Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisie.

Śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość Perw w przelocie
Nie czytałam, ale w skrócie napiszę, że zgadzam się ze wszystkim co napisała Moniak. 🖐️

Gość boisie.
No tak. Logicznie myslac rowniez sie z tym wszystkim zgadzam. Ale do choloery dlaczego nie mam juz tydzien tego okresu ?! Tu jest coś nie tak! O to mi chodzi. Gdybym na pewno nie była w ciązy i wszystko byłoby ok okres by sie pojawił w terminie..;/

Gość boisie.
no dobra. to zrobie chyba ten test.. ale straszny mam problem z przelamaniem sie i kupieniem..

dziewczyno! jeśli masz takie schizy po zwyczajnym pettingu, to stanowczo jesteś za młoda na uprawianie go. do tego teksty, że boisz się iść po test, zrobić go, kupić... strach pomyśleć, co by było po pełnym stosunku. nie ma szans, żebyś była w ciąży. niby przez petting można zajść, ale musi nastąpić kontakt spermy z pochwą, a u Ciebie taki nie wystąpił. nie jesteś w ciąży.

Gość boisie.
no dobrze, NIE JESTEM. ale dlaczego nie ma okresu ? Wytłumaczcie mi to? ;/ Nie miałam żadnych stresów, wyjazdów itp. A dotychczas miałam REGULANE miesiączki. To był mój pierwszy peting i takie coś, własnie po tym ;/

Gość Perw w przelocie
Można mieć przez 10 lat regularne i to nic nie znaczy, po prostu pojawiło się jakieś zaburzenie w gospodarce hormonalnej i tyle. A że zdarzyło się to akurat po peetingu to zbieg okoliczności i tyle.

Gość boisie.
Boże dziewczyny oby tak było... To co? Czekać jeszcze? Jak ja nie bede w ciąży to normalnie nic wiecej od życia nie bede już chcieć..

pewnie stresujesz się tym pettingiem ;) mi też się kiedyś spóźniał ponad tydzień, wtedy co chwila latałam do toalety, bo może już się pojawił... nie miałam żadnych objawów okresu, nic mnie nie bolało. po jakimś czasie niespodziewanie przyszedł i zaczęłam żałować, że jednak go dostałam :p

Gość boisie.
no widzisz, a mnie bola piersi, mam plamienia i w czasie okresu ten sluz z krwia ;////

na objawy ciąży jest stanowczo za wcześnie. a śluz z krwią mógł być od błony dziewiczej, ale szczerze wątpię, czy Twój chłopak przerwałby ją palcem.

Gość boisie.
to już 3tydzien po petingu, 2 tyg po mialam dostac okres, wiec nie wiem czy to za wczenie?

Gość boisie.
ale ja nie uprawilam seksu. to byl glupi peting.

Do częstych objawów odczuwanych przez kobiety należą również: nudności, wymioty, ślinotok, zgaga. Występują głównie rano, choć czasami dokuczają przez cały dzień. Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu. Najbardziej narażone są na nie kobiety, które spodziewają się dziecka po raz pierwszy, te u których rozwija się ciąża mnoga oraz kobiety bardzo wyczulone na zapachy. Mogą się również pojawić wzdęcia brzucha oraz nadmierna męczliwość i senność, zwłaszcza w godzinach popołudniowych. Może pojawić się także zgaga - spowodowana cofaniem się treści żołądkowej, a czasem także dwunastniczej, do przełyku. Inne objawy subiektywne to: zmiany samopoczucia; przede wszystkim: zmęczenie, drażliwość, nadpobudliwość, bolesność gruczołów piersiowych od 6. tygodnia ciąży. Do innych prawdopodobnych objawów ciąży należą zmiany w gruczołach piersiowych - powiększenie, obrzmienie, wzrost napięcia, poszerzenie naczyń żylnych widocznych pod skórą, przebarwienie brodawek i obwódek piersiowych. Około ósmego tygodnia piersi stają się bardziej wrażliwe, bolesne, staję się także pełniejsze, a dookoła brodawek powstają niewielkie guzki, które są ujściami gruczołów łojowych.

odpowiadając na Twoje pytanie czemu nie masz okresu, tak jak napisała Perw w przelocie - możesz mieć 100 lat wszystko regularnie a raz sie nagle zmieni, tak może być i tyle, jeszcze w tak młodym wieku, kiedy gospodarka hormonalna jest nie wpełni ukształtowana dodatkowo piszesz, ze nie miałaś stresów :) no właśnie masz ! masz teraz schize z tą ciażą i jak już pisałam, wiele juz takich przypadków widziałam, że dziewczyny dostawały okres dzień po zrobieniu testu bo sie po prostu uspokajały że nie sa w ciaży :) także popatrz co głupi stres potrafi zrobić :D

Gość boisie.
dziewczyny dzieki! pomagacie:) Testu nie zrobie narazie na pewno.. Ale tym co tu przeczytałam na pewno bede sie mniej stresować.. Chyba :) Ogólnie mam już zdrowsze podejście do tego. tz. nie przejmuje sie tak mocno.. Jedyne co mnie trapi to wlaśnie brak tego okresu.. Ale dobra. Zobaczymy co to będzie za pare tyg... Oczywiscie bede tu na bierzaco zagladac:)

Gość boisie.
Jedyne co mnie nie pokoi jeszcze to moje piersi ktore mnie bolały przez jeden dzien. Myslalam ze to oznaka okresu. ale to bylo juz 2 dni temu. a okresu jak nie bylo tak nie ma. tylko jakies zółte plamy na wkładce.

Zrób test. Uspokoisz się. Co prawda moja koleżanka jak była w ciąży miała plamienie zamiast okresu i bolesność piersi, ale wątpię, że w Twoim przypadku to ciąża. Ja jednak żeby sama siebie uspokoić zrobiłabym ten test.

Gość boisie.
znowu sie naczytalam głupot i znowu sie boje.. ja pierdoole.

nie wiem po co sie produkowałam cały wczorajszy dzień :P powtarzam po raz setny - czytanie pierdalansów na necie - złe, zrobienie testu i koniec świrowania - dobre.

Gość boisie.
czekam do konca wrzesnia bo wtedy przypada kolej na kolejny okres.. jesli go wtedy nie dostane to juz nie bede miala wyjscia, a raczej juz wszystko bedzie oczywiste..

Chcesz się cały miesiąc stresować? Bo wiadomo, że będziesz się stresować...

Gość boisie.
no niby tak ale kupienie testu to dla mnie duzo wiekszy stres... boje sie tego jak ognia. Boje sie nawet o niego poprosić a co dopiero zrobic...

Gość boisie.
test powinno sie robic w okresie miesiaczki wiec chyba i tak powinnam poczekac?

Chodzi o to, że test powinno się robić NAJWCZEŚNIEJ w spodziewanym dniu miesiączki, nie wcześniej. Tobie on już się spóźnia więc jak najbardziej wyjdzie on teraz wiarygodny. A chłopak nie może kupić Ci testu? Swoją drogą (nie chcę być złośliwa) jak wstydzisz się kupić test czy tam boisz to chyba nie powinnaś się jeszcze zabierać za takie zabawy z chłopakiem, do tego trzeba troszkę dojrzeć.

Gość boisie.
mozliwe ze tak.. teraz mam przynajmniej nauczke. boje sie tego w h*uj. dobra, to jutro kupie test. jeszcze nie wiem jak to zrobie ale kupie.

Gość rachuciachuipostrachu
boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzze, bierzesz się za zabawy, które ewidentnie są jeszcze nie dla Ciebie, trzeba się liczyć z konsekwencjami... idź już w końcu i kup ten test jak dziewczyny radzą, bo dobrze Ci radzą, a Ty tylko marudzisz, przełam się, kup i przyzwyczajaj do tej czynności, bo przewiduję, że jak zaczniesz seksić normalnie, bo będziesz tak schizowała po każdym razie, że już jesteś w ciąży... pzdr