Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menka911111111

co to za akcja na facebooku :D

Polecane posty

Gość menka911111111

hej dziewczyny, co to znow za akcja na fejsie z wpisami typu ''38 cm w 2 min" :D ?

Gość To już jutrooo!!!
nie wiem nie mam fejsbuka :P

Gość 934774
pewnie znowu cos naobiecywali a pozniej sprzedaja naiwniakow na allegro. wpisz sobie na allegro facebook i zobaczysz jaka kasa idzie za dopisanie sie do konta.

Gość 98760988
pewnie znowu cos naobiecywali a pozniej sprzedaja naiwniakow na allegro. wpisz sobie na allegro facebook i zobaczysz jaka kasa idzie za dopisanie sie do konta.

Taka akcja w sprawie wykrywania raka piersi:) Ale szczególów nie znam, zeszłego roku trzeba było napisać miejsce w którym zostawiasz torebkę, to dziewczyny pisały: lubię na stole, na krześle itp i od razu skojarzenia;)

Gość menka911111111
właśnie to nie chodzi o klikanie żadnych linków, tylko wpisy na tablicy ;) myślę, że to coś w stylu tej akcji, która była na temat badania piersi :) dziewczyny pisały gdzie to robią "pod biurkiem" "na blacie kuchennym" i nikt nie wiedział o co chodzi :p i inne tego typu akcje :) nie wiem o co chodzi w tej :D

Gość nata_u
hmm tez jestem ciekawa, bo chętnie wzielabym udzial, na pewno akcja ma na celu same dobre rzeczy :D

Gość jjsfd
rozmiar buta i czas jaki zajmuje nam układanie włosów.