Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jak wam mija niedziela?

Polecane posty

Wiecie ja mogłam być biologiem - w Polsce? A kto tu ma matmę inaczej niż z książek? Otwierają te książki i liczą jak dekle. A to nie o to chodzi przecież, żeby liczyć jak debil. Z tego można zwariować jedynie, a po co to komu i tyle? Dlatego uwazałam, że wszyscy przy kasie to dekle, a ojciec jest chory umysłowo. Ale gdzie indziej nie są chorzy umysłowo przy kasie. Tu tak ale gdzie indziej nie. I wiecie - mieli mi powiedzieć - słuchaj matematyczka sie powiesiła ta pani W GABINECIE LEKARSKIM - tak mieli powiedzieć. W SZKOLE U HIGIENISTKI SIĘ POWIESIŁA - jak? Na lampie albo na oknie na henglu i tyle. A oni mi kupili ... nie powiem co i kazali grać. Żebym miała matmę, ale nie miałam, a to niech sie powiesi. I tyle. A ten brat miał matmę i liczył, ale co? I tyle :( On miał matmę z chmurki i tyle. Wszystko bez sensu wiecie. Boże - ile ja się musiałam uczyć na tej maturze. USTNA BIOLA - wyobrazacie to sobie? Ustna biologia coś PRZERAŻAJĄCEGO. Bo matma z książek, nie pasowała ustna. Ale z ksiązek matmę miałam i przyrodniczką mogłam być. Ale w sumie to ja byłam JEDNA WIELKA MUZA -bez sensu :( Bo ja chciałam fortepian i tyle. Pianino. Nie. I z pianina bym miała matmę z ksiązek, a tak nawet tego OCENĘ i tyle. I wszyscy sie śmiali z tych moich rodziców i mogli być i tyle. Bo nie mieli matmy, po co oni poszli na te studia czy tam chemiki bez matmy. A ja tego nie rozumiałam. Dlatego szkoła nie i tyle. Bo w sumie - tyle lat się ośmieszałam w tej szkole bez matmy. A teraz - jakaś praca w USA mi zostaje. No najpierw zarobić na to USA i tyle. Ale w tej fizycznej na Zachodzie to sie zachowywałam odpowiednio. Może przesadziłam przez to GÓWNO matematyczne w podstawówce, ale z taką rodziną w tej Polsce. jedynie prababcia kościół postawiła, a reszta? I tyle. A ten Zachód - wojny, zgnilizna moralna, jedynie faraoni byli tam coś warci i jeszcze bez głów. Beznadzieja. A paszport amerykański to król i tak dalej i tym podobnie. | A ja nie jestem żadna owca tylko mam imię oraz nazwisko - to ostatnie powinno być inne, imię też, ale może być bo z tego jest Biblia, a z naziwska? Same problemy i tyle :( I tak wszystko jest od Boga. Moja matka powiedziała, że moje imię może być choć nie do końca wiecie bo inaczej mnie nazwała jak była ze mną w ciąży bo to wiem i tyle. I wiecie - ten brat TERAZ może się ożenić i normalnie żyć. Ja tam kościół katolicki, żeby państwa nie zajeżdżać i tyle. A USA to też sobie znajdę kościół, ale żeby Polski nie zajeżdżać bo dlatego chyba wszystko żle bo tu jak nie Jan Chrzciciel to zajeżdżanie państwa jest i wszędzie jak gdzieś wyjeżdżają i nie są TU od Jana Chrzciciela to zajeżdżają kościół i tyle. Bo tu nie wolno zajeżdżać kościoła bo sie zajeżdża państwo. Czy ten kościół ma rację? Dla mnie oni podpisali CYROGRAF i tacy dla mnie są. I tyle :( Ta Polska to jeden CYROGRAF kościoła. i tyle. I niech se każdy pieprzy co chce taka prawda i tyle. A ten mój brat... no cóz... taki los i tyle. No ale już powoli powinien do równowagi psychicznej dojść ale kasa. A trzyma z tym PONIŻEJ CYROGRAFU, ale bez sensu - to jest dziecko Kruggera, on taki nie jest. Już jest mi powie. No jego sprawa. Niestety ja z nim nigdy nie będę trzymać, z tym Poniatowskim też - ale to jest Kevin - a król to Stanisław August Poniatowski. Bo nazwisku to po pysku i tak skończą kurwy za tę ksywkę kiedyś, żeby go sobie z głowy wybiły bo on na żadne kurwy nie chodził wiecie i tyle. I koniec. I teraz się dowiem róznych pierdół nt. brata, że jest UZALEŻNIONY od Polski na przykład - seksualnie im powiem - to na pewno i do widzenia bo nie mają racji i koniec. I nie musi stać o Polaków, a niech się nie da już że jest Poniatowski - Faraon i tyle. Dla mnie - CHEOPS i koniec. Ale byli gorsi - naziści w Auschwitz - to ten starszy. Z życzenia szczęśliwego konkubinatu go żegnam a ślub koscielny to dla kiecki, a nie dla nie wiadomo kogo - Fredka Krygera młodszego czy starszego. Bez przesady. A reszta to dzieci i czy by były, nie? Z młodszym jak sie Merkel zgodzi wiecie, a reszta? I tyle :(

No to wiecie - ten brat wiedział że to jest jego dziecko i ta Merkel mogła być. FUJ! I ja przez to wyjadę i moge być w USA. Ło matko - to co on robi jeszcze tej Holandii. Ratuje go ta ksywka. A ja wam życzę wielu Holendrów wiecie. Ja mam POLSKĘ państwo - ja mam tylko paszport niemiecki, rodowód taki, ze go PORZUCAM, stoję o matmę , ze mogłam w szkole być, ale Polska i tyle. Jak mam Polskę wytłumaczę, matmę też wytłumaczę, ale mi kazali w Auschwitzu umrzeć i ich olałam. I nie tylko dlatego. Nie tylko. Jak ta szkoła wygląda? To jest szkoła? Już pomijając moralność - co oni zrobili. I po wiecie samobójczym doktorrze - jedynie stała praca i koniec. Nikt mi nie da , koniec i kropka i tyle. I zawsze powiem, że cała ta szkoła moja to jeden kredyt na mieszkanie. W końcu dali mi stałą pracę wg przepisów BO TAKA JEST PRAWDA - nie pasował mi kredyt mieszkaniowy , nie chcieli, żebym dojeżdżała i mnie wyrzucili. I tyle im racji przyznaję. ALE RESZTA? Z oceną negatywną pracy wyleciałam i ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Jak matmę ma urzędnik w Niemczech co mnie zrobił Czeszką? W OGÓLE NIE MA MATMY. To wariat i tyle. Dlatego Niemcy nie - bo dalej, a nie ja bo język. Przecież to jest moment i ja mówię po niemiecku. Rok-dwa i koniec. Ale dobrze - wkopałam się w ten niemiecki PRZEZ HISTORIĘ i powieszoną na oknie matematyczkę to niech będzie i tyle. W Holandii się dowiem , że to było dziecko Merkel - samo sie zrobiło. Ze sztucznego zapłodnienia ona powie i dziecko słusznie umarło bo jeden rzygał na drugiego ale się walili i tyle. I tak zrobili dziecko, które ZABITO i koniec. I bez chrztu to do piekła. A matka sie powiesiła przez rodowód od Abigail w Biblii. I tego nie powieddzała koleżankom bo akurat dla nich rodowód, ale na nie szkoda takiego rodowodu nawet. I dlatego tak skończyła bo powinna żyć. To se go miała poprawić jej powiedzą, a nie takie rzeczy robić. I zaś im żal tego Poniatowskiego. Nie miały go tak nazwyać za rodzinę. Fakt rodziny polskie a ich i kupka śmiechu a przesadziły - nie było szans na Holandię bo uważali że rodzina go zabiła bo by wyjechał na Zachód. Co on tam wyprawiał, Kościól im ośmieszył. Holandia była oburzona i tylko ten koniec. Pasowało, że go zabiła rodzina - miał się ożenić, po carycy kurwy mu zostały i przez to w Warszawie nie ma prostytutek. Wszędzie są ale nie w Warszawie. A co robił ten Stanisław Staszic? Chyba go dali czy na kurwy nie chodził i czemu on tę sułtanne zrzucił. Może przez to. Bo pasują kurwy pod Staszicem żeby mieć matmę, nie? Państwo i matma i do banku ale matma z książek - nic więcej. I wtedy W POLSCE pasuje bank. A gdzie może być Staszic. Tylko w Polsce. I naprawdę ta szkoła WYBITNA - jedynie, ze kurwy nie stały na widoku pod pracownią anglistyczną - zwał jak zwał. A ta taka , a ta siaka. A ta anglistka też taka była pogadać i tak dalej... a uczyć się to król? I tyle :(

