Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Błagam pomóżcie!4 tygodniowe dziecko nie chce spac i często płacze:(nie mam juz

Polecane posty

Gość smallgirl

Mam problem wyeliminowałam to ze moze byc niedojedzona.Poniewaz nie mam niewystarczajaco pokarmu w piersiach staram sie ja dokarmiac butelką. Przy karmieniu cały czas sie odpycha i robi sie czerwona nawet jak daje jej butelkę.nie ma nadetego brzuszka ale cos ewidentnie nie pozwala jej zasnąc.Podejrzewam cos z układem pokarmowym.Diete przy karmieniu piersią trzymam prawidłową więc nie sądze ze to od tego.normalnie przybiera na wadze bo była ostatnio u lekarza.W nocy moja córeczka spi niespokojnie szybko oddycha boje się ze cos powaznego.

Gość moja mała taka
moja ma to samo,dziś kończy 10 tygodni a nigdy dużo nie spała. Też myślałam,że ma coś z ukł. Pokarmowym,zrobiłam jej usg-wszystko ok,poprostu taka już jest

Gość moja mała taka
a jeśli dziecko odpycha butelkę przy jedzeniu to albo się najadło albo ma gazy

Gość bihbkjbkln,nlknh
up up

Gość lp[ld[
zrób dziecku posiew moczu to bardzo ważne!!! wiele lekarzy mówi ze coś z brