Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szemkel

Podryw przez Facebooka

Polecane posty

Gość Szemkel

Jakie macie opinie na temat rozpoczynania znajomości przez Facebooka? Jest pewna dziewczyna, pracuje w pubie jako barmanka. Chciałbym jakoś Ją poznać. Byłem tam wczoraj ale podczas imprezy raczej ciężko nawiązać kontakt. Głośna muzyka, tłum ludzi przy barze, ona zabiegana i moje lekkie wstawienie - to wszystko znacznie utrudnia poznanie się. Dlatego pomyślałem o "fejsie". Mimo, iż sam nie jestem wielkim zwolennikiem tego portalu i ogólnie nawiązywania znajomości przez neta, to jednak w chwili obecnej wydaje mi się jedyną słuszną opcją :P Czy dziewczyna może się zniechęcić widząc wiadomość na Facebooku? Czy uważacie, że to trochę niepoważne? Bo ja mam pewne opory ale muszę spróbować Ją poznać :)

Gość pargtr9976
napisz na fejsie a co ci szkodzi... uważam ze nie powinna być rozczarowana, ludzie używaja takich portali do nawiązania znajomosci, więc śmiało!

Gość a ile masz lat?
j.w

Gość Szemkel
Lat mam nie tak mało - 25 - i to też sprawia, że się waham czy napisać.

Gość Szemkel
"Szmekel jestes z lubelszczyzny?" Nie, nie jestem z Lubelszczyzny :)

Mnie na fejsie odnalazł mój kolega z liceum i tak od słowa do słowa i spotkaliśmy się po kilku latach niewidzenia :) Nie jest to dobry sposób na podryw, ale w pewnych przypadkach (w twoim) może i warto spróbować. Tylko przedstaw się i napisz skąd ja znasz, bo istnieje mozliwość ż enei potraktuje cię poważnie

Gość sjudonim
Generalnie uwazam to za slaby motyw, ale sam jakis rok temu napisalem do dziewczyny ktora mi sie na fotkach znajomych spodobala... Mam 27 lat, ona miala wtedy z 19 i piekne cialo (umysl tez o dziwo), spotkalismy sie i sie fajnie bzykalismy przez jakis czas. Takze smialo :)