Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt....

jaki jest cel wrzucania zdjęć w stopce?

Polecane posty

Gość nikt....
slea- ale czym? No i to zdjęcie odbiera Ci możliwość pisania o swoich przemyśleniach i tajemnicach. No chyba że jesteś psychiczną ekshibicjonistką

slea- ale czym? No i to zdjęcie odbiera Ci możliwość pisania o swoich przemyśleniach i tajemnicach. No chyba że jesteś psychiczną ekshibicjonistką soba, uroda.nie wiem..mozna wkleic zdj psa jak ktos ma:) po cos ta stopka jest i co tu doszukiwac sie ..........

Gość nikt....
reformo- a nie uważasz , że cały"urok" tego forum polega na anonimowości- możesz napisać o rzeczach, których nie mówiłabyś w realu nawet, gdyby przypalano CIę ogniem? Możesz podzielić się najbardziej mrocznymi lub wstydliwymi historiami,spytać innych o rzeczy, o które nie odważyłabys się spytac w realnym świecie? Tak szczerze reformo- co ładność lub brzydkość ma z tym wspólnego. I zauważam, że te fotki wrzucają kobiety a nie faceci- czyźby próżność?

Możesz podzielić się najbardziej mrocznymi lub wstydliwymi historiami,spytać innych o rzeczy, o które nie odważyłabys się spytac w realnym świecie? Tak szczerze reformo- co ładność lub brzydkość ma z tym wspólnego. wlasnie nic..a czemu nie mozna sie tymi rzeczami podzielic majac fote? nie widze problemu...

slea --> to tak jakbyś w pracy weszła na ławkę i opowiedizała swoja tajemnicę :) tylko tu wydaje ci sie ż ejesteś anonimowa, bo kto tu zaglada :)

Gość nikt....
Jem kupę.

Gość nikt....
Ej zono - mieszkasz w anglii, masz dziecko i jesteś po rozwodzie- jesteś dość ładną blondynką ok 30 tki miałaś tu zdjęcia kiedyś- o ile były Twoje;-) No więc cośtam piszesz?;-)

Można zmieniać nicki, pytać na pomarańczowo. Ja nie neguję wrzucania zdjęć, sama jedna nigdy tego nie zrobię, jeśli ktoś deklaruje chęć poznania kogoś, to jestem "za". Mnie samej zdarzyło się wrzucić anonimowo cycki przy jakiejś rozmowie o cyckach i zapytać o opinię, czy takie "wrzucanie" jest usprawiedliwione?

Gość nikt....
nie śledzę CIę, tylko cośtam pamiętam:-) Ja wolę pozostać osobą anonimową na forum ale innym nie bronię się ujawniać- tylko że jakoś sensu w tym nie widzę:-)

no ale co z tego ze ktos wie jak wyglada moja facjata? znajdzie mnie i co? twarzy na ulicy obcym nie wstydze sie pokazywac, ogolnie mam wysoka samoocene i nie boje sie krytyki dlatego nie zalezy mi na byciu jak wy to okreslacie "anonimowymi" tzn na niepokazywaniu twarzy. zreszta twarz ma kazdy a to tylko nasza zewnetrzna powloka ktora nic nie znaczy.

Skoro nie znaczy nic to po co się fatygowałaś i je wrzucałaś.To jest hipokryzja. Powiedz, że znaczy, ja powiem, że jesteś atrakcyjna(widziałam Twoje zdjęcia) i jest okay

Gość nikt....
Zono- nie chcę Cię niepokoic ale nie masz pojęcia, jak wielu debili nosi świat- ja wolę chronić swą prywatnośc i poznaję tylko te osoby, które chcę poznać. Forum daje nam możliwość rozmawiania z niewiadomo kim. Ja lubię wyrażac swoje opinie tutaj, często radze innym w różnych sprawach i tyle. Nie chcę dawać komukolwiek możliwości wnikania w moje życie poza tym forum. Ale masz prawo mieć inne zdanie.

Gość Kultura in orendż
Ja nie wrzucam z prostej przyczyny. Tu się liczą moje poglądy a nie mój wygląd. W realu każdy patrzy przez pryzmat wyglądu, wieku itp tu nie jest to tak widoczne

Gość Kultura in orendż
Znowu nie mogę się zalogować, co za szit

Gość pani bizneswoman
Nikt- pomyliles zone domowa z mayor of london :D

Gość nikt....
nie wydaje mi się m, mylę się niezwykle rzadko:-) choć może rzeczywiście ZŻD nie miała męża a chłopaka który zdradził czy coś w tym stylu:-) To nieistotne jest,