Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wykończona...

Jak znosicie/znosilyscie ciaze?

Polecane posty

Jestem w 8 tyg. i mniej wiecej od 3 tyg. czuje się jakbym była na mega kacu. zasypiam na stojąco, ciągle mi niedobrze. nic nie pomaga na te moje mdłości. nie mam na nic siły, nawet rozwieszenie prania jest mega wysiłkiem i najgorsze jest to, że muszę pracować. a u was jak było/jest?

Pierwsza ciaza,bez objawowo w sumie tylko zgaga na koncowce.. Druga ciaza mdlosci do 13 tygodnia,pomagaly chrupki kukurydziane popijane zimna woda z cytryna albo coca cola z lodem ;)

Fizycznie znosilam ciaze dobrze - na szczescie ciaza byla bezproblemowa. gorzej psychicznie - ciagly strach o dziecko, czy rusza sie dobrze, sporo, mocno eccc. mialam tez klopoty ze snem. teraz mysle o drugim dziecku ale na wspomnienie ciazy mam obawy czy nie lepiej poczekac.

Gość gryczka
Ja miałam niezbyt silne mdłości gdzieś od 5 do 11 tygodnia i bywałam bardziej senna niż zwykle, ale bez przesady. Ogólnie ciążę znosiłam świetnie i bardzo chętnie zajdę jeszcze raz, jak syn będzie troszkę starszy (ma 9 miesięcy) :-)

tez tak mialam na poczatku- do 14 tc i mam teraz. ale spoko- poczekaj, niedlugo powinno Ci przejsc a do konca jeszcze daleko. gratulacje :)

Gość .magnolia.
autorko doskonale cię rozumiem, napisałaś wszystko co mnie dotyczy... teraz jestem w drugiej ciąży i niestety jest dokładnie tak samo jak w pierwszej a mówią, że każda ciąża inna, nie widzę żadnej różnicy:(

Gość Top***Secret
U mnie bylo najgorzej pod koniec ciazy, wszystko bolalo strasznie :(

Gość palacz papierochów
idz na zwolnienie jak tak zle się czujesz! Chyba,że mąż nie każe?

mieszkam za granica i pojscie na zwolnienie to nie taka latwa sprawa. moge sobie zrbic czasem 2-3 dni chorobowego ale poki z ciaza jest wszystko ok to nikt tu mi nie da zwolnienia niestety.

Gość palacz papierochów
Szkoda.