Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobilo mnie to

moja mama się zaciążyla :/

Polecane posty

Gość dobilo mnie to

Wczorajsza sobota była piekielna.Moja mama jest w ciązy(5,5 mies., ale doppiero brzuch zaczyna widać), byla awantura ostra.Ona kompletnmie nie nadaje się na matke. Jest z tych kobiet, ktorym macierzyństwo nie jest pisane.Szkoda , że nie pija alkoholuu, takto było by chociaż ryzyko poronienia, ale niestety nastepne dziecko skrzywdzi.Odchorowuje tą wiadomosc, że aż brak mi słów Szkoda ze nie chce jciąży usunac, takto by sie dziecko bogu ducha winne chociaż nie męczyło z taka pojebaną matke, a już zostalo skazane na cierpienie ..i wiem jak jego zycie bedzie wygladac, pasnmo osczertw, kpin i poniżeń :o :o 😭Ona do mnie, zobaczysz, nie będe złą matka, ale ja wiem swoje, jaki to typ kobiety,.Takie baby nie powinny być plodne.Nerwy i ropacz do tej pory mnie trzymają.

Gość ggdsgd
jakby moja mam zaszla w ciąze to bym ją do takich nerwow doprowadzala zeby az poronila

Gość max87..
czyli nie lubisz swojej matki ale ona pewnie to z domu wyniosła że jest jakąś sknerą, niestety wszystkie kobiety są płodne więc nie wszystkie kobiety powinny uprawiać seks.

Gość Anzelm K. (Drohiczyn)
To się wyprowadź od matki. A przepraszam, nie masz pracy i ta zła matka cię utrzymuje? :D

Gość dobilo mnie to
po pierwsze a co kurvaa utrzymywanie niepelnoletniego dziecka to jakas łaska, przymus? bo mi sie wydaje ze zasrany obowiązek, a po drugie, wiecej sama sie utrzymuje niz od niej coś poprosze Max NIE wszystkie kobiety są płodne i żaluje że ona akurat zalicza sie do tych płodnych kobiet, bo niejedna kobitka, ktora była by wspaniałą matką nie moze posiadac biol. dzieci, a takie france, mendy, zolzy, wydry, hieny jak moja na nieszczecie niestety posiada ten "dar"

Gość tak,masz rację
to zasrany obowiązek.Dzieci to najbardziej nietrafiona inwestycja.Powinno się je topić po pierwszych takich wpisach na forach.

Gość tak,masz rację
I tak,łaska i przymus,zawsze może się matka zrzec praw do takiego dziecka jak ty i pójdziesz do domu dziecka gdzie bedą cię wszyscy pierdolić.

Gość dobilo mnie to
w domu dziecka o wiele wiecej przestrzegają praw dziecka niz w pozornie "normalnym" domu z "porządnej" rodziniy Niekiddy takie dzieci mają wiecej milosci od opiekunow w domu dziecka niz od wlasnych rodzicow, z ktorymi mieszkają

Gość tak,masz rację
Taaa,nie masz pojecia o czym mówisz, dziecinko.Oj,jak oni by cię /kochali/

Gość twoja maleńka
Problem mógłby zostać rozwiazany po przez legalizacje przez prawo polskie 100% metody antykoncepcyjnej-"podwiązywanie jajników" Dlaczego w innych krajach jest to legalne a w Polsce uzanae jako przestępstwo ? :(

Gość tak,masz rację
Jakie podwiązywanie jajników? Gówniara jest wsciekła,bo matka jej załatwiła konkurencję.