Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość willenhall

zmina yasminelle na inne tabsy bez tyg przerwy

Polecane posty

Gość willenhall

witam jestem w uk i chce zmienic tab;etki yasminelle na inne tabsy bo tu chyba nie ma takich dostepnych...? zalezy mi na braku okresu w tym cyklu bo wyjezdzam jak myslicie moge nie robic tyg przerwy i zaczac normalnie brac nast tabsy? pozdrawiam

Witam Mam do sprzedania 2 oryginalnie zafoliowane opakowania tabletek Yasminelle firmy Bayer. Termin ważności do 08.2015 r. Wykupiłam większą ilość, po czym okazało się, że mi nie służą, dlatego odsprzedaję. Cena apteczna to 45,90 zł/szt. Moja cena to 40,00 zł/szt. + koszt przesyłki. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy: alicja1818@wp.pl

Gość willenhall
nie ineteresuej mnie kupno tylko POARADA!

tak, możesz bez problemy połączyć dwa opakowania nie robiąc przerwy

Gość willenhall
dzieki za inf, ktos jeszcze sie wypowie? bo jestem ciekawa czy to jakos nie wplynie na moj organizm cylk i hormony bo przeciez to beda inne tabletki z innym skladem.. a co ze skutecznoscia ich? :)

bez badan lekarskich nie powinno sie zmieniac tab, ja jak zmienialam tab to najpierw lekarz przepisał mi jakies tam tabletki i dopiero po tym jak je zazywalam moglam brac juz inne tab anty.

ze skutecznością czyli ochroną przed ciążą będzie ok w ogole często sie tak robi, że przy zmianie tabletek nie robi sie 7 dniowej przerwy tylko od razu przechodzi na inne tabsy, chodzi tu o przejście z mocniejszych tabletek na słabsze, ale w odwrotną strone też można

Gość willenhall
o widzisz to nie widzialam ze nie robi sie 7dniowej przerwy :) moniak robvilas tak?

nie zmieniałam nigdy tabletek na inne, ale czasem brałam dwa pod rząd opakowania żeby ominąć okres jak miałam jakiś wyjazd czy cos

Gość willenhall
no wlasnie 2 opakowania ale te same a nie rozne? prawda?:P

te same, ale nawet w ulotce od tabletek (przynajmniej moich) jest napisane, że jeśli zmieniam tabletki na inne, które będą miały mniejszą zawartość hormonów niż te które brałam do tej pory to zaleca sie nie robić przerwy aby zachować ciągłośc antykoncepcyjną z tego co wiem nie ma juz chyba słabszych tabletek niż yasminelle więc Ty pewnie zmienisz na tabletki mocniejsze, ale nie ma problemu z tym żebyś nie robiła przerwy

Gość willenhall
dzieki! a mozna wiedziec jakie tbasy bierzesz?:P

kontracept póki co, ale właśnie bede zmieniać od następnego opakowania, nie wiem jeszcze na co bo wizyta u lekarza dopiero przede mną

Gość willenhall
no ja wlasnie koncze dzis yasminelle i jutro w UK mam wizyte i tu podobno ich nie ma wiec pewnie da zamiennik o innym lub podobnym skladzie i zastanawia mnie to czy moge brac odrazu i co z przerwa a nie moge miec teraz okresu bo mam wyjazd i musze miec bardzo skuteczna ochrone :)

tak jak napisałam, możesz nie robić przerwy, zresztą możesz też podpytać lekarza i powie to samo

Gość willenhall
dzieki za info Moniak! :)

Gość willenhall
dzieki za info Moniak! :)

Gość willenhall
zmieniono mi z yasminelle na yasmin wiec moge vrac bez tygodnia przerwy tak? bo sklad maja ciut inny

Gość willenhall
a skad ty moniak masz taka wiedze na temat tabsow? :)