Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerRAZItede

Heh bez kitu jestem materialistą który leci na kase :)

Polecane posty

Gość numerRAZItede

spotykam sie od jakiegos czasu z pewna dziewczyną... i praktycznie tylko dlatego bo jest bogata, tzn. jej rodzice.. ale dzięki temu i ona mieszkaja w zajebistym domku, dwu piętrowym, maja tam chyba z 10 pokoi.. do tego fajny basen w ogrodzie, mają z 4 auta, w tym jej.. nowa astra no i powiem wprost-spotykam sie z nia tylko wlasnie dlatego ze jest dziana.. bo po za tym nie jara mnie tak bardzo kurwa jestem blacharzem :) ale lubie popijac whisky w jej kozackim jakuzi np i kiedy ona robi mi loda... hehe niby wolal bym jakas tam prawdziwa milosc z jakas kobieta ktora by mnie zauroczyla na maxa, ale o to bardzo ciezko.. wiec dobre i to :)

Gość dj booobooo
i prawidlowo.. trzeba doic kase z kurew

Gość numerRAZItede
up :)

Gość ale nieudacznik
:D

Gość znam takiego też
wrzenił się w bogatą rodzinę, bo teść był prezesem dożego przedsiebiorstwa. Kupił młodym mieszkanie i warsztat dla zięcia. tesciowi sie zmarło, a koles rozwiódł się z zoną życząc sobie połowy majatku jaki otrzymali od teścia..

Gość numerRAZItede
trzeba kombinowac :) JA SAM BYM SIE NIE DOROBIŁ TAKICH PIENIEDZY JAKIE MA ONE... a dzieki swojemu sprytowi i wygladowi potrafilem usidlic bogatą niunie.. ona jest we mnie zakochana na maxa, ciagle mi cos stawia, pozycza czasem autko, wozi jak popije z kolegami.. no luz blues :) TYLKO ZE JA NIE UKYRWAM, ze jestem z nia tylko dla kasy :) tzn.. mowie to wam, bo jej oczywiscie sciemniam, ze kocham :) moze cos tam poczulem.. hmm w koncu taka dobra dla mnie i tyle dla mnie robi- ale ja wiem, ze to nie to.. no ale jak wiadomo ten swiat juz od dawna polega tylko na kasie, dzisiaj swiat nie sprzyja zwiazkom tylko z milosci-tego juz nie ma, liczy sie tylko kasa i bezpieczenstwo finansowe, ustawienie sie itp

Gość ale nieudacznik
widzisz jaki jesteś załosny?:D :D Zero honoru, nie jesteś facetem, jesteś ścierą:D Męska dziwka :D

Gość znam takiego też
tzn.. mowie to wam, bo jej oczywiscie sciemniam, ze kocham Nie ukrywasz? Jest takie ładne określenie na zachowanie tego typu...sqrwysyństwo :P

Gość numerRAZItede
Mówcie co chcecie pizdy... ale to ja mam luksusy i mam kogo ruchac a wy conajwyzej 24h na kafeterii

Gość ale nieudacznik
aż się musiałeś tymi luksusami tu pochwalić? Co za ciota, buahahahahahaha

Gość znam takiego też
biedna ta twoja panna,,, co ona widzi w takim chamskim bufonie?

Gość ale nieudacznik
pewnie jest takim samym pustakiem jak i on

Gość numerRAZItede
tak, chcialem sie tym pochwalic a jednoczesnie dac wam do zrozumieina, ze faceci tak samo jak wy szmaty patrzymy na kase!!! kurwy jebane, mamy równouprawnieine.. kobieta tak samo moze byc zarobiona jak moze byc facet i podoba sie to płci przeciwnej mnie to jara, mowie szczerze ze gdyby ona byla przecietna, mieszkala w bloku, nie miala auta i w ogole to bym sie z nią nie zadawal:) no moze bym mogl ja pukac tak niezobowiazujaco ale napewno bym z nia nie byl w zwiazku a takto.. :) mam zycie jak w madrycie, w sierpniu bylismy w egipcie, gdzie ja wydałem nie cały tysiac złoty a ona w sumie z 6 :) oczywiscie sporo na mnie tez hehehe wozi mnie fajnym samochodem, wpadam w takie dni jak dzisiaj do niej na basen (jade za 30 min tak apropo) no jest pieknie co tu duzo mowic, jak sie ma kase to ma sie wszystko- kasa jest najwazniejsza w zyciu bo bez niej nie masz kurwa niczego.. nie masz wygladu, zdrowia, zycia niczego kurwa

