Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

Gość kylebrof

Jakie sa minusy bycia atrakcyjna kobieta/mezczyzna?

Gość zalezy od......
rozumu atrakcyjnej kobiety/mezczyzny

Gość onyxks
Piekna kobieta nie moze sobie pojechac spokojnie autobusem bo sie ciagle na nia patrza

Gość onyxks
Nie moga tez odroznic osob ktore naprawde sa w niej zkaochane od osob ktore wala im sciemy bo leca tylko na wyglad

piekna kobieta z gory jest postrzegana za latwa, usmiechy, oczka.. co to jest? - prostactwo facetow

Gość myślę i nic mi nie przychodzi
do głowy, same +++++++

"normalni" faceci boją się super atrakcyjnych kobiet bo mysla ,ze nie mają szansz bo ona może mieć każdego .... do takich kobiet "startują' tylko super pewni siebie goście,którzy traktuja je jako maskotki czy laleczki na pokaz.....

Gość onyxks
myślę,że po jakims czasie można to wychwycić

Gość Atrakcyjna kobieta
Kobiety nienawidzą strasznie pięknych kobiet. To straszne, a że ogólnie plotkować lubią to tworzą historię o rzekomej łatwiźnie i głupocie. Dobrym przykładem jest film "Marlena", gdzie atrakcyjną kobietę nazwano dziwką, zniszczono ją z zawiści.. itd. Przeciętna może wszystko i nikogo to nie razi po oczach..

Gość kylebrof
O dokladnie! Film "Malena" ukazuje chyba wszytskie minusy bycia atrakcyjna kobieta. To jest bardzo dobry film

Gość Atrakcyjna kobieta
danusiadana "normalni" faceci boją się super atrakcyjnych kobiet bo mysla ,ze nie mają szansz bo ona może mieć każdego .... do takich kobiet "startują' tylko super pewni siebie goście,którzy traktuja je jako maskotki czy laleczki na pokaz....." To jest akurat drobiazg, bo na taką ilość jaka startuje, to zawsze jakiś normalniejszy się trafi ..

Gość każdy ocenia CIę przez pryzmat
wyglądu każdy "ma prawo" Ci dowalić bo jesteś atrakcyjny/a, a to, że masz koszmarne kompleksy to ich wali, nawet lepiej by zepsuć Ci nastrój nigdy nie wiesz dlaczego facet z Tobą rozmawia, czasami więcej czasu potrzebujesz by wyczaić, że ktoś jest totalnym pustakiem boją się Ciebie poderwać sądzą, że jesteś z góry głupi/a bo jesteś atrakcyjny/a nawet najbliżsi Ci zazdroszczą

Gość Atrakcyjna kobieta
kylebrof O dokladnie! Film "Malena" ukazuje chyba wszytskie minusy bycia atrakcyjna kobieta. To jest bardzo dobry film" Właśnie on dokładnie pokazuje jak działają ludzie.. Każdy na nią patrzył i wiecznie o niej mówili. Była dziwką i ostatnią kurwą nawet wtedy gdy była samiuteńka.. A jak jakiś facet napalony do niej startował, to nieważne że do niczego nie dochodziło.. Była okrzyknięta kurwą.. I naprawdę tak jest w życiu! Niestety..

Gość Atrakcyjna kobieta
Parokrotnie kobiety chciały mnie pobić.. Groziły mi. Gdy ich facet wlepiał gały, chciały mnie zabić - a nie swojego misia. W pracy musisz udowadniać, że potrafisz myśleć.

Gość każdy ocenia CIę przez pryzmat
czekają na Twój błąd, na Twoje pomyłki, bo nie możesz być atrakcyjną osobą która nie ma pstro w głowie z podrywem to prawda, zwłaszcza jak przez niesmiałość stwarza się pozory zimnej atrakcyjna i nieśmiała odbierana jest jako zimna i wyniosła, nieśmiała przeciętna jako słodka, wrażliwa dziewczyna

Gość kylebrof
Atrakcyjna kobieta Dokladnie. Nawet jak Malena chciala cos zalatwic to w zamian za to zadali od niej odplacenia sie w naturze. Biedna..

Gość Atrakcyjna kobieta
A fakt, że ciągle podchodzą do ciebie faceci - jest okrzyknięte łatwizną i puszczaniem się. Ja podobno z każdym... Mimo, że rzeczywistość była odległa od opinii. A słyszałam też, że się wywyższam itd. (a to nieprawda)

Gość kylebrof
Atrakcyjna kobieta. Nie przejmuj sie, zawsze zazdrosnicy beda gadac. A mam takie pytanie: Mniej wiecej do ktorej aktorki czy slawnej osoby jestes podoba? Jaki typ urody? Pytam z ciekawosci :)

Gość Atrakcyjna kobieta
Atrakcyjna nie ma prawa, do najmniejszej wpadki... z niczym, ani ze strojem, ani z wyglądem itd. Wieczna obserwacja i ciągłe szukanie czegoś do czego można by się przyczepić... i nie spocznie taka dopóki nie znajdzie, a wiadomo, że dla chcącego nic trudnego. Gdy przeciętna założy to samo nie skupi na sobie uwagi takiej.. a nawet jeśli to nikogo nic nie razi..

Gość takie raczej słodkie
Moim zdaniem kobiety najczęściej zazdroszczą właśnie urody innej kobiecie. Atrakcyjne osoby są zawsze obserwowane przez otoczenie (zwracają na siebie uwagę). Ludzie obserwują jak dana kobieta jest dzisiaj ubrana,jakie ma dodatki buty torebkę, jaki zegarek...

Gość Atrakcyjna kobieta
południowy

Gość kylebrof
Macie racje z tym,ze obserwuja wyglad ale... Znacznie bardziej zachowanie. Szukaja tylko okazji do dopatrzenia sie wpadki. Osoba bardzo atrakcyjna nie ma prawa zrobic cos zle, zaliczyc jakas wpadke bo od razu ma opinie glupiej, nie ma prawa popelnic bledu, pomylic sie w czyms. Bo zaraz wyjdzie opinia "No tak co jj po urodzie skoro glupia"

Gość takie raczej słodkie
Dokładnie nieśmiała i atrakcyjna to zaraz wyniosła,zimna,zadzierająca nosa.

Gość każdy ocenia Cię przez pryzmat
dokładnie, cokolwiek się zrobi od razu to jest na świeczniku, a jak jest jeszcze blondynką to wiadomo jakie miłe komentarze spotkać może

Gość Atrakcyjna kobieta
kylebrof Macie racje z tym,ze obserwuja wyglad ale... Znacznie bardziej zachowanie. Szukaja tylko okazji do dopatrzenia sie wpadki. Osoba bardzo atrakcyjna nie ma prawa zrobic cos zle, zaliczyc jakas wpadke bo od razu ma opinie glupiej, nie ma prawa popelnic bledu, pomylic sie w czyms. Bo zaraz wyjdzie opinia "No tak co jj po urodzie skoro glupia"" Dokładnie! I to też widać na filmie. Ona szła ulicą jak każdy, a oni ciągle, "a jak tyłkiem kręci", a jak zadziera nosa.. a jak szuka kogoś kto ją wydyma itd.

Gość chyba atrakcyjna:)
Mężczyźni zakochują się bardzo szybko.. wszyscy są zachwyceni, uwielbiają... a potem się nudzą. Mam 28 lat i mój najdłuższy związek trwał kilka miesięcy. Jak ktoś kiedyś powiedział - faceci lecą na Twój biust, a nie na Ciebie, a szkoda, bo mam o wiele więcej do zaoferowania.