Wiecie - to dziecko by mogło być, ale on tak - nie miał iść do szpitala tylko miał się przyznać do tego dziecka. Wtedy miałby maturę, ale nie miałby studiów. A on poszedł do tego dziecka do szpitala żeby mieć LEKARZA słuchajcie bo to by nawet pasowało. Dziecko jednak było rude. Co o tym sądzić? Czy to było jego dziecko? Podrzutek chyba i tyle. To nie było jej dziecko. Zamieniły, ciekawe czy się przyzna. Przez to dziecko wziął na ręce , nie jego - tak chyba pomyślał. A ta płakała co dalej. Chyba tak było i tyle. No bo jak? I cały się zajechał. Bo nie mieli mieć tego dziecka i to dziecko gdzieś żyje i to był synek chyba i on ma dziecko W USA chyba wiecie i dlatego jej przestało USA pasować i tyle. I to było ich dziecko, a to co zabiły nie i dlatego ona się kropnęła bo w sumie wiedziała co robi i taki koniec. Także on ma 16 letniego około syna gdzieś z osobą ,z którą wie. Bez matury jedynie ta babka. I tak powinien się ożenić i tak będzie żonaty i stać o tę prostytkę w sumie, z którą to dziecko miał. I widzicie można mieć dziecko z prostytutką i normalnie żyć, ale oni tak się nienawidzili, że taki koniec. Przez to napisałam , zeby o to nie stać. Bo jeden drugiemu by popuścił i wszyscy by żyli i za to dziecko dyć by robotę dostała. Ale z Poniatowskim i taki koniec. No to po co zaszła? A co miała robić? przecież w ogóle nie pasowała. No to po co polazła. Wiecie - ja się mogłam łudzić - praca fizyczna osoby moralne. Ale do prostytuek to bez złudzeń. I tak ocałałam - gorzej niż kurwy - takie są pracownice polskie w pracy fizycznej w Holandii. Jak dla mnie. A w Niemczech to samo - z tymi facetami, rodzinami. GORSZE!!! Ale nic se nie dadzą powiedzieć bo kurwami nie są. To tylko z nazwy wiecie nie są. One się nazywają jak? Jak się nazywają ich zawody? Bo wiecie one mają PRACĘ ale jaki mają zawód. Bo kurwa to najstarszy zawód świata, a one? One są poniżej - bo nie mają zawodu i tyle :( I tak przegrałam. Bo kurwa ma zawód, a te? No to po szkole powinny być. Bo ja się trzymałam wykształcenia i przegrałam. Nie - one przegrały. Tylko mają forsę i nie umiem im dać rady. Są poniżej kurew, jedynie, że mają forsę. I radzę szanować prostytutki za NAZWĘ ZAWODU, a je olać bo nie mają zawodu o nazwie i tyle. A czy moim zawodem jest nauczycielka czy biolog. To do końca nie wiem, ale leciałam ZDROWIEM to się zrobiłam BIOLOG - psychicznym również. Jedzeniem , ubraniem i tak dalej. Ale leciałam zdrowiem. Może nie wypadkiem i żle, ale... i tyle. Bo przegrałam bo nie ograłam wypadku i tyle. W pracy. ŚMIERTELNEGO. I tak przegrałam i niczym więcej. No i petem, ale to nie wiedziałam, ale o wypadku wiedziałam, miałam nie stac i bym mogła GDZIE INDZIEJ BYĆ, a się przejmowałam i mam marny koneic. Tylko temu :(

Wiecie czemu on nie chciał tej Merkel - za tego Poniatowskiego. Bo tak na niego mówiła. On był Kevin - ona była nienormalna. I temu NIE. Bo powinien stać o nią i dziecko. I te dziwki tak patrzyły. Nie stoi. To zabijają. Ale w szpitalu był. I wiecie co - zmarło chyba jego dziecko - pasuje synek. Chłopczyk. A moze dziewczynka. Ale nie pokazali mu JEGO dziecka. Po co ty tu przyszedłeś? Ty? A kaj ojciec dziecka i oni myśleli że ten jego OJCIEC sobie zrobił to dziecko żeby on miał maturę bo mu nie pasowała. I on już na nich jest obrażony na mnie też że skoro mu nie pasowała matura - bo nie pasowała to nie Goethe tylko zawód. I dlatego te koleżanki go nie chciały bo mu nie pasowała matura i nikt nie rozumiał czemu - taki zdolny. Bo matka podpisała w Polsce cyrograf żeby zdać maturę i żeby w życiu coś jej sie udało. niezle. I tak dziecko skrzywdziła. Nie stała o nie widzicie, a to dziecko - Kevin sam w domu, Kevin sam w Nowym Jorku i tyle...

Nie słuchajcie - one na pewno nie pokazały mu jego dziecka w tym szpitalu. Ale czy jego żyje? Nie wiem tego nie wiem. Chyba tak. Bo on jest taki wesoły. W sumie taki szalenie wesoły tak smutno. Stawiałabym czy żyje czy nie. Ja to będę wiedzieć i no zobaczymy ale chyba żyje i to syn był i chyba od razu podmienili, że szkoda dziecka i do USA i tyle. Bo kto wie czy to dziecko nie było z tym Poniatowskim i to szkoda do USA niech się uczy a tej damy to. I dały jej rudą dziewczynkę bo w Holandii nikt nie chce rudych dzieci. A to był blond chłopczyk, do dziś żyje na pewno w USA ma się dobrze i chyba nazywa sie Kevin też i też jest przystojny jak ojciec. Bo jemu to USA pasuje i nie pasuje. Tak jak mnie, ale ja wiem czemu tak sobie, a jemu? No chyba nie z ojca? Tam już nikogo nie ma. Może z tego dziecka, który żyje i ma się dobrze. I może to był ten Kevin a nie ten brat chociaż... tyle jest Kevinów na świecie... kto to wie, nie?

Wiecie co - najgorsze jest to,ze ja nawet Z KSIĄZEK nie miałam matmy przez to, ze grałam. PRzez to ten ojciec tak się na mnie darł i tyle. Coś strasznego. I tyle. Ale to jest to - zabić się, zeby drugiemu nasrać na zawsze i tyle. Teraz musze już isć w języki i tyle. I wiecie ta Merkel mogła być pod tym Goethe bo myślały że nią wyrzucą te wszystkie lesby bo w sumie była od nich lepsza - co za różnica - dziwka czy lesba. To samo. I tyle. Nawet ta dziwka lepsza bo zarabia , a to? i tyle :( I tyle. Z tego nawet dzieci nie ma - wiecie -żeby się hajtnąc i dzieci. To póżniej nie ma z lesbijstwa przez to ten brat POWINIEN te lesby wyrzucić że to nie ma dzieci z lesbijstwa i tyle. I ta moja matka wiecie to ona nie była żadnym diabłem, byle co wiedziała, grała i chciała do banku iść i tyle. W ciąży grała, ale... i tyle :( I w sumie najważniejsze w życiu jest ...włącz/wyłącz światło. Elektryczność. Bo tak i już. Bo się powiesiła na lampie i to jest najważniejsze. A ta Merkel też sie dowiem. Nie - własnie nie. Właśnie ją znaleźli w lesie i była afera, że się w lesie na drzewie powiesiła i stwierdziła że miała jechać do Japoni stać ją było na samolot. A te ją wyzywały, że ONA to dziecko zabiła, ona na nie i się powiesiła i napisała że to jest las samobójców i to ona zaczęła i żeby jej zdejmować, nie chcować i ona tak chce zostać jak w Londynie - takie coś tam opisywała i że sprawdza czy dziecko ochrzczone i tyle. I jedna nienawiść do matki - zaraz dostała rodowód maryjny i nie po niej. I teraz co to było z tym dzieckiem? I KTO WIe może umarło przy porodzie a dały jej inne? RUDE DZIECKO. I on chyba uważa, że jego - nie jego. Albo jego? Nie wiem. Ma nad czym myśleć do końca życia i tyle. Musi to przemyśleć jego czy nie. Z 2 blondynów rude dziecko? Dziwne :(

