Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hello 19:13

Mam 33 lata i jeszcze nie mam dzieci a moja rówieśniczka została już babcią! jes

Polecane posty

jest tu jakas kobieta w podobnej sytuacji? :( czy jest jakaś chocby mając wiecej niż 28 lat i nie mająca dzieci :( ??? czuje sie jakaś gorsza....ale xcałe życie myslalam o edukacji, pracy, mieszkaniu...dorobiłam sie, mam nawet męża, ale o dzieciach nie myslalam wczesniej...a ta mi mówi, bo miała córeczke juz majac 18 lat i ledwo skonczyla liceum myslalam że to sytuacja niegodna pozazdroszczenia...a teraz widziałam ją, ma juz corke odhowaną...corka w ciązy...

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
nawet męża już masz !? coś niesamowitego !!!

No to działaj kobieto, działaj....chcesz na wywiadówki chodzić, kiedy będziesz starą babcią? Zagoń męża do " roboty":D:D:D

Gość oooooooooooy
zalezy co dla kogo jest priorytetem ..... na bycie babcia masz duzo czasu.na bycie mama czas najwyzszy:) nie masz powodu czuc sie gorsza.

czulam sie mlodo i mlodo wygladam, z mezem tak szybko czas nam leci rok po roku że nawet nie brakowało nam malucha a teraz? :O nie wiem czy to nie za pozno na dziecko...wieksze ryzyko że sie chore urodzi :(

Gość beata---
Ja mam 34 i nie mam dzieci

co wiecej chyba nie rozwinął mi sie instynkt macierzyński...nie potrzebuję dziecka, jest mi dobrze jak jest, ale tak jak ktoś zauważył, poznej bede latać na wywiadówki i bede najstarsza...troche glupio...

Gość Jak chcecie to szybko róbcie !
kolega mojego męża ma 43 lata i w tym roku urodziło się jego pierwsze dziecko, wszystko ok, ale wyobraź sobie za te 10 lat to dzieciaki i ich rodzice będą mówić - dziadek idzie na wywiadówkę ? więc śpiesz się śpiesz, na pierwsze dziecko to już czas, z drugim możesz chwilę odczekać, moja mama sama urodziła mnie gdy miała 36 :P

Nie dramatyzuj!!! 33 lata to nie jest starość!!! Idź do ginekologa, porób badania, poproś o jakieś dobre witaminki, kwas foliowy i do dzieła. Jesteś MŁODA i dziecko będzie ZDROWE!!!!

Gość fmsuwheu34rr
Koneserka męskich łydek 33 letnia babcia? - to jeszcze nic! Brzydula 30 z kafeterii urodziła syna mając 15 albo 16 lat, teraz ma Ona 32 lata albo 33 a jej syn mając 15 lat zapłodnił 19 latkę więc brzydula zostala babcią mając...30 lat! :D

tak naprawdę pokochasz to dziecko od razu jak się o nim dowiesz, instynkt będziesz miała, o będziesz :) ja miałam tak po 3 dziecku, już taka wypalona nie chciałam więcej, teraz tylko odchować i balować :D ale w kwietniu urodził się mój trzeci synek, czwarte dziecko, gdy myślałam o tym przed ciążą to byłam przerażona, ale jak już zaszłam to zachwycona ! ps. mam 35 lat

a no i jeszcze jedno, dziecko odmładza :P

wow gratuluje takiej gromadki :) ale ja to nie wiem...jakos nie podoba mi sie to żeby nosic wielkie ciuchy, pchać wózek... chcialabym juz miec odchowane dziecko takie 3-4 letnie...może adopcja,ale to znowu swoich genow nie przekażę cholera no :(

ale to jest na prawdę fajne ! zobaczysz :P a co do adopcji - miałam kuzyna adoptowanego i pamiętam jak dzisiaj jak ciocia z płaczem przychodziła do mojej mamy że chodź minęło już 8 lat to ona nadal nie może go kochać taką miłością jak resztę swoich dzieci, mimo iż był to cudowny chłopak i bardzo go kochała

Ja mam 30 lat, mężatką jestem od ponad dwóch lat, o dziecko się staramy i szczerze mówiąc dosyć mam tych pytań: kiedy będziecie mieli dziecko? :(

Ja mam 30 lat, mężatką jestem od ponad dwóch lat, o dziecko się staramy i szczerze mówiąc dosyć mam tych pytań: kiedy będziecie mieli dziecko? :(

Gość gość
"Jak chcecie to szybko róbcie ! 2011.09.04 kolega mojego męża ma 43 lata i w tym roku urodziło się jego pierwsze dziecko, wszystko ok, ale wyobraź sobie za te 10 lat to dzieciaki i ich rodzice będą mówić - dziadek idzie na wywiadówkę ? więc śpiesz się śpiesz, na pierwsze dziecko to już czas, z drugim możesz chwilę odczekać, moja mama sama urodziła mnie gdy miała 36" Jakie to szalenie ważne co pomyślą i powiedzą obcy ludzie za 10 lat których będziemy widywać raz na miesiąc albo rzadziej na wywiadówkach.. no i na pewno bedą myśleć o nas jako o dziadkach..

Gość gość
Mam prawie 28 lat i ani mi się śni mieć choćby jedno dziecko nawet za parę lat. Męża na horyzoncie też brak i co z tego? Ziemia jest przeludniona, nie ma potrzeby na siłę płodzić kolejnych niewolników systemu, ale jak ktoś bardzo chce to proszę bardzo.

Gość gość
gość dziś mam prawie 29 lat