Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaacperrr

Jak mam to zmienić ? bo chyba poczuła się zbyt pewnie

Polecane posty

Gość Kaaacperrr

Wyda się to dziecinne bo jestem w 3 klasie liceum i nie powienem się zachowywać jak zazdrosny dzieciak. Jestem z dziewczyną ponad rok, teraz przyszła do liceum (pierwsza) klasa, wszystcy chłopacy sie za nią oglądaja, pierwszy dzień chyba zagadalo do niej pol szkoły, zaczęła sie słodko do nich usmiechac, dwuznaczne teksty na fejsie. Jak jej powiedziałem że mi sie to nie podoba powiedziała ze mam sie przyzwyczajac bo ona moje kolezanki jakos znosi przez ten caly czas.

Gość Kaaacperrr
no i co? tyle bezsensownych tematów jest po pare naście razy, a mój tylko dwa, widocznie zalezy mi na sensownej odpowiedzi.

Gość Kaaacperrr
up

Gość Kaaacperrr
nikt sie nie wypowie ?

Won uczyć się polskiego i dopiero wtedy wolno zakładać ci głupie tematy na kafe :)

Gość jkjdfkjdsjhjhjsf
nie rozumiem,ona z nimi flirtuje na korytarzu czy tam fejsie?;)

Gość Jo------anna
jeśli ona reaguje nieadekwatnie do sytuacji, to powinniście poważnie porozmawiać. A gdzie leży granica takich zachowań to musisz ustalić sam. Jeśli mój facet odpowiadałby uśmiechami i dwuznacznymi tekstami na zaczepki koleżanek, to jasno dałabym do zrozumienia, że mi się to nie podoba i wymagałabym aby tego nie robił. Jeśli natomiast to oni do niej startują i ona jest tylko uprzejma, uśmiechnie się czy podziękuje za komplement, to nic złego nie robi.