A ja widzicie jakie życie - tu miało być dziecko kurwy z zachodu. Możeby wtedy było dobrze, a na pewno by dostało kasę, nie? Dziecko kurwy z zachodu. Bo Polska to jest wschód. Niby pól na pół, ale wschód i tyle. A czemu zachód? Bo są głupi. Bo mieli być CHINAMI. I dla mnie Polska to MAŁE CHINY. Duże Chiny są i małe Chiny. Tak jest duży Szatan (USA) i mały szatan (POlska) bo dla Arabów Polska to mały szatan. A ja powiem? Małe Chiny to są. Ale nic wam nie idzie - no właśnie - przez KK. Bo KK chce być zachodni i rzymski, a to są małe Chiny i tu powinien być wschód. I ja mam rację i ja skończę na ulicy to pójdę pod kościół. Bo ta Merkel zrobiła jeden błąd. Nie doceniła KK w Holandii i przegrała. Chrztem. Bo nie powinna. Ale ten ojciec miał urwany łeb. Ona się straciła zaraz po porodzie - to ja mieli wziąć do brygidek i że jak po porodzie wyglądać , pogrzeb wielki. A ta moja matka co tak ślub na pogrzebie. Bo wszyscy wiedzieli że do banku chciała isć, no to faraonka - moralna i tyle. A ta jej matka też faraonka, ale ona była podrzutkiem NA PEWNO - jak to udowodnić , pomawiam. Ale uważali faronka,ale nie o to chodziło. Miała im stac o państwo i nie robić nic. A ona... teraz to juz sie na mur beton rozlecą. To chyba nie była faraonka. Wiecie w sumie - jak tylko tyle potrzebują to ja się jutro ubieram i mogę im tam siedzieć całe dnie i stać o państwo. Bo ta matka matki nie ma racji - ile ona się napracowała. No ale co sensu w tym - sprzątaczka mądrzejsz bo brudno czysto, a ona? A miała siedzieć i pilnować państwa. Ona miała być Elzbieta I i nic więcej. I koniec. Tyle i co innego jest? No niby lepiej mają... no właśnie ale co zrobiła Elzbieta I - i dlatego w tych faraonach może być bo tak by ja wyciepli bo za dużo pracowała. Faraony nic nie robiły o to poszło i tyle. Co te faraony robią? I tyle :( Nic.

No i widzicie ta moja matka jako Lenin - ciekawe czemu? A ja żona Lenina. I głowy im pourywali. Czasem się tak mowi "ja ci urwę głowę" albo "ja ci chyba łeb ukręcę" nie? I co? I komu ja ten łeb ukręcić. Bo wiecie chyba nie temu bratu. Temu starszemu tak - to jest faraon. Ale on jest Krugger, niemroalny - gdzie mi da radę, nigdy. A temu młodszemu? Iwonce łeb urwę bo się chce wydać i nie umie. To tak krowa chce się oceilić i nie umie. To jej trzeba pomóz. A ja mogę się wydać, ale tylko jak na ślub moge przyjść w czarnej kiecce. Bo wiecie czemu ślubna suknia jest zawsze biała to nie wiem. Czemu nie czarna? Zielona, niebieska, rózowa, czarna. Jakieś kremy... takie rzeczy. I tyle. I o ubrania chodzi mi o stroje odpowiednie - nie dresy na magazyn tylko takie stroje super i tak dalej i tyle.

Ten temat jest mądry. Bo wiecie jakie były faraony w Łondynie? Dużo wiedzieli o faraonach. Że np. ukręcali sobie głowy. Tak jak w grogulcu - przylatywał i odrywał głowę i oni mieli takie sztuki walki, że sobie głowy urywali i nikt nie rozumiał czemu. I wiecie czemu archeolodzy zaczęli odkopywać groby egipskie? Oni wcale nie poszli kraść. Wcale. Oni poszli sprawdzić MASKI co tam jest - i te mumie są i tam śledzą choroby. Ale mumie z wszystkiego były i czemu? Żeby nie wyszło jak kto kogo zabił. I poszli jakiegoś młodego wiecie, że to to na pewno zabili - tego Tutenchamona. Kraść tam kradli, ale oni poszli szukać czy to jest prawda, że oni sobie urywali sobie głowy w tym Egipcie. i nie rozumieli czemu, ale tak mówiły faraony w bankach i pasowało że jak im urwą łeb to nie stanie się nic. I zobaczcie. Bo jak się kończyła każda dynastia w Egipicie - urwanym łebem i stali o matmę i byli moralni. Ale to nie znaczy, że sie nie zabijali. Ale nikt nie rozumiał co oni robili? I zaczęli szukać i NA POCZĄTKU rozumieli to i FAKTYCZNIE to im sie zgadzało - głowy mumii były przyszyte. Oni nie wierzyli własnym oczom bo sie tych faraonów nie umieli pozbyć i wiecie oni się smiali, że jedyne co im mogą zrobić to im łeby pourywać bo byli TACY MORALNI z tej matmy. I słuchajcie poszli szukać tych mumii czy te łeby są urwane. I były :( I co było dalej? Mieli tak nie żartować - to wszystko :(