Gość ale nieudacznik
no spoko, spoko:) jestes pizdą, a nie facetem, ale widac niektórym nie przeszkadza bycie utrzymankami:D

Gość tak z ciekawosci jestes
bezrobotny czy nalezysz do tych cweli, którzy wiecej niz 1500 nie sa w stanie wyciągnąć? zal mi cie chłopie

Gość numerRAZItede
mów co chcesz tania dziwko, ale to ja rucham, woze sie w luksusach i sie dobrze bawie w zyciu a tobie conajwyzej pozostaje madrowanie sie na kafeterii :)

Gość numerRAZItede
ja jestem tzw. wiecznym studentem :)

Gość ale nieudacznik
Dziwką to ty jesteś:D

aha, czyli takim debilem, który wiecznie repetuje i nie jest w stanie skonczyć tych studiów. To nawet widać po twoich wypowiedziach, intelektem to ty nie błyszczysz, w zwiazku z czym trudno spodziewac sie jakiejkolwiek ambicji z twojej strony.

Gość numerRAZItede
tak, jestem opierdalaczem.. racja nie chce mi sie uczyc, jestem obecnie juz na 3 studiach bo nie zdaje sesji zgadzam sie ale mam to w dupie mam bogatą niunie, jestem ustawiony i sie bawie zyciem :)

no to baw sie, ale nie oczekuj, ze myślący ludzie będą ci zazdrościć. Idz pochwalom sie kolegom z ławki przed blokiem, to jest twój target. Nara

Gość ile kieszonkowego dostajesz
??

Gość numerRAZItede
a co to znaczy 'myslecy ludzie' ? myslisz, ze kto kolwiek patrzy na 'kulisy' danej osoby, widzac ja na ulicy? dziewczyno.. jeżdze po swiecie, woze sie w dobrych furach, zyje zajebiscie.. czy ty uwazasz ze ludzie by tak nie chcieli? heh , zalosna jestes :) marzeniem kazdej kobiety jest poznac bogatego faceta- dlaczego odwrotnie to juz wstyd?? gowno prawda

Gość dobre.e....
wozisz się w luksusach... a od kiedy Astra to luksus ????? Dzięki, rozbawiłeś mnie :)

strasznie płytki i tępy jesteś, dyskusja z tobą to strata czasu:) BTW-nei jest marzeniem kazdej kobiety bogaty facet, wiele kobiet jest niezaleznych, radzą sobie doskonale bez faceta. Szkoda, ze ty nie umiesz sobie poradzić bez kobiety

Gość buhahahhahhahhahhaha
a ta dziewczyna to pewnie pasztet jakich mało :classic_cool: i wie że u nikogo innego nie ma szans, to się musi z tobą obijać. pewnie nie jest taka głupia jak ci się wydaje, przegrańcu życiowy :D

Gość numerRAZItede
//wiele kobiet jest niezaleznych, radzą sobie doskonale bez faceta. // ta.. to sa glupie feministki i tyle a kazda normalna zdrowa kobieta bez faceta zycia nie przejdzie , zreszta chlop bez kobity to samo co do astry.. no wiesz, to jest najnowsza z 2010 z salonu a biorac pod uwage, ze ona ma 22 lat to uwazam ze jest nieźle.. po drugie jej stary ma jeszcze Audi Q7 i merola , czasami sobie bierzemy ktoras z tych fur i podjedziemy po cos :) a to juz sa kozackie autka jej matka ma nowa honde crv , wiec tez calkiem niezle.. i pasztetem to ta laska nie jest:) dzieki kasie wyglada niezle, dobre ciuchy, fryzura , sylwetka itp.. rucham ja z przyjemnoscia hehe

Gość ale ty
a kim są jej starzy?