Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka bez Tośka

mam 25 lat i nie bylam jeszze u gina

Polecane posty

Gość Zośka bez Tośka

:( wstydze sie potwornie ze ktos bedzie mi grzebał w ci...pie , to takie upokarzające

Gość ja mam 27 lat i też nie byłam
i nie pójde nigdy, masz racje to uwłaczające

Gość współczuje tego co
ci do tej pory ponakładano do głowy, czy sądzisz że te miliony kobiet też czują się upokorzone? zanim pójdziesz do ginekologa idź najpierw do psychologa na poważna terapię

Gość tubka
a co w tym upokarzającego? Przesadzasz. lekarz jak lekarz.

Gość Zośka bez Tośka
Z to nie wstydzę się gdy grzebie tam azor swoją lancą, który jest dorodnym owczarkiem niemieckim:classic_cool:

Gość Zośka bez Tośka
nie potrzebuje psychologa, ale wstydze sie rozkladac przed jakims obcym oblesnym facetem co sie zwie G I N E K O L O G zeby on tylko sobie palcem pogrzebał po mojej ci .. pie przeciez to facet , samiec ! ! ! napewno go to kręci w mojej miejscowosci nie ma kobiety moze byloby mi latwiej isc do kobiety

Gość Alfa_Beta_Omega
Ja mam 25 lat i niedawno byłam pierwszy raz u gina:) bałam się okropnie całą noc nie spałam, a okazało się, że badanie na fotelu trwa 2 minuty:) i wcale nie było źle:) poza tym to było moje pierwsze badanie a jestem w ciaży:)

Gość zośka to idź się
przebadaj do proboszcza on jest znajomy i miły :classic_cool:

Gość Alfa_Beta_Omega
Poza tym wyobraź sobie, że gin to lekarz jak każdy inny, jemu nie w głowie takie rzeczy:) to tak jakby stomatolog był zboczeńcem, bo ogląda zęby, widzi język itp:) lepiej leć, bo potem okaże się, że coś jest odpukać nie tak i dopiero będzie strach! Pozdrawiam:)

Gość rodzina i kośćiół zjebali
jej mózg, dlatego lekarz to dla niej obleśny podniecony samiec grzebiący jej w cipie dla własnej zboczonej przyjemności zdecydowanie psycholog i to dobry

Gość Zośka bez Tośka
nie mówcie mi ze jak facet zobazczy golą rozlozoną kobiete na fotelu to chociaz przez chwile nie mysli no wiecie o czym... nie mówcie ze nie bo nie uwierze :(

Dokładnie, skoro nie ma nigdzie w pobliżu, znajdź jakąś babeczkę - aczkolwiek faceci są lepsi:) wiele kobiet woli panów, więc może i ten w Twojej miejscowości nie jest zły:)

Gość chyba sie uderzyłaś w kapucyn
co za debile, od razu wyjeżdżają z kościołem co ma do tego kościół? ja nie chodzę do gina bo nie chcę i nie potrzebuję tego typu "usług" wy sie leczcie ale w oddziałach zamknietych bo psycholog może sie za bardzo przerazić waszym niedorozwojem i ograniczeniem umysłowym

Gość chyba sie uderzyłaś w kapucyn
"Poza tym wyobraź sobie, że gin to lekarz jak każdy inny, jemu nie w głowie takie rzeczy to tak jakby stomatolog był zboczeńcem, bo ogląda zęby, widzi język " według mnie to ty jesteś zboczona umysłowo, język i zęby nie są narządami płciowymi i nie zakłada się na nie majtek no ale jak bierzesz do japy to nie dziwne że masz takie porównanie

Chodzi o to, że dla lekarza ginekologa narządy płciowe są równie podniecające jak dla każdego innego lekarza inne narządy. On ma badać a nie patrzeć na to pod innym względem. Tyle. Porównanie nie miało mieć w sobie nic zboczonego. To tylko lekarz.

Gość Zośka bez Tośka
tak tylko lekarz, ale to są narządy intymne jak mozecie w ogóle mówic ze są tak samo podniecające jak serce dla kardiologa !! to jakis absurd !! duzo razy naslyszalam sie od kolezanek ze nie chodzą juz do ginekolgów facetów bo mają uraz, bo cos tam palnął... ile jest takich sytuacji napewno wiele !!

Gość pytająca was ja
a nie boisz się tego, że Twojego dentyste podnieca widok Twoich zębów? Że lekarz rodzinny odczuwa podniecenie, gdy Cię osłuchuje, a Ty jesteś w samym staniku? Sa przecież różne formy zboczeń...

Taak, oczywiście zdarzają się i tacy:) Ale wiesz, jak chodzi o zdrowie, to czasem warto przemęczyć się te 3 minuty (dosłownie). Dla pewności czy wszystko jest ok. Jak będzie to masz z głowy:) A jak naprawdę się tak wstydzisz to spróbuj poszukać kobiety.

Gość safeterterrt
ja bylam w wieku 25 lat gdy zaszlam w ciaze a teraz kocham chodzic do gine:D

Gość safeterterrt
dodam ze w ciąże zaszłam z ginem bo podczas badania, zamiast wziernika włożył mi w pochwe kutasa, ot taki mały błąd lekarski

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeju co za ciemnogród !!! nie chcesz rozkładac nóg przed facetem to idz do kobiety ginekologa!!

Boże kobieto w jakim Ty wieku żyjesz, jak stanie się coś poważnego czy choróbsko Cię złapie będziesz 1 lecieć. Ktoś tu pisał, ze jak facet zobaczy rozwaloną kobietę to myśli nie wiadomo o czym- on tyle już naogladał się, że pewnie ma dość, a nawet jak myśli to co z tego, w koncu to facet. A jak wstydzisz się do faceta to idź do kobiety chociaż ja osobiście je odradzam, zawsze idę do lekarza, raz byłam przymusowo u baby i niezbyt mile wspominam, ale każdy idzie tam gdzie czuje się dobrze, i ważne że idzie

Gość llalallalalalalalalalala
Ja mam 20 lat i byłam dwa razy na badaniu plus kilka razy odnośnie badań krwi. I tak - uważam, że to upokarzające strasznie.