No i co gdzie jesteście? Boicie sie , że urwę wam łeb? Takich rzeczy nie robię. To faraonowie w Egipcie. I wiecie - teraz by trzeba poczytać wszystkie doniesienia medyczne np. rak głowy coś tam... oni tego nie rozumieją. I tyle dynastii tam było. I tylko to musieli wiedzieć i nic wiecej. I myślicie, że ktoś chciał rządzić w Egipcie? Nikt nie chciał. Wszyscy sie bali. Bo oni straszni I MOGLI BYĆ, ale jakby coś to mieli chyba walki i urywali sobie głowy w tych walkach jakieś zapasy, ze trzeba było urwać głowę i tyle. Chyba tak było. I wiecie był wiek powiedzmy XIX i co to takie coś robili i najpierw chyba wiecie Egipt był i groby ograć tych faraonów w Londynie i oni chyba tam wysyłali nawet, ale już tylko na kasę i z nich się wszyscy śmiali - jak to się skonczy, że oni sie tak śmieją. Bo ja taka byłam że się śmiałam i nic nie robiłam. I wszyscy myśleli, ze ja jestem Merkel, a nie. Ja taka nie byłam. Ja tego nie rozumiałam - czego wszyscy chcą i tyle. A tego rodowodu też nie było bo to by tylko państwo zajeżdząło. No to państwo miałam tylko. A matma? Ja bym wam dała, ale nie miałam i tyle. Jaki pech. Faraon w banku to ja. choć tak - najpierw się nie śmiałam i dopiero na studiach weselej mi było BO MIAŁAM ZAWÓD,nie całkiem ale... i tyle. Bo jednak wiecie proszę mnie nie porównywać do nie wiadomo kogo - biolog i koniec. Dwa o w zawodzie - dwie głowy i tyle. No i w końcu pourywali tym faraonom głowy. I Niemcy myśleli - po nich jakie głupy, oni mieli o nich stać , przydaliby im sie w bankach i tak jak żydów tak tych faraonów wyrzuli - przychodzili do mieszkań, wszystkim glowy urywali i tyle. A chyba wieszali na końcu pętla i po śmierci łeby odcinali. I zostawili dzieci. Nie dużo ale zostawili. I to samo hitlerowcy - nie hitlerowcy byli gorsi bo dzieci nie szanowali. Eee to było róznie. Takie małe dzieci zostawiali i tak się kończyły dynastie w Egipcie bo tego nie rozumieją. Były dzieci i taka była historia wiecie, że coś tam coś tam... i tak dalej i tyle. I wiecie oni chyba WSZYSTKIM URYWALI GŁOWY i były jakieś dzieci i zawsze się mówiło,że bez rodziców - nowa dynastia i od razu było to urywanie głowy bo jak ten bóg - faraon mógł być? Przecież oni nie byli naiwni. I krzyże były i szli na krzyż i to było Ok. I tyle. Dlaczego? Jak to możliwe? Tak i tyle. I koniec. Niezłe nie? I tyle. I pożniej jak wiedzieli, że te głowy urywali to wiecie zaczęli sie zastnawiać czy ten Pan Jezus był w tym Egipcie? Przecież by mu głowę urwali. Tam nawet dzieciom głowy urywali. I wiecie słonie kiedyś cudowne zwierzęta, a teraz? Podejdż do słonia. I z ludzi zdziczały i tyle. Bo ludzie ludziom urywali głowy to słonie to i widziały i robiły to samo i tyle. Talkie jest życie widzicie. I np. Polacy w Londynie - oni tam siedzą. A oni na nich, że oni nawet nie wiedzą co sie stało z faraonami, oni są nienormalni. Przecież przyjdą, wyrżną ich i nikt się o nich nie upomni. A mogą być bo banki maja bo wiedzą. Ale oni nie są faraonami zawsze sie dowiedzą. I jak ci faranowie wiecie przeżyli - no zawsze były dzieci. ALe czyje? FARAONÓW? Dzieciom tez głowy urywali. Wszystkim. I to było normalne pożegnanie się z tym światem w Egipcie. Bo na co umierali w Egipcie i badają wrzody, coś tam - a oni po prostu mieli głowy przyszyte i na początku to wiedzieli i tyle. I przez to te mumie zbierali, a Polska nie dostała nic i nie umieją się z tym pogodzić, żeby nikt nie odkrył , że to była prawda, że oni sobie głowy urywali i tyle. A dzieci? Swoje? Jak Mojzesz. Bo czemu ten Mojżesz mógł być i nikogo nie zabił - w końcu zabił jak każdy Żyd bo każdy Żyd musi zabić. I wiecie w USA są do dziś a tam? I wiecie - bo ja nie chcę do Londynu - raz mi stykło do pracy i koniec. A oni chyba myśleli że ja na morze. Po prostu trzeba tam być - NA WYCIECZCE. A reszta? I tyle. I ja trzymam z siostrami - ja jestem Polka. Tylko matmą się zajechałam. Jak Merkel powiem i tyle mię to i ci bracia też i tyle :( I wiecie - na początku XX wieku przyleciał 1 kruk do Londynu i to były oczy MORUSA - patrzył na nich. I jedyne co mieli to wziąć i ukręcić mu łeb. Urwać mu łeb i by o nich stał. Tomasz Morus. A oni? Kto to może być? Może Henry? I żle wytypowali. I WSZYSTKO ŻLE, WSZYSTKO. I przyleciał drugi kruk i zaczęly sobie rozmawiać i to słyszeli chyba nasi i tyle co tam łazili. A kruki w Polsce to coś znaczyło. Mogły to słyszeć tez Angole i zaczęły te kruki rozmawiać - no oni sobie tutaj tak żyją popatrz, a my co? Jak myśmy to żyli? A to był Morus i Henry. Znaczy 2 ptaki i 2 demony mówiły - ci tu żyją ale słuchaj jak my odfruniemy to co oni będą żreć? A co my będziemy żreć? Coś o żarciu te dwa kruki mówiły. I wiele słyszano że są 2 kruki w Tower i sobie rozmawiają LUDZKIM GŁOSEM. I nie wierzył nikt. I zrobili zasadzkę - przyleciały i zaczęły gadac. I pózniej je tak oswajali , karmili a może nawet ktoś powiedział - a to my was dokarmimy. I teraz było coś takiego, że pewnego dnia wiecie coś tam coś tam... acha - a może byście się przedstawili - a te kruki zaczęły wrzeszczeć - To jest tomasz Morus, a to ja jestem Henry 8 i tyle. A na początku był jeden kruk i miał czarne oczy i patrzał. I od razu było żle. Henry przyjechał i tyle. Tak mówili. Henry. I nie pamietali który był pierwszy kruk , a ktory drugi. I to mówił diabeł bo zwierżeta nie mówią ludzkim głosem, a te kruki mówiły. I pierwszy był Morus, drugi Henry i mieli im urwać głowy i po nich. I o faraonach mówili chyba najpierw. Teraz to jak faraony ale kiedyś i tyle? Faraony daleko nam... tak zaczęły mówić se te kruki, a kto stał o Tower 100 lat temu? Służba pałacowa? Musiałabym prześledzić. W każdym razie chyba nie wiem coś żle było i tyle. A to będę wiedzieć. Tych głow mieli nie urywac tym faraonom. Pauje wydłubanie oczu. Co jeszcze? Odcięcie głowy? Myśleli że tak się ich pozbęda ale nie - są tam i nic się nie da zrobić. Bo by dawno mieli USA i są od Henrego to im się zgadzało wiecie bo nie chcieli być protestantami i tyle. Takie jakieś rzeczy, że ten Hnery na nich działał i tyle. I sobie zostawili kruki na tych faraonów i one do Polski strasznie pasują bo byli nieochrzeczni ci faraonowie. Albo nie wiem jak to było. Ale chyba tak. Katolików nie było to nie zastanawiali się nad Bogiem i tyle. Biblię mieli po cichu i tyle. Te głowy przesadzili i tak nie mają USA a jest na rodzinę królewska. Oni mieli stać o Egipt i by coś znaczyli a tak? I zobaczcie Dynastia - ten film - nikt wam nie powie, ale na koniec wszystkim głowy pourywali albo urwało i nikt nie rozumiał czemu. Ta Alexis, Crystle I Blake - wszyscy pourywane głowy. A nie wiem zresztą. Jakoś tak i tyle. I koniec :( Zaraz sobie sprawdzę, ale chyba tak skończyli bo nie umieli tego skończyć i w końcu w Londynie im pomogli że głowy im trzeba urwać i sie śmiali i oni tak zrobili. I tyle :( I jest koniec dynastii i nic nie ma - zarobili i koniec. A moda na sukces? Co z tym? Ale to nikogo nie zajeżdza a jakby zajeżdżało to to samo robią. I tyle. Zajeżdża to kogos? Nie wiem :(

Wiecie to jest tak - ta Crystle i Alexis żyją, ale Blake na pewno ma urwaną głowę bo za długo żył. Bo trzeba było skonczyć z Dynastią bo się połapali, ze to było na nich. I widzicie rodzina królewska w Londynie zarabia a reszta? Oni mieli ich W OGÓLE nie dopuścic do mediów. I po cichu umarł ze starości. Naprawdę - ucięty łeb, a ogólnie pożarł go krokodyl jak w tym filmie tę blondynkę - a nie wiem jak sie nazywała ta z tego australijskiego filmu - wiecie o kim piszę, nie? - wrzucili ją do basenu tam był krokodyl i tyle. Alez nie - w tym Londynie po nich za te ucięte głowy. Nie bo zostały dzieci. Bo żle stali i tyle. No ale -tak sie to robi? I stąd była Rosja. Przyszła Maryja powiedziała , ze będzie wojna jeszcze gorsza - w Portugalii to powiedziała. Mogła to powiedzieć wszędzie się dowiecie - wszędzie w Portugalii -a przyszła do Fatimy, dzieci umarły i tyle. I nie było dzieci i koniec. I tak ratowała Maryja Europę bo już wtedy powinni być skresleni - ale proszę jeszcze jedna wojna, czemu nie - i skreślona już jest Europa. I dla każdego prochinskiego człowieka - skreslenie jest Europy i tyle.

Gość ja jej wierzę, bo ja też
bezproduktywnie :( pustka :( nieodpowiedzialnie :(

A idę juz bo nic nie rozumiecie. Tragedia życiowa nie mam pracy w banku. Mój brat młodszy musi po prostu MUSI stac o jezyk przez tych 3 samobójców a bez matury może być bo przecież jaki sukces w życiu - brak matury. To największe jego osiągnięcie. Nie powie wam. Ma większe - no niemożliwe. Ale to są sprawy prywatne. A teraz co - studia oczywiście anglista po matce i tyle. Jedynie, ze nie pasowała mu matura. Ale czemu? Ojciec uznał że przez samobójstwo i też stanął pod Goethe i tyle. I nikt tego nie rozumiał co sie stało. a to Figura Katarzyna podpisała cyfrograf żeby ZDAĆ MATURĘ bo coś kiepsko z matmą. i jak ona wygląda w życiu a ta rodzina z tym Kevinem. A moja ze mną też bo RODZINA KRÓLEWSKA W LONDYNIE ZARABIA. Dupą, nie wiem czym , nawet jak srają to zarabiają wiecie - zbrodniami. kto ich tam potrzebował? A się łudzili, że wiecie nie wiem co. Oni tam kiedyś nie będą. Ten Hnery tyle ile. Oni napradę nie potrzebują władcy. Od tych pierwszych męczenników to się wszystko to zakryło te faraony i badania archeologiczne zawsze na pewno rodzina królewska sponsorowała - ciekawe po co i tyle. I wiecie - po tej Dianie to dajcie spokój. Oni wiedzą o tych faraonach, ze to ich i porobili sie brygidki i tyle. Oni sa OKROPNI. Jak można o nich stać. Po co ten Wałesa tam był - Brytole mogą być, oni nie. I tyle. I koniec. I to wszystko.

