Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się....

NADAL prosze o ocene spodni!!!!!!

Polecane posty

Gość zastanawiam się....

nie wiem czemu ktos usunal moj temat, przeciez nikogo nie obrazalam... ehhh... czy te spodnie sa fajne, bo zamowilam, a teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam http://www.otto.pl/product/12940061?shop=D%C5%BCinsy+ze+streczem%2C+Bruno+Banani&c=kobiety-kategorie-od-a-z-dzinsy&itemId=7829680&filter.manufacturer=BRUNO+BANANI z gory dziekuje

Gość bobby brown
nie lubie tej marki ale spodnie ujdą w skali od 1 do 10 dałbym 6 ... ale za te pniedze sadze ze pochódz po skalpach cos fajniejszego i lepszego jakosciowo moze najdziesz na wyprzedazy jakijs

Gość zastanawiam się....
a czemu nie lubisz??? zla jakosc czy co???

Gość bobby brown
powiem tak za taka cene mozna miec lepsze jakosciow spodnie ale to moja prywatna opnia, fason ujdzie

Gość zastanawiam się....
podnosze

Gość zastanawiam się....
nigdy nie mialam spodni bruno banani... ale myslalam ze skoro cena jest dosc wysoka 259zl ze znizka, to raczej beda dobre, hm....

Gość zajebiste spodnie.
dobry wybór :)

Gość bobby brown
wiesz jeansy diesela tez sa drogi ale lubie bo sa zajebiste, fred perry i ich sweterki tez sa drogie ale zajebiste ,eremengildo zegna jest drogi i zajebbisty hugo boss jest drogi ale chujowy pod kazdym wzgedem i nie warty swojej ceny . vistula o połowe tansza i materiały te same albo a czesto jakosciow lepsze. takze cene nie ma tu nic do rzeczy sa firmy odziezowe dobre i chujowe ale z kim ja tutaj rozmawiam w ogle

Gość zastanawiam się....
*249zl , przed znizka 335zl czyli tyle samo co spodnie z lee, wrangler, levisa, ale nigdy nie mialam z tej firmy, to nie wiem jaka jest jakosc

Gość bobby brown
Quis leget haec?oganij sie

Gość zastanawiam się....
no ok, bobby, jak jestes taki swiatowy i uwazasz mnie za osobe gorsza gatunkowo, to nie gadaj ze mna, mnie na hugo bossa nie stac

Gość bobby brown
zastanawiam się....- powiem ak levi's jesli uszyty w poslce nie w turcji czy jakims pakistanie ejst dobry... lee / warngler nie zanosze te spodnei an zachodzi kosztuja grosze i chodza w nich bezrobotni to cos jak ciuchy z lidla u nas pseudoluksus:) co do towihc spodni nie powiedzaiłęm ze sa chujowe moga byc ale nie wiem czy sa warte 3 i poł stówy i czy były, pachnie sciemą. bruno banai to nie jest jakas zajebista fashion firma , takie sobie ciuchy

nie wiem jak ty, ale ja kupuje spodnie dla fasonu. uwielbiam nosic mustang- oregon. czuje sie w nich zayebiscie :D bobby brown- jeszcze jakieś ''dobre rady''?? :P

Gość bobby brown
zastanawiam się....ale przeciez powiedziałęm ze hugo boss jest chujowy lepiej zainwestowac w vistule, chyab nie czytasz ze zrozumieniem pozatym nie mowiem tego do ciebie tylko do tej na Q

Gość bobby brown
Quis leget haec?- aa mustang tez jest dosc chujowy słąbe materiały i drogie to w polandzie starsznie. neimcy zarzuclili ruynke poslki tandetą. pare lat wstecz ich rzeczy były dobre gatunkowo ale teraz porazka :)

Gość zastanawiam się....
bobby, nie kazdego stac na fashion ciuchy, ja kupuje jeansy wlasnie w big starze, lee, wrangler, levis, i byly ok

Gość zastanawiam się....
ok, bobby, nie wiedzialam ze to nie do mnie

Gość z trojga zlego
a ja kupuje wyłącznie w ciuhandach , ostatnio armaniego i dielsa wygrzbałem,. z braklu laku h&m , zcasem levis na wyprzedazy- za kogo mnie masz. zanjomi kupuja mi lepsze marki w UK za grosze na wyprzedazach w polandzie wszytko jest za drogie i neiwspołmierne do zarobkó przecietnego zjadacza chelba . szkoda byłoby mi wybulic 2 i poł stówy na jaensy w PL

Gość zastanawiam się....
a zreszta temat jest inny, prosilam o ocene tych wlasnie spodni z bruno banani, a nie o to czy diesel jest lepszy, moze i jest ale dla mnie za drogi

Gość dssdsdsdsdsdfsdf
trzeba miec we lbie nasrane, 250 zl za glupie spodnie

hahaha teraz zobaczyłam cenę! ponad 2 stówy. Wyglądają jak tanie tandetne z bazarku. Kupno ich to życiowy błąd;p

Gość zastanawiam się....
mi sie spodobal kroj, z cekinami tez nie mam, ale chyba nie sa az tak chamskie czy sa???

Gość zastanawiam się....
dsssss.... prosze mnie nie obrazac, to moja sprawa ile wydaje na spodnie, bardzie prosze o ocene wygladu niz ceny

Gość zastanawiam się....
grzeslaw, no bylo by smiesznie jakby jakis facet sie na nie skusil :)