśmy fajnej bluzy a na dyskotekach podpieraliśmy ścianę to teraz nie istniejemy bo - patrz opinia eksperta :D

Darker ogół swoje, a jednostki swoje. Teoretycznie większości mężczyzn podobają się "kształtne" kobiety, a są tacy którzy oglądają się tylko za tymi większymi lub ich kompletnym przeciwieństwem - anorektycznie chudymi dziewczynami.

Gość njgjh645y45
To ja L. Zablokowali mnie.

"Darker ogół swoje, a jednostki swoje." Są ludzie bez jednej nogi lub ręki ale raczej nikt nie uruchamia sprzedaży odzieży specjalnie dla nich. Równie dobrze można stać na torach i polować na wielbłądy.

Loser? Niemożliwe aby tak wartościowego faceta blokowali

Gość a wiesz ze... np.
---- Stev cłopcze my nie faceci aby zwracac uwage tylko na to czy prawiczek czy nie ...dla was facetów to bardziej wartosciowe (błona koboiety) niz ona sama, dla nas co innego bardziej sie liczy niz twoje zafajdane prawictwo.

to co sie dla was liczy? Dawaj chętnie sie dowiem

"to co sie dla was liczy? Dawaj chętnie sie dowiem" Przecież napisałem Ci.

Stev dla kobiet liczy się przede wszystkim: - szarmancja, czyli to iż traktujesz ją jak damę a nie nazywasz szmatą :O - stanowisz podporę, masz poukładane wlasne życie, pracę, jestes stabilny emocjonalnie

Dla mnie - przede wszystkim kultura i otwarty umysł. :) Darker - co nie oznacza, że osoby bez ręki chodzą nago ;)

"- szarmancja, czyli to iż traktujesz ją jak damę a nie nazywasz szmatą" :D "- stanowisz podporę, masz poukładane wlasne życie, pracę, jestes stabilny emocjonalnie" Akurat stabilności emocjonalnej to Wy nie potrzebujecie, taki koleś jest dla Was nudny. 🖐️