I wiecie te Brytolki zrobiły 1 błąd i sie ...pogubili. Po co im ta monarchia? Najpierw stali o rodowody od Henrego ale nic. Nie chcieli im dać. Oni mieli się w Niemczech zapytać czy oni w ogóle mieli jakiś rodowód? ZADNEGO. I to wiedziała służba i mieli to powiedzieć zera - nic nie powiedzieli. A skoro nie mają to oni będą przyznawać te rodowody. I zawsze było - no nikomu nie dali, ale mają. Czemu nie można odebrać? OD SŁUŻBY i tyle. I się pokapowali i zmienili na polską za Wikorii i może będzie lepiej? Nie to samo. A wiecie czemu nie ma rodowodów? Bo oni stoja o pozycje i ...zajeżdzają te rodowdy za faraonów bo jest wszystko na nich, a to nieprawda i ogólnie ta rodzina to są brygidki i nikt ich nie chce. Nigdzie nie było faraonów tylko w Londynie. I jest to rodzina która przetrwała rewolucję - stąd JUZ mieli być katolikami POPRZEZ MĘCZENNIKÓW i przez to był Morus i Henry i może mieli jakiś 4 innych męczennników? Kto wie? Ja nie znam, ale zawsze idą od męczenników i tyle starczy im żeby mieć Rzym. Nic nie potrzebują więcej, a najmniej 6 żon Henrego. Przez to oni tacy sa. Bo to są Rzymianie - bardzo moralni w gruncie rzeczy i OKRUTNI. Ale od Niemców sprytniejsi nieco i zawsze trochę przez to biedniejsi. Przez Niemców ale nie tylko i tyle. Takie myślenie a nie inne i koniec. I tyle.

Gość owca ales ty pusta i glupia
babo stara wez ty sie za siebie w koncu bo piszesz takie bzdury ze szkoda gadac nie wstyd ci tak pierdolic jak wariatka od rzeczy?

I te faraony wiecie to jedynie , ze im sie Egipt stracił i tyle tej rodzinie króleskiej po nich bo w Wiekiej Brytani oni stali BARDZO ŻLE - do tych meczenników i się z nich nie śmiejcie bo zaraz wy będziecie następnymi męczennikami. I tyle. Łeby pourywane i koniec. Jak tamci i tyle. Bo tak dobrze w Londynie. I tyle. No to sie miejcie dobrze. oni są nieobliczalni i tyle. I wiecie czemu ta Bachleda moze być? Bo mówili na nią Jolie? A teraz Alexis i Farel kreci dopóki mu łeba nie urwą, a nie tylko on. Matt Damon tez. Culkin już chyba zmądrzał choć nie wiadomo - on nie jest żaden Kevin tylko Macculy Culkin i tyle. I koniec. Alexis i Blake oni są. Oni nawet o tym nie wiedza. A Farel tak skończy - łeb mu urwie rodzina królewska - tyle kasy i nic. I nic... i dlaczego widzicie siostry a nie faraony. Wiecie - oni mieli ich posłac i by byli normalni bo to były rośliny to był tytoń - tak mieli Chiny i byli niezniszczalni, ale kredyty nie. To 1 błąd. Bo mieli żle Chiny. I nikt ich nie załuje bo przez nich nigdy nie będa mieć Chin. Ale Chiny nie są z tytoniu. Chińczyki to nie są rośliny , to zwierzęta są. Oni są durni i tyle. I wystarczy żeby hodowali zwierzęta Chin. Za mało powiedzą. A no to po co Żydzi w banku robią - powinni mieć Chiny ze zwierząt- reszta to ich rewolucja nie wiadomo jaka i tyle. Zabicie faraonów i tyle. Bo wiecie Chiny prawidłowo są ze zwierząt, a oni sobie WMÓWILI W TYM LONDYNIE, ze Chin nie ma od faraonów bo poleciał tytoń i tylko dlatego ich załują, ze ich zabili. A reszta? A matma? Coś strasznego. Bo trochę rolnictwa by mieli - nic :(

No czasem tak, ale ostatni NA SZCŻESCIE NIE. Wiesz jaką ja powinnam mieć pracę? W banku i stać o Chiny walcząc z KK. Po swojemu oczywiście i co? Czy bym to wygrała. Wygralabym z nimi. Już z nimi wygrałam właśnie tak - wschodnim myśleniem. bo się nie myśli murami bo co to jest Rzym? To są MURY. Bo tam jest? A jednak wiecie ten Egipt I Afryka. Żydzi też ale się pogubili. Ta Biblia to jest prawda, ale nie ma dużo rzeczy i tyle. to jest bardzo skrótowe i tyle. A Kościół w Polsce Z BUDOWY miał być rzymski a całe myślenie wschodnie i mogą być w Europie obok Rosji i nawet z Rosją by was przeżyli a tak nie i tyle. A ja to wiecie bank i koniec a jak coś powiem to ŚWIĘTE SŁOWA, a nie takie coś - praca fizyczna na zachodzie. To jako brytyjka postaram się zachowywać ale wiecie... to jest skandal i tyle. i tyle :( i dobrze wyszło bo to jest SKANDAL że musze jechać do pracy fizycznej na zachód. A w polsce nikt nie ma dobrze banku i ze mną nie wygracie. taki archeolog jak ja - gdzie wy mi radę dacie. No chyba, zeby - to ustąpię, ale tu na kafe nie macie ze mną szans i tyle.

Wiesz nie zwalam moich ostatnich kłopotów całkiem na braciszka Kevinka, ale bardziej na zakłamaną Polskę i tak dalej. Ale wiesz... o tym papierosie to NAPRAWDĘ mogli mnie poinformować tym bardziej , że nie miałam stałej pracy i a nóż widelec mi to w czymś pomoże a poza tym można odzwonić , żeby wyglądać. Bo wpisać mogli, ale co dalej? Bo czemu nie? Bo temu i tyle. A ten Kevinek wiedział czy nie bez znaczenia - miał sie cofnąć - on musi rządzić. Niech on nie przesadza bez tej maturki swojej holenderskiej bo moralność poniżej zera, a kurde król Holandii - to miał mieć Egipt i by sie to nie stało. A Poniatowski i tyle z całości. Tyle sobie za dużo myśli i koniec. CHEOPS i mam spokojne życie. Bo czemu nie. Temu. To sie cały zajechał powie - a no to on - a ja? Ja sobie takich róznych dziwnych ksyw nie życzę, po nazwisku też, w końcu jakiś chrzest był, a ogolnie pani... imię i nazwisko i koniec. Poniatowski - dużo by chciał, nie? i tyle. I w ogóle mi się należą przeprosiny i reszta kasy i do widzenia. Ja ich nie przeproszę za telefonu do magazynu zbożem - to ich. To sami niech się w łeb walną i tyle. I kogo jeszcze mam przeprosić wiecie i za co? I tyle :(

