Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelXX2406

Pomocy.. Już nie wiem jak mogę pomóc mojemu synkowi..

Polecane posty

no mojemu synkowi juz jest lepiej.. Tylko ze ta opieka w szpitalach to jest masakra.. mecza tu te dzieciaki jak nie wiem co.Ja to jestem z synem cały czas.. A dzisiaj był taki przypadek ze u mnie na odziale leży 2miesieczna dziewczynka.. Mama tej dziewczynki pojechala do domu po potrzebne żeczy ktorych nie miała bo nie wiedziala ze zostanie.. A piekegniarki zajrzały do niej raz w przebiegu 2godzin.. A dziecko sie darło..

Gość autorka postuuuu
to ty tam z komputerem pojechalas???

Gość autorka postuuuu
kurwa dziecko chore a ta z laptopem siedzi boze

Gość hafasza
O rany, wieczorami pisze. Maly spi to co ma robic? w sciane sie gapic? Dziecko nie umiera, jest pod opieka lekarzy, matki. Nie zesraj sie ze dziewczyna na neta sobie wlazla. Fajnie autorko, ze pojechalas. To male dziecko i nie bylo na co czekac.

Gość autorka postuuuu
kurwa juz sie posralam:-) wiesz jak dziecko bedzie umierac to napisze na kafe hahahaha

Przeważnie to śpi! i niech Cie dziurka nie swędzi o to.. Widocznie nie jesteś na bieżąco.. Bo w szpitalach co druga z laptopem siedzi.. A dziecko ma dobra opieke.. !!! Wiec się tu nie sap!

Gość autorka postuuuu
przed chwila pisalas ze opieka do dupy jest

Gość hafasza
Ales ty upierdliwa, ja nie moge. Ja tez bym do szpitala laptopa wziela bo bym zwariowala inaczej. Co robic w szpitalu dzieciecym jak dzieciaki spia? Opieka medyczna - o to pewnie autorce chodzilo. Uwielbiam takie zgryzliwe baby :P

Gość autorka postuuuu
moge pisac co chce a to raczej nie moja dziurka swedzi tylko twego dzieciaka

Gość autorka postuuuu
Tylko ze ta opieka w szpitalach to jest masakra.. mecza tu te dzieciaki jak nie wiem co.Ja to jestem z synem cały czas.. A dzisiaj był taki przypadek ze u mnie na odziale leży 2miesieczna dziewczynka.. Mama tej dziewczynki pojechala do domu po potrzebne żeczy ktorych nie miała bo nie wiedziala ze zostanie.. A piekegniarki zajrzały do niej raz w przebiegu 2godzin.. A dziecko sie darło.. czytam oczami

Chce sie tu pokazać jaka ona to mądra.. Pewnie laptopa nie ma ;) Dla tego sie sapie.. A TAK NA MARGINESIE-to tu jak dziecko spi to mozna fioła dostać koleżanko

Gość autorka postuuuu
mam laptopa:-) wiec nie musze sapac

No właśnie opieka medyczna.. Dobra nie ma żadnego sensu pisanie z tobą.. Jakaś gówniara sie tu wymądrzać bedzie..

Gość autorka postuuuu
nie jestem gowniara mam 32 lata a ty ile 20 pewnie

Gość autorka postuuuu
dobra jeb sie oby twoj bachor nie wyzdrowial pizdo nara

Gość autorka postuuuu
sama jestes lachonem pewie bachor nie wiedomo czyj dziwko jebana

Gość autorka postuuuu
pierdol sie kurwa idz mu lepiej dupe wytrzyj bo sie pewnie osral

Jesteś zachowujesz sie jak dama z rozjebaną sraka!!! Spierdalaj.. O ile masz dzieci życze ci takiego kopa bo do dzieci nic nie mam jak to Ty określiłaś.. Widać to po twoim zachowaniu właśnie jakaś ty dojrzała.. Ja mam męża jak byś chciała wiedzieć.. za to ty pewnie samotna..

Ja ogólnie nie mam nic do ciebie.. Tylko Ty sie do mnie przyczepiłaś o to ze mam laptopa w szpitalu.. i tego nie rozumie.. bo nic w tym dziwnego.. Ale nie jestem małym dzieckiem i nie bede sie klucić .. o byle gówno.. Czesc.

Gość anette111111
współczuję dziecku autorki. Nie chciałabym mieć matki z takim słownictwem

nie martw sie o to.. ja to pisze jak juz a nie mowie.. ewentualnie myśle.. Ciekawa jestem czy była być w stanie normalnie mysleć gdyby nagle jakaś baba zyczyła tego zeby twoje dziecko nie wyzdrowialo..