Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AM28

Gdzie na urlop w listopadzie?

Polecane posty

Gość AM28

Hej proszę o pomoc 7 listopada mamy urlop gdzie mamy poleciec zeby wmiarę bylo ciepło i fajnie?Czekam na opinie

Gość ostra jazda
Malediwy, Seszele, Mauritius, Fidżi

Gość asddsddsdsdds
mysle ze grenlandia bedzie dobrym wyborem

Gość AM28
nie dodalm nie chailbym leciec daleko do 5h z londynu bo tu jestem.pozdrawaim

hej ja od 3 lat spedzam urlop grudniowy na dominikanie ok 8 tys od osoby lub madera, teneryfa, grand canaria ok 4 tys od osoby. polecam dominikane

Gość iwwwonkowa
A zerknijcie sobie do ofert Itaki. Oni zawsze maja bardzo duzy wybór różnych ofert, zwłaszcza tych LM, które na pewno najbardziej sie opłacaja.

Gość sebbkowa
Teraz rzeczywiscie jest tak ze oferty last minute sa bardzo korzystne i wydaje mi sie ze własnie warto jest teraz z nich korzystac.

Gość gość
Wpadnijcie do Kołobrzegu – jesienią to piękne miasto, gdzie można odpocząć. Dodatkowo jest dużo atrakcji, między innymi rejsy na ryby i na Bornholm z http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/

Gość gość
Moim zdaniem właśnie Mauritius jest świetnym pomysłem na wakacje. Byłam tam z biurem http://www.newpoland.pl i było naprawdę cudownie. Tropikalny klimat, bardzo ciepło, piękne widoki… chciałoby się tam wracać.

Gość gość
Też nie mam pomysłu na wyjazd w tym roku :/

Gość gość
Ja w ubiegłym roku byłam nad morzem. Zatrzymałam się w kompleksie wypoczynkowym www.polonia.ta.pl. Akurat trafiłam na bardzo ładną pogodę i miło wspominam ten wyjazd. Możesz tam zarówno pozwiedzać, jak i odpocząć na łonie natury.

Gość apple blossom
A ja już nie mogę się doczekać sezony narciarskiego. Pod koniec listopada chyba już powinny być dobre warunki w górach, a sun& snow ma akurat fajne oferty na black friday, -50% na świetne apartamenty. Akurat mam wtedy urodziny, może zrobię prezent dla całej rodziny ;)

Gość Śmigająca

Tanio i dobrze jest w Egipcie. W zeszłym roku kupiłam w opcji last minute wakacje za 1300 zł za osobę za hotel Aloha Resort 4 gwiazdkowy w Rainbow. No ale to był mocny last, 3dni przed 🙂 Ale 8 dni wakacji za te pieniądze z przelotem no to wiadomo. Teraz są świetne ceny i mimo że w biurach wybór mały to warto, odseparować się od tej szarości 🙂