Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrr

czemu faceci sa egoistami i tylko potrafia ranic kobiety?

Polecane posty

Gość brrrrrr

faceci sa w zwiazku i co nagle chca zmiany i wymyslaja jakies bzdury, czepiaja sie, nie traktuja z nalezytym szacunkiem porostu najzwyczajniej w swiecie staja sie swiniami. dlaczego tak sie dzieje? bo co nagle chca sie pobawic z kim innym.. bezsens

Gość mental cut
opisz więcej, bo nie wiadomo o co ci chodzi

Gość Romek243
Bo z nami to jest tak,ze latwo nas zdobyc ,ale i latwiej stracic. Z kobietami na odwrot.

Wsród tych facetów jest wielu bardzo wartościowych, a dzięki tym mniej zdobywamy doświadczenie i jesteśmy ostrożniejsze na przyszłość.

bo to chooye są :classic_cool: jebnięcie ich między nogie i kalectwo bezpłodowe to dla nich gorzej niż śmierć :classic_cool:

Gość brrrrrr
nie rozumiem dlaczego faceci sa w zwiazku pare lat poczym wymyslaja i zwalaja wine na kobiete, ze to przez nia sie sypie wszystko a prawda jest taka, ze to przez niego sie wszystko psuje. bo chce sie pobawic a potem mysli, ze kobieta bedzie czekala, bo kocha. dlaczego tak oni robia? Nie maja swojej wartosci, bo to nie swiadczy ze jest maczoo jak tu napisala jedna z osob, raczej oznaczolo by , ze nie ma swej wartosci.. Albo nie dojrzal i pragnie zabawy.

Gość xcxccx
a ja nie rozumiem dlaczego uogolniasz??? faceci zapmnialas dodac -MOI faceci, bo dziecinko prawda taka ze nie wszyscy tacy sa ikazdy ma inne doswiadczenia. to ze trafiasz na takich jakich trafiasz to chyba bardziej twoj problem niz tych facetow...(do przemyslenia)

"czemu faceci sa egoistami i tylko potrafia ranic kobiety?" Bo zostali zranieni przez kobiety?

Gość xcxccx
ja jakos dziwnymtrafem mialam fajnych uczciwych iwiernych facetow wiec nazywanie wszystkich facetow egoistami i swniniami jest dotkliwym nietaktem

Gość prawikkk
a ILU miałas tych uczciwych i wiernych facetów? ;)

facet to swinia :D..a tak powaznie, nie wsadzaj wszystkich do jednego wora. ;)

Gość brrrrrr
chodzi mi tylko o tych co tak czynia, bo wiadomo, ze istnieja jeszcze faceci godni. choc mam wrazenie, ze takich jest malo.mowie tu o tych co wlasnie w taki sposob sie zachowuja, nie obrazajac tu facetow ktorzy sa naprawde wporzo. Kieruje ten temat wlasnie do takich facetow co w taki sposob sie zachowuja, i kryja sie ze wszystkim. Z poczatku sa kochani, a potem pokazuja jacy sa naprawde.

Gość xcxccx
ILU miałas tych uczciwych i wiernych facetów mam za soba trzy powazne zwiazki jeden 6 lat , dwa kolejne po roku. a moj ostatni to zwiazek malzenski z czlowiekiem ktory jest uosobieniem aniola....wiec wniosek nasuwa sie sam

Gość prawikkk
Jednak nie byli tacy idealni, bo zostałabyś z tym pierwszym albo którymś z kolejnych. I dlaczego miałaś aż tylu???

Gość moja córka i ja124
jak ściemniają bzdury to znaczy ,że im sie znudziło...tacy są faceci

Gość meryll
zasadź mu kopas w dupas i olej, nic go tak nie będzie bolało nawet po kilkudziesięciu latach.

Gość brrrrrr
zostalam oszukana, przez osobe ktora pokochalam i byla dla mnie wszystkim. dlaczego tak sie dzieje, ze facet kocha niby ,ze chce byc , ale jednak nie, i zwala wine,na kobiete, choc to nie jej wina. Natomiast gdy sie rostaje to mowi, ze kocha i bedzie kochal, bo chcial spedzic z Toba zycie, ale fakt jest taki, ze nie chce zwiazku. poczym nawet pisze smsy mile, choc wiadomo, ze nie bedzie juz tego wszystkiego.

Gość mn mnmn m
Jednak nie byli tacy idealni, bo zostałabyś z tym pierwszym albo którymś z kolejnych. I dlaczego miałaś aż tylu??? a czy ja powiedzialam ze byli idealni??? nie byli, ale zaden z nich mnie nie oklamalani nie skrzywdzil. z pierwszzym zerwalam bo nie potrafilismy ze soba rozmawiac. oboje uparci nie potrafilismy dojsc do porozumienia przez co czesto sie klocilismy az sie tymz meczylismy. z drugim rozstanie nastapilo z powodu jegio niedojrzalosci-kochal mnie, otaczal troska ale nie potrafil zrozumiec moich problemow, trzeci pracowal non stop7 dni w tygodniu,mialswoj sklep i byl pazerny na kase zatridnial jedynie jednego pracownika nie mial czasu dla mnie. a trzeci....jest idealem.

Gość brrrrrr
nie rozumiem ich polityki. przeciez rania takim zachowaniem. ktos napisal, ze sie nudza, a wiadome jest przeciez, ze zawsze poczatek to taka ekstaza a potem troszke cichnie. tylko dlaczego tacy faceci nie potrafia byc odwazni i zgory od samego poczatku powiedziec interesuje mnie zwiazek na jakis czas. brak im odwagi. takie typy powiny szukac dziewczyn o takim samym podejsciu do zwiazku. przeciez kazdy jest czlowiekiem. po co ranic kobiete, ktora czego innego oczekuje, i zgory sie okresla.

Gość w rzeczy samej
wow

Gość brrrrrrr
no faktycznie wow podsumowanie..

Egoistami sa tak faceci jak i kobiety. "Potrafia tylko ranic kobiety" A co ty robisz facetom tym postem? Hipokryzja.