Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewniemnpocooo

Jestem brzydka Nie widzę już sposobu by żyć

Polecane posty

Gość niewniemnpocooo

Witam chciałaym podzielić sie z Wami moim smutkiem który ostatnio się pogłębia .Myślałam że to już niemożliwe a jednak... Organizm może wiele znieść.Jestem brzydka .Od przedszkola inni mnie o tym uświadamiali .Wszyscy oprócz rodziców .W domu jestem wychowywana w przeświadczeniu ,że charakter jest najważniejszy a wygląd ni ma znaczenia . Nie dziwie się tej metodzie wychowawczej co mają mówić rodzice których dziecko jest brzydkie?Ileż można okłamywać do pierwszego " jesteś brzydka" ,"jesteś paszczurem " powiedzianego prosto w twarz od ważnej dla nas osoby?Moje życie straciło sens .Mija puste.Ja mijam zakochane pary na ulicach ,na profilu społecznościowym widzę że znajomi zakładają już rodziny...Onbi nie pytają mnie już czy mam kogoś .Zawsze odpowiadałam "aktualnie jestem sama" -okłamywanie samej siebie...mam 22 lata nigdy nie miałam chłopaka ,nie przeżyłam pierwszego pocałunku ,pierwszego razu ,mój ukochany nigdy nie trzymał mnie za rękę , nie przychodził do domu...Studniówka z bratem..Szczerość ludzi i tych których znam ,lubię i zupełnie obcych .Teraz mam wakacje .Wczoraj przyjechał do nas kuzyn na skuterze .Spytał czy chce się przejechać.zgodziłam sięStałam na skrzyżowaniu i usłyszałam rozmowe 20 parolatków -ryj ma zjeb....y udawałam że nie słysze przez kask .Poszłam spać po 4 rano kolejna noc przepłakana. Nie mogę już tak ....Dlaczego musze cierpieć przez coś co było mi dane z góry....

Gość Maaaaaaaaakarena!
przepraszam że sie podlączam, ale nie mogę jakos dodac własnego tematu! pomożcie dorażcie kocham pewnego mężczyznę a on mnie, problem polega na tym, że przez pól roku nie wiedziąlam, że jest zonaty i ma dzieci, teraz sie dowiedziąlam.... moje pytanie... jak deliktanie sklonić go czy zasugerować mu rozwód, wiem, ze on też by bardzo chciał być ze mna tylko boi sie wszytskiego reakcji rodziny itak dalej... prosze o pomoc może ktoś był lub jest w podobnej sytuacji, uwagi typu lafirynda, czy że rozbijam rodzine prosze sobie darować, bo wiem że takie uczucie jak to zdarza sie raz w zyciu !

Gość mam podobnie,wiem co czujesz
hej:) znam ten bol,mam 21 lat,czyli w podobnym wieku i tez nie mialam jescze nikogo,malo juz co prawda znajomych kolezanek,bo wiekszosc ma swoje drugie polowki i oczywiscie to one sa dla nich najwazniejsze,nauczylam sie juz samotnosci ale ...no wlasnie to ale...czasem boli patrzenie na zakochane pary,staram sie to omijac ale gdy przychodzi samotny wieczor i ciemna noc....jest gorzej...

Gość on9494949
jak mogli mowic to o Tobie, skoro mialas kask?

Gość niewniemnpocooo
Kask otwarty-bez szyby z przodu niestety...

Gość ptasiek nastroszony
bo niektorym żebra przez swetr widac a innym brzydote poprzez kask a nawet chełm widac

Gość realnie rzecz biorąc
niewniemnpocooo napisz do mnie na gg mam podobny problem 23918320

Gość no wezdzcie odpowiedzcie
ja podobnie tez bym sie zaprzyjaznila,mam 22 lata,jestem z wawy,ktoras mialaby ochote sie poznac?

Gość ptasiek nastroszony
zapoznajcie se ładnych chlopakow dobrze z wyczuciem im zrobcie sex a zeby im twardnial to wieszajcie zdjecie np. Ruhanny nad Waszym lozkiem

Gość Deft
Do dziewczyny, która jest brzydka. Jeśli chcesz pogadać, daj znac, na pewno nie jest az tak zle z twoim wygladem. Wszystko da się skorygować. Wyglad... makijaż, pisałam wczesniej na kowbojkach.. nie ma kobiet brzydkich, sa tylko nieumalowane. Jesli masz nadwage, rob cos z tym, pobiegaj, chodz na spacery, na rower, ogranicz jedzenie. jesli masz pryszcze - sa masci - kwasy aha15%, np.neostrada, albo maski algowe + serum ( 70zł) ubior: , wystarczy 2 pary ladnych dzinsow, kilka koszulek, 1 zakiet, 3 sweterki, 3 spodniczki,, 1 obcasy. wlosy, jesli farbujesz na blond, a masz ciemne wlosy, zmyj to natychmiast, najladniejsze sa wlosy naturalne. dasz rade :) w razie czego pisz na foum, to dam ci maila albo fc zeby pogadac

Gość ptasiek nastroszony
cierpisz bos se wymyslila ksiecia na bialem rumaku. a nie dla psa kielbasa. a chlopacy z budowy w hotelach robotniczych umyci i wypachnieni czekaja , tam masz szanse

Gość ona_wi
po 40-stce juz nikt na to nie bedzie zwracal uwagi.......moj syn tez jest brzydki,duzy nos ,duze uszy,malo tego,budowe ciala ma brzydka jakis taki nie foremny,do tego tak sie scina (przewaznie dlugie wlosy nosi) zeby zakryc brzydote co wyglada jeszcze gorzej,serce mi rani bo wiem ze lekko w zyciu miec nie bedzie......

Gość weronika wiki
Znam ;brzydkich " ludzi ,którzy czerpią z życia pełnymi garściami..Jeden z nich nauczył mnie tak żyć:)

Gość dagamara2
jestem paskudna ochydna i odrazajaca nieraz slyszalam na ulicy patrzcie jakie brzydactwo wlasnie dzisiaj chlopak sie zamna obejrzal i znow byl ten drwiocy smiech a najgorsze jest to ze wiem ze to jest prawda opis mojego wygladu tradzikowata twarz brzydki nos meskie rysy twarzy masakra figure tez am ochydna ale nAJGORSZA JEST MOJA OHYDNA MORDA JUZ MIALA kilka prob samobojczych niestety chlopak trzyma mnie przy zyciu ale nie wiem jak dlugo dam tak raDE