Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek----sukcesu

Uzywane dziewczyny - spojrzenie czlowieka sukcesu

Polecane posty

Gość pasztet_zanudzony_na Amen
Człowieku sukcesu, a co się dzieje jak kobieta zaczyna być rozpustnicą dopiero po menopauzie?

Gość mm m mmm,
przeczytałem więcej książek o filozofii i psychologii niż ty w całym swoim życiu ogólnie tekstu pffff hahahahahahaha padam

Gość duma czy wstyd
aahaaa,nie no spookoo..ja mam może tą wadę,że lubie uświadamiać ludzi i zawsze mam nadzieję,że coś może sobie uświadomią..dlatego między innymi wdaje sie w dyskusje z osobami Twojego pokroju.Choć powinnam porzucić tą nadzieję,każdy sam dorasta i nie martwię się,że i Ciebie to nie ominie (jak nie w tym życiu to w następnym). Co Ty wiesz o moim poziomie intelektualnym,jak do niego nie dorosłeś... Wiem co to myślenie magiczne.Wiem rózne rzeczy i nie wiem róznych rzeczy,bo nikt nie jest wszechwiedzący.Ale wiem,że mądrość nie zależy od tego kto ile przeczytał książek.Bo jak widać na Twoim przykładzie można przeczytać milion ksiązek i nadal być zaślepionym i niedojrzałym.Bo najważniejsze to zrozumieć niestety a może stety, jadę teraz na spotkanie ze wspólnikiem - powodzenia straciłem 2 godziny na przekomarzanie się z bandą głabów - to proponuję nauczyć się nie marnować czasu :) przez te 2 godziny od założenia tematu, zarobiłem więcej niż wy przez kilka dni - no to gratuluje.Jak rozumiem,zarabianie pieniędzy to Twój życiowy sukces..nie żebym go umniejszała pozdrawiam, więcej tu nie zaglądne to jednak za duże skupisko tępaków - no jak odejdziesz,to sie stroche to skupisko zmniejszy więc dowidzenia :)

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
chwała bogu , za duzo byś stracił /a przez ten czas przesiadywania tutaj,

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
ale taki geniusz pewnie szybko by odrobił stratę :-D idz odrób lekcję i ciesz się ,że jutro masz wolne

Gość boooli ;(
skąd jesteś autorze?

Gość Polthai
no dziewczyny polskie sa strasznie ograniczone a wymagania maja jak ksiezniczki, dobrze myslisz o kobietach z ukrainy tam jest lepszy wybor, ja bylem ostatnio w azji to sa dopiero kobiety

Gość gość
Dlaczego wy k***a durne babska myslicie ze my nie mozmy miec wymagan tylko mamy was brac bezwarunkowo jak leci?! Dlaczego wy k***a mozecie miec wymagania i chciec wysokiego bruneta o niebieskich oczach?! A kazdego grubaska ktory jest rudy i ma ponizej 180 cm zlewacie? Zrozumcie debilki ze tez mamy prawo miec wymagania i jak facet chce dziewicy o blond wlosach i zielonych oczach tak jak ja chce to jest jego sprawa! Ale was tak na prawde boli to ze wiekszosc facetow chce dziewice ktorymi wy nie jestescie przez co grozi wam staropanienstwo albo zostanie lesba! Chuj wasza sprawa ja chce zielonooka dziewice o blond wlosach ktora nie pije nie pali i nie cpa a czy znajde czy nie to moja p********a sprawa!

Gość Mroczne Widmo
To problem facetów, że zaniżają swoje wymagania, by przer***ać byle co, a kobiety to czują. Dla mnie istnieją tylko atrakcyjne dziewczyny w przedziale wiekowym 15-19 lat, za inne się nie biorę, a mam jak autor lat nieomalże 23. Moja obecna dziewczyna jest bardzo atrakcyjna, inteligentna i ma 16 lat, jestem również jej pierwszym facetem. Zaraz posypią się bluzgi zbulwersowanych, zużytych, spróchniałych lasek po dwudziestce, ale ja mam to w d*pie. Pluję na wszystkie kobiety, które są powyżej dwudziestki i miały choć jednego partnera przede mną. Jestem atrakcyjny na tyle, że mogę sobie na to pozwolić. A jak ktoś jest tak zdesperowany, że chce wiadro to niech za nim gania.

Gość gość
bełkot przeuzytego złamanego choooyaa

Gość Mroczne Widmo
Mam wiadro z tyłka przez mojego kuzyna Telesfora

To przykre, że "człowiek sukcesu" wyraża się w taki sposób - nie wiem, czy wiesz, ale w sieci również czasami warto zabłysnąć dobrym wychowaniem, manierami czy ogładą. Niestety, Tobie tego brakuje, drogi "człowieku sukcesu". Żaden człowiek na poziomie nie odniósłby się do innego w taki sposób, jak Ty to robisz. Nie masz szacunku do ludzi. Nawet jeśli znajdziesz wymarzoną dziewicę, to należy jej współczuć. I miejmy nadzieję, że jednak ocknie się w porę. Mimo wszystko - powodzenia!

Jestem prywatnym pożyczkodawcy, którzy chcieliby pomóc poważnych osób z ubóstwa. Mogę udzielać kredytów osobom w następujących obszarach: - Finansowe Kredyt - Home Loan - Kredyt Inwestycyjny - Auto Loan - Konsolidacja zadłużenia - Przejęcie kredytu - Pożyczki osobiste Kredyt jest możliwe do 500000, a maksymalny okres spłaty wynosi 30 lat. Przed otrzymaniem kredytu, podpisać umowę zawartą przez mojego prawnika. Jeśli jesteś naprawdę w potrzebie, proszę o kontakt na więcej informacji. napisz mi twój wniosek: email: dudaszek.stanislaw2014@gmail.com

Gość aveee
Sam wpychasz fiuta gdzie popadnie a szukasz "czystej" partnerki? Żałosny hipokryta. I do tego jeszcze zjechana psychika och ach kim to nie jestem i czego nie osiągnąłem...

Gość gość
dajcie spokój-chłopczyk osiągnął sukces w robieniu loda kolegom z pracy i chciał się wam pochwalić a wy mu jedziecie :D a tak poważnie-autor to jakiś parobas bez wyksztalcenia, szkoda na śmiecia słów

Gość gość
wiesz co spróbuj na takich lepszych kierunkach studiów np na medycynie u mojej siostry na 3 roku wiekszość koleżanek z grupy nie ma chłopaka, nie dla tego że nie mogłyby tylko mają trochę większe wymagania, mniej wychodzą i jakieś wartości w życiu nie chce generalizować ale po prostu szukaj laski która miała inne priorytety niż faceci typu trudne studia, religia itd

Gość tyra_banks
gdy ja miałam tyle lat (kilka lat temu) i szukałam i byłam dziewicą, to był to odstraszacz

Gość gość
oj boli was kobitki, że faceci mają wymagania co do dziewictwa, a wy już nimi nie jesteście i tym samym nie macie u nas żadnych szans. Zostaniecie starymi pannami i tak się skoczy wasz rozwiązły tryb życia!

Gość gość
Ależ to oczywiste, że prawdziwi mężczyźni wolą na żony dziewice i jest to naturalny wybór wynikający z ewolucji i żadna feminazistka tego nie zmieni! Facet który kiedyś brał na żonę nie dziewicę ryzykował, że taka jest już w ciąży i będzie tyrał na wykarmienie nie swojego miotu, po za tym taka nie dziewica automatycznie była też wrzucana do wyrka z napisem puszczalska bo faktycznie mógł ją mieć jeden, ale mógł ją też mieć cały legion rzymski (świat jest okrutny :) )! A po co ryzykować? Lepiej poszukać dziewicy, dziewica dawała pewność, że nie jest w ciąży i ma zasady bo nie idzie do łóżka z pierwszym lepszym! A te psioczenie nie dziewic to faktycznie jest tak jak wspomniano wyżej - was boli i nie możecie znieść myśli że prawdziwi mężczyźni nigdy nie zwiążą się z nie dziewicą, tylko będą chcieli dziewice. Przez co grozi wam, że zostaniecie same!

Gość gość
Jestes zalosnym glupkiem wylewajacym zal na kafe.Pewnie nie masz z kim swietowac, normalni ludzie w taki czas sa z rodzina/partnerem haha!

Gość gość
do gość dziś - co tu robisz? Po za tym święta były wczoraj :)

Gość gość
omg ale ten "człowiek sukcesu" ma zryty beret, niech do psychologa sie uda jak najszybciej bo kompleksy ma ogromne sam styl wypowiedzi pokazuje, że musi sie dowartościować kosztem innych, szkoda, że te psychologiczne książki w niczym mu nie pomogły, widocznie braki w wykształceniu nie pozwoliły na zrozumienie tych książek hahah

Gość gość
żadne kompleksy tylko wie czego chce jest konkretny i ma wymagania... ale oczywiście kobiety muszą sobie jakoś wytłumaczyć to, że nie spełniają wymagań (nie są dziewicami) 90% mężczyzn

Gość gość
puszczalscy obrażają puszczalskie...prawdziwa komedia

Gość gość
to nie byly ksiazki psychologicyne tylko psychiczne

Gość gość
widzę, że rozdziewiczone i rozżalone z tego powodu kobitki których prawdziwy mężczyzna nie chce bo woli dziewice kontratakują :)

Gość gość
ujadanie puszczalskich nic więcej...

Gość ukulelemelelele
zleciało się stado bab, które zaprzecza rzeczywistości, może jeszcze na powiecie, że wygląd faceta jest "nieważny"

Gość ddf32
facet który ma używaną dziewczynę/żonę jest po prostu życiowym deklem i idiotą......nie ważne ile zarabia i jaki jest inteligentny...po jest frajerem który dojada po kimś resztki......takie dziewczyny używane nazywa się zlewem.....i tyle w temacie.