Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podarta sukienkaa

ON

Polecane posty

Gość podarta sukienkaa

Jest moim ideałem zarówno z wyglądu jak i charakteru. Wpadamy na siebie rzadko, tak sporadycznie, ale jesteśmy na ty. On zawsze się uśmiecha, a rozmowa jest nieziemska. Pewnie nie ma pojęcia że mi się podoba. I pewnie ma dziewczynę. Chciałabym go zaintrygowac tak żeby chciał mnie poznac, pewnie jeśli do tej pory to nie nastąpiło to nie mam się co łudzic :/ A tak bardzo bym chciała

Gość huhuhuhuhuhuuuuuuuuuu
a skąd wiesz, że ma. Może jak z Tobą rozmawia, to mysli w ten sam sposób, w jaki Ty myslisz?

?ILE MACIE LAT

Gość podarta sukienkaa
On nie jest nieśmiały, jest mocnym charakterem więc myślę że do tej pory coś by się wydarzyło gdybym mu się spodobała?

czasami kobieta powinna przejąc choć nic inicjatywy....

ale co, tak wpadacie na siebie na ulicy, czy macie wspólne tereny? Jak tak, to masz zielone światło, a co więcej, niewiele do stracenia. I tak myślisz, że On nic do Ciebie nie czuje, najwyżej się potwierdzi.

Gość podarta sukienkaa
Po 24, niestety ja wolę jak inicjatywę ma mężczyzna, nie wierzę w siebie niestety :/ Wiem cud się nie zdarzy, ale myślę że gdybym jakoś go zaintrygowała dążył by do jakiegoś większego kontaktu. Chociaż miałam wrażenie że mu się pdoobam, ale nic z tego nie wynika

Kochana, ja tak swojego męża posiadłam( jesli można tak napisać), wiedzialam że mu się podobam jakos tam, ale inicjatywa leżała po mojej stronie. Powodzenia!