Wiecie jak się ogrywa Iwonkę? Iwonka Poniatowska bo ogrywają jej imie i nazwisko i POZBYĆ JEJ SIĘ NIE UMIEJĄ. I jak mi cokolwiek zrobi to ja zaraz spławiam tego Kevinka wiecie że był Poniatowski w pracy i mnie zajeżdża bo ja Polka, reszta Holenrzy i jakieś gówno importowane mnie zajeżdża. A w sumie holenderskie kurwy bo się nie umieją Z SENSEM wyzywać - ani poziomu nie mają ani niczego. Poniatowski nazwały jednego i mnie zajechały i tyle :( Dajcie spokój. Ani zwrotu podatku przez nie a liczą i liczą - włosy - za to rodowód powinny dostać. Tak chyba ten ojciec Kevinka mówił i tyle. I wiecie one go ograły Henry 8 6 razy i moze być i chciał odejść bo to synowi na maturę i to sie musiało skończyć marnie bo po szkole. I wiecie on sie tej żony pytał i powiedział, że tylko tak mu ta matura pasuje - a to idź powiedziała ta żona. A miał sie nie dać -gówno racji miałą z Goethem i tyle. Ale mu go było żal wiecie bo lekarz i popełnił jeden błąd - poszedł sobie pod tę szkołę jak były lekcje. I wszyscy mu mówili - Kevin twój ojciec sobie tam rozmawia z tymi koleżankami spod szkoły. Nie wiadomo o czym. Czego on może chcieć? I zaczął sie go bać. I tyle. I dobrze wiedział jak się skończyło. I pózniej się z niego śmiali i po tym...samobójstwie nie miał na nic szans i tyle. i on powiedział jak on jest Henry 8 to niech skończy jak Henry 8. A jak skończył Poniatowski? Na sznurze. i tyle. Za? KK w Polsce. A coś tam takiego się wyzywali. I oni powiedzieli dobrze - jak sobie chcesz bo czy mu to nie przeszkadza, jak sie czuje. I go zabili za Elzbietę I bo w sumie taki ojciec. Wyobrażacie to sobie? I kto to zrobił? Prawdopodobnie uczniowie, a jak odrąbali łeb dyrektorowi łeb to było to samo. I rodzice się powiesili. I wiecie bo on mówił - co mnie to obchodzi - dyrektor też chodzi. I pózniej te koleżanki z klasy - Kevin, przecież chciałes być lekarzem? Już nie chce mówił Kevin i miał rację. Bo myslały, że jak ojciec sie straci to on tym lekarzem będzie i tyle. i koniec. A on już nie chciał i tyle. On juz od razu nie chciał - cały lekarz urojony. 1 lekarz mógłby być. I to wymyśliły koleżanki z klasy słuchajcie żeby był lekarzem. Taki koniec ojca. Oni wszyscy są szaleni, ale ...takie życie. I nie poszedł na tę maturę przez to dziecko i tak dalej. Pasuje, nie? Pasuje i tyle.

wiecie ja tez jestem zajechana przez listy pożegnalne, nigdy się nie dam i tyle. I wystarczyłoby żeby o tę babcię stał, że miała rację. TYLKO TYLE. I by był normalny i miał dzieci i rodzinę i maturę. Wszystko. ZA TE KSYWKĘ. Poniatowski. A tak? I tyle :( Całe życie do kitu,a na koniec SZEKSPIR na wschodzie i tyle.

I co - co sądzicei o całości tej historii? To już prawie koniec. Wszystko przez cyrograf Figury. Ten ojciec myślał wiecie, że wystarczy porozmawiać z tymi dziwkami. Przyszedł do domu - nie. A one wiecie takie durne myślały, że chodzi o pierwszy raz syna i tyle. No nie - stary Poniatowski przyszedł. Bo on był młody, ten stary. A te znały tę rodzinę mówiły kurde już nam się wszystko myli - to ten Poniatowski a ten Henry 8. I tyle. I nie wystarczyło porozmawiać tylko jakąs kropnął. I wiecie co do jakiejś poszedł i jej nie zapłacił i tyle. PO MATURZE powiedział. Jakiej maturze. I wiecie on potrzebował tych dziwek na te koleżanki z klasy bo były takie straszne z tym rodowodem i tyle. I jakąś tam złapał - też chyba zaczął gadać, ale o tym ojcu to wiedziały te kolezanki i one sobie tam tez chodziły i się pytały co on tam robi. On tylko gada. Ale nie powinien. Bo wiecie taki zwyczajny człowiek. I że nie powinien bo syn chodzi do Goethego. A każda nauczycielka lesba - jedynie że w kiblu sie nie wylizwały i tyle. Na przerwie. Lepsze to niż faceci gwałciciele. A całej grupie i tak by żadna nie dała się dowiem. Jeszcze jeden facet, przy kości - w razie co i tyle. Jako ich strażnik i tyle. No ale wiecie ... niech będzie że miały rację i tyle. No i nie zapłacił i tak sie zaczęło, ale ten ojciec chodził, on się go bał, pójdzie i da radę. I wiecie kogo se wybrał? Tę Merkel i właściwie NIE PASOWAŁO płacić. I zapłacił jej i żle. I tak tego ojca wykończył. A te laski w tej klasie - ale patrzcie on może być Kevin, a ten ojciec jego nie. Coś nie tak. I tylko z nimi rozmawiał wiecie bo wiedział że ten chodzi i znowu zaczęło nie pasować i tyle. Ale rozmawiał i pasowało. Ale był żonaty, i w ogóle nie mógł. i jakoś się zdenerwowały i odrąbały mu głowę. A ten Henry skończył tak samo i tyle. Gdzieś mu sie do auta wpakowały , chwila, głowy nie było i koniec. One tak zarabiają i tyle. I koniec. Jakby nie odrąbywały głów to po nich. Przez to pod szkołą, nic nie podpada, bezpieczne miejsce. A tu takie coś. Bo czy w Holandii jest policja? Nie i tyle :( Nie ma po co dzwonić i tyle. I wiecie ten Kevin się bez sensu wciągnął i tyle. Czy one o niego stały? Jak płacił to mógł być. I zobaczcie miał skończyć z tą ksywą i jest normalny. I wiecie ten jego ojciec żeby im wyrządzał, cokolwiek robił, on już nie mógł odejść, pózniej to dziecko tej Merkel. I to było tak z tym dzieckiem że poszedł do szpitala - nieeee, nie chciały mu pokzać, co ty tu robisz i tyle. I koniec. I wiecie - no po tym ojcu do głowy, choć on tez nie święty, ale pomijam. Ta matka - co o tym sądzić? Samobójstwo i koniec. Reszta? Nie mam zielonego pojęcia. Za babcię oberwał na całą wieczność. I pretensje wiecie na zawsze że ten list babci, do babci żeby tego nie robiła. A do tych rodziców że nie miał dziadka i tyle. I tego nie powiedzieli. Ta babcia zrobiła coś takiego - nie umiała się wydać za bardzo , poszła po dziecko do brygidek , wiedziała że ma być chore - tak powiedziała BO TAK BYŁO i odeszła. I ona chyba chciała tam zostać ale ten syn naprawdę był chory i poszła i może miała wrócić? Jedno dziecko. Kto wie? Ale nie wróciła. Wszyscy uważali , że ją zgwałcono. Pózniej przypadkiem ktoś sie dowiedział - czemu nie powiedziałaś? No a po co. A jemu powiedzieli że babcia sie powiesiła i dziadek. Ale dziadek nie miał groba. I tak sie wciągnął w kościół katolicki. I do dziś taki jest. Bo dziadek nie miał grobu, a każdy człowiek ma grób. I ci rodzice mu mówili - no Kevin tak powinno byc ale nie zawsze tak jest. Nie znaleziono ciała dziadka, ale wiadomo że się powiesił. A czemu nie znaleziono? A ktoś wziął i tyle. Wynieśli gdzieś tam, zjedli - ludzie robią złe rzeczy i tyle. I przez to mu zleciał opłatek i zaraz go zeżarł i miał to ograne. Że człowieka się je i tyle. Bo by go dawno nie było. Gdzie to w tym państwie 32-33 lata, co wy? To jak DINOZAUR już i tyle. A w Niemczech też. No trudno nie było grobu dziadka i już. I takie historyczne te prostytutki i tyle z tego. A głowy odrywają. I moga być bo ratują KK holenderski bo nikt o niego by nie stał, a tak one stoją i ludzie stoją nimi o kościół. Bo tak i już. Bo ten kościól jest sobie a muzom. Bo jak powinno być w Polsce? Tak. Kurwami o kościół się stać powinno tutaj I wiecie dlatego Rosja - nie , nie, nie - bo to Rosja. I wiecie - oni na mnie tą Ruską w ogrodnictwie, ale ona zabiła człowieka ze szczególnym okrucieństwem, z religijnymi podtekstami, zadawała człowieki bez sensu taki ból. Przestańcie - zeżarła tego człowieka. Jedna nienawiść. Dlatego ma córki dentystki. Te córki przecież nisko , najwyżej do biura - studia to juz w ogóle, a OD BIEDY pasuje - ciekawe czemu? I ja zrobiłam tam wiecie tylko 1 błąd - ja sie W OGÓLE do tej Magdy odezwałam chociaż powiem wam... nie odezwałabym sie do niej - wciągnęła by mnie w lesbijstwo. na to samo by wyszło bo Arab był chory na łeb i tyle. I koniec opowieści. A ta Merkel jechała na mojej matce i jechała żle - zalatwiła sie Poniatowskim i jechała żle bo Poniatowski to dziecko diabła, a ta moja matka też i załatwiła się tym Kevinem i tyle. Po co jechała Poniatowskim. To miał być Kevin i tyle. A ta Iwonka to Poniatowska nazwisko i NIECH UWAŻA bo kurwy w Holandii łeb jej urwą. To jest taka zgraja ci Holendrzy że to jest coś strasznego. Ten ojciec za nic głowa urwana - jemu chodziło TYLKO ZEBY ten syn miał maturę i coś im sie w głowach poprzestwiało i takie coś zrobiły - musiały komuś urwać łeb żeby zarobić - wypadło jemu i tyle. Co tam sie działo - nie wnikam i tyle. I koniec. I chciały też Kevinowi odrąbać łeb? A iwonka nie pasuje? Jej juz tam nie powinno być CHYBA, że ma pracę w banku i tyle. I jest Jade Goody i niech się strzegą bo wiecie wielu rzeczy nie udowodnię - nawet ś.p. ojca Kewina, ale to jest medialne, żeby nie było, że nie ostrzegałam przed prostytutkami w Holandii - wszystkie historyczne i odrąbują głowy i dlatego tam jest WŚRÓD Polek taka prostytucja. Po prostu muszą płacić i mogą być. Bo wiecie to jest praca fizyczna i po prostu leci biznes bo trzeba być moralnym. Nie ida interesy. Przez to to piszę bo jak oni wiedzą byle co? Przecież są OK. Ale kasa nie idzie i tyle. Od jednych jest forsa, od innych nie ma i koniec. A kto widzi jak prostytutki głowy odrąbują, żeby zarobić? kto to widzi? I chyba w Holandii tak ciężko jest, każda musi być prostytutką BO TO WIEDZA wiecie faceci i sie boją a nasze mnie urwą, a im nie. A stanąć pod szkołą Goethego nie mogą i wiecie - wielkie nieszczęśćie. A idżćie mi takie życie jest i już. No tej Merkel szkoda, ale po co moją matką była, a pomawiam ją z nazwiska bo mi pieniądze po matce nie pasują PRZEZ NIĄ i tyle. A Kevin - emeryt też powinien coś dostać i tyle. Także wiecie ja tylko forsy pilnuję i lecę tymi faraonami - wiecie co - tyle szkół, wszystkiego, ja sie dam. Matmę miałam z ksiązek - kiepsko a skresliły mnie ZA KREDYTY i tyle. Sami widzicie - ja nie mogłam mieć matmy z książek i tyle. I wiecie co ta nauczcielka mi zrobiła. Cała matmę mi ograła patyczkami i tyle. Tytoń , pożar i to tak wiecie :( A dajcie spokój - tyle wam napiszę. cdn. :(

I co - co sądzicei o całości tej historii? To już prawie koniec. Wszystko przez cyrograf Figury. Ten ojciec myślał wiecie, że wystarczy porozmawiać z tymi dziwkami. Przyszedł do domu - nie. A one wiecie takie durne myślały, że chodzi o pierwszy raz syna i tyle. No nie - stary Poniatowski przyszedł. Bo on był młody, ten stary. A te znały tę rodzinę mówiły kurde już nam się wszystko myli - to ten Poniatowski a ten Henry 8. I tyle. I nie wystarczyło porozmawiać tylko jakąs kropnął. I wiecie co do jakiejś poszedł i jej nie zapłacił i tyle. PO MATURZE powiedział. Jakiej maturze. I wiecie on potrzebował tych dziwek na te koleżanki z klasy bo były takie straszne z tym rodowodem i tyle. I jakąś tam złapał - też chyba zaczął gadać, ale o tym ojcu to wiedziały te kolezanki i one sobie tam tez chodziły i się pytały co on tam robi. On tylko gada. Ale nie powinien. Bo wiecie taki zwyczajny człowiek. I że nie powinien bo syn chodzi do Goethego. A każda nauczycielka lesba - jedynie że w kiblu sie nie wylizwały i tyle. Na przerwie. Lepsze to niż faceci gwałciciele. A całej grupie i tak by żadna nie dała się dowiem. Jeszcze jeden facet, przy kości - w razie co i tyle. Jako ich strażnik i tyle. No ale wiecie ... niech będzie że miały rację i tyle. No i nie zapłacił i tak sie zaczęło, ale ten ojciec chodził, on się go bał, pójdzie i da radę. I wiecie kogo se wybrał? Tę Merkel i właściwie NIE PASOWAŁO płacić. I zapłacił jej i żle. I tak tego ojca wykończył. A te laski w tej klasie - ale patrzcie on może być Kevin, a ten ojciec jego nie. Coś nie tak. I tylko z nimi rozmawiał wiecie bo wiedział że ten chodzi i znowu zaczęło nie pasować i tyle. Ale rozmawiał i pasowało. Ale był żonaty, i w ogóle nie mógł. i jakoś się zdenerwowały i odrąbały mu głowę. A ten Henry skończył tak samo i tyle. Gdzieś mu sie do auta wpakowały , chwila, głowy nie było i koniec. One tak zarabiają i tyle. I koniec. Jakby nie odrąbywały głów to po nich. Przez to pod szkołą, nic nie podpada, bezpieczne miejsce. A tu takie coś. Bo czy w Holandii jest policja? Nie i tyle :( Nie ma po co dzwonić i tyle. I wiecie ten Kevin się bez sensu wciągnął i tyle. Czy one o niego stały? Jak płacił to mógł być. I zobaczcie miał skończyć z tą ksywą i jest normalny. I wiecie ten jego ojciec żeby im wyrządzał, cokolwiek robił, on już nie mógł odejść, pózniej to dziecko tej Merkel. I to było tak z tym dzieckiem że poszedł do szpitala - nieeee, nie chciały mu pokzać, co ty tu robisz i tyle. I koniec. I wiecie - no po tym ojcu do głowy, choć on tez nie święty, ale pomijam. Ta matka - co o tym sądzić? Samobójstwo i koniec. Reszta? Nie mam zielonego pojęcia. Za babcię oberwał na całą wieczność. I pretensje wiecie na zawsze że ten list babci, do babci żeby tego nie robiła. A do tych rodziców że nie miał dziadka i tyle. I tego nie powiedzieli. Ta babcia zrobiła coś takiego - nie umiała się wydać za bardzo , poszła po dziecko do brygidek , wiedziała że ma być chore - tak powiedziała BO TAK BYŁO i odeszła. I ona chyba chciała tam zostać ale ten syn naprawdę był chory i poszła i może miała wrócić? Jedno dziecko. Kto wie? Ale nie wróciła. Wszyscy uważali , że ją zgwałcono. Pózniej przypadkiem ktoś sie dowiedział - czemu nie powiedziałaś? No a po co. A jemu powiedzieli że babcia sie powiesiła i dziadek. Ale dziadek nie miał groba. I tak sie wciągnął w kościół katolicki. I do dziś taki jest. Bo dziadek nie miał grobu, a każdy człowiek ma grób. I ci rodzice mu mówili - no Kevin tak powinno byc ale nie zawsze tak jest. Nie znaleziono ciała dziadka, ale wiadomo że się powiesił. A czemu nie znaleziono? A ktoś wziął i tyle. Wynieśli gdzieś tam, zjedli - ludzie robią złe rzeczy i tyle. I przez to mu zleciał opłatek i zaraz go zeżarł i miał to ograne. Że człowieka się je i tyle. Bo by go dawno nie było. Gdzie to w tym państwie 32-33 lata, co wy? To jak DINOZAUR już i tyle. A w Niemczech też. No trudno nie było grobu dziadka i już. I takie historyczne te prostytutki i tyle z tego. A głowy odrywają. I moga być bo ratują KK holenderski bo nikt o niego by nie stał, a tak one stoją i ludzie stoją nimi o kościół. Bo tak i już. Bo ten kościól jest sobie a muzom. Bo jak powinno być w Polsce? Tak. Kurwami o kościół się stać powinno tutaj I wiecie dlatego Rosja - nie , nie, nie - bo to Rosja. I wiecie - oni na mnie tą Ruską w ogrodnictwie, ale ona zabiła człowieka ze szczególnym okrucieństwem, z religijnymi podtekstami, zadawała człowieki bez sensu taki ból. Przestańcie - zeżarła tego człowieka. Jedna nienawiść. Dlatego ma córki dentystki. Te córki przecież nisko , najwyżej do biura - studia to juz w ogóle, a OD BIEDY pasuje - ciekawe czemu? I ja zrobiłam tam wiecie tylko 1 błąd - ja sie W OGÓLE do tej Magdy odezwałam chociaż powiem wam... nie odezwałabym sie do niej - wciągnęła by mnie w lesbijstwo. na to samo by wyszło bo Arab był chory na łeb i tyle. I koniec opowieści. A ta Merkel jechała na mojej matce i jechała żle - zalatwiła sie Poniatowskim i jechała żle bo Poniatowski to dziecko diabła, a ta moja matka też i załatwiła się tym Kevinem i tyle. Po co jechała Poniatowskim. To miał być Kevin i tyle. A ta Iwonka to Poniatowska nazwisko i NIECH UWAŻA bo kurwy w Holandii łeb jej urwą. To jest taka zgraja ci Holendrzy że to jest coś strasznego. Ten ojciec za nic głowa urwana - jemu chodziło TYLKO ZEBY ten syn miał maturę i coś im sie w głowach poprzestwiało i takie coś zrobiły - musiały komuś urwać łeb żeby zarobić - wypadło jemu i tyle. Co tam sie działo - nie wnikam i tyle. I koniec. I chciały też Kevinowi odrąbać łeb? A iwonka nie pasuje? Jej juz tam nie powinno być CHYBA, że ma pracę w banku i tyle. I jest Jade Goody i niech się strzegą bo wiecie wielu rzeczy nie udowodnię - nawet ś.p. ojca Kewina, ale to jest medialne, żeby nie było, że nie ostrzegałam przed prostytutkami w Holandii - wszystkie historyczne i odrąbują głowy i dlatego tam jest WŚRÓD Polek taka prostytucja. Po prostu muszą płacić i mogą być. Bo wiecie to jest praca fizyczna i po prostu leci biznes bo trzeba być moralnym. Nie ida interesy. Przez to to piszę bo jak oni wiedzą byle co? Przecież są OK. Ale kasa nie idzie i tyle. Od jednych jest forsa, od innych nie ma i koniec. A kto widzi jak prostytutki głowy odrąbują, żeby zarobić? kto to widzi? I chyba w Holandii tak ciężko jest, każda musi być prostytutką BO TO WIEDZA wiecie faceci i sie boją a nasze mnie urwą, a im nie. A stanąć pod szkołą Goethego nie mogą i wiecie - wielkie nieszczęśćie. A idżćie mi takie życie jest i już. No tej Merkel szkoda, ale po co moją matką była, a pomawiam ją z nazwiska bo mi pieniądze po matce nie pasują PRZEZ NIĄ i tyle. A Kevin - emeryt też powinien coś dostać i tyle. Także wiecie ja tylko forsy pilnuję i lecę tymi faraonami - wiecie co - tyle szkół, wszystkiego, ja sie dam. Matmę miałam z ksiązek - kiepsko a skresliły mnie ZA KREDYTY i tyle. Sami widzicie - ja nie mogłam mieć matmy z książek i tyle. I wiecie co ta nauczcielka mi zrobiła. Cała matmę mi ograła patyczkami i tyle. Tytoń , pożar i to tak wiecie :( A dajcie spokój - tyle wam napiszę. cdn. :(

Gość Htatsa
Ej ludzie o co chodzi z tą owcą?? To jest ktoś chory psychicznie???

Ide juz z tego. Omal sobie życia nie rozwaliłam Kevinkiem z holandii i tyle. Ale co jest jego winą? Mało. Księdza miał z cyrografu i tyle.Ta Iwonka szurnięta. Ja miałam STRASZNIE STAC O PAPIER. jak ja tego żałuje. Ani bym tego Kevinka nie spotkała. W Venlo sobie siedzę do dziś, a tak? I co mi po tym Venlo? Ale Niemcy blisko - niemiecki - wszystko gra. Ja się będę próbowała tam wynieść i tyle. Może akurat mi się uda. Do Venlo. Ja miałam się po rpostu WŚCIEĆ o te papiery, a ja tak ustąpiłam bez sensu i tyle. A jak mi żal tego ojca Kevinka. On nie rozumiał, że tymi dziwkami rządzą lesby. I on stał, że zapłaci. Tylko tyle. Byle co im mówił. On naprawdę chciał tylko, żeby ten syn miał maturę i był tym lekarzem. Jaki on był z niego dumny chociaz... róznie bywało między nimi i nie za bardzo pasowali do siebie. Ale nad tym można się naprawdę zapłakać. A on. Gdyby wiedział co robiła jego matka żeby nie wylecieć z pracy to też by był inny. To by chyba został pedałem. Tyle wam powie bo i tak dzieci nie miał swoich i tyle. Przez matkę. Ja tak uważam. On jak ten doktor nauk przyrodniczych w Polsce. Dla kogo był ten pusty etat to nie wiem. NA PEWNO NIE DLA MNIE bo choć kilka godzin do 4 roku doktoratu bym miała. Więc etat nie były dla mnie, a ja doskonale radziłam sobie bez nich. Może za dużo zdjęć pstrykałam, ale tak KAŻDY robił zdjęcia - jedyny zarzut. Poglądy miałam, zdjęc nie musiało przecież być, ale w pracy przyrodniczej - czemu nie? A reszta? I wiecie - jedynie reflekcja bo sie człowiek powiesił. U nich. No a bez tego? To się trzeba w Polsce powiesić żeby była REFLEKSJA nad wolnym etatem i tyle. A ten promotor jaki obrzydliwy? Tu rodzice wiecie, rodzina a tu ? Z powieszonymi rodzicami pomaga. Ale tego nie wiedziałam bo bym POSZŁA od tego obłudnika i tyle. Tymi powieszonymi rodzicami. przestańcie. To wiem od tego doktora, że tyle to wszystko warte. A on wiecie umysł matematyczny , matma zajechana paszportem amerykańskim i tyle. No wiecie - finanse i bankowość on miał studiować. Biola? Też. Ale nie ta katedra. Prawo - też się go trzymało. Ale wiecie - Zydzi i prawo - moja szkoła średnia - zydzi na drzewach żeby prawa nie studiować. Bo co to jest Polska? Żyd z pętlą żeby prawa nie studiować ale jak coś to JEDNO PRAWO. Prawo to Mojżesz stanowił - tyle im nalezy powiedzieć i ich olać. I tyle. Bo sie mieli nawrócić szuje i tyle. A faraony i tak byli lepsi niż oni i tyle. I wiecie - gdzie oni by tam mogli prawo w Londynie studiować. Jak już to faraony. I dlatego też oni na tych faraonów i tyle. :( I się mają dobrze - no lepiej - Z GEJAMI. Lesby są w szkołach , a geje? I tyle :(

On wiecie miał się MIASTAMI ustawić w znajomościach i cóż... no to miał stać o mnie, żebym ja miała np. 2 artykuły pomawiające tę naukę. I TO WSZYSTKO i z tego powinien mieć ode mnie znajomości w mieście gdzie mnie studia pasowały - bo ja nie chciałam iśc do miasta X tylko do innego. Ale wiecie to był Żyd. I został zajechany przez...dla mnie Zyda. To jest Polak. Bo wszyscy Zyd Żydowi nic nie zrobi - no właśnie - jak tam był etat wolny to ja tego nie rozumiem. I on sie powiesił bo temu profesorowi nie chce sie pomyśleć nad tym czy to wszystko ma sens. Jakiś? Ale wymaga na pewno obróbki i właściwie widzicie myśmy powinni byli sobie razem i razem nie pasowało bo ja mam zupełnie myślenie inne ale ten sam temat napisać i to by była praca z tego tak - że pomówić tę dyscyplinę naukową, że potrzeba porządku, wprowadzenia zasad. Jemu pasowało takie naukowe, mnie bardziej popularno-naukowe spojrzenie i tyle. Bo ja jestem wiecie nauczycielska bardziej i tyle. A on? Chyba miał tylko uczyć albo wcale nie uczyć i tyle. Coś nie tak. Na pewno ten amerykański paszport. To na pewno. A reszta? Jak ja byłam jego promotorem to mu każe pisać tak żeby z tego wyszła ekologia i tyle. I do jakiegoś poważnego z profesorem. A mnie to nie pasowało. Ja np. jakieś tam popularno naukowe teksty bo ja nie byłam taka profesorska strasznie - po co? To tylko doktorat. Habilitacja to juz coś. A poza tym ja zmieniałam katedrę także ja byłam taka matematyczna on też, ale matmę miał z książek i tyle. I żle. I się wykończył i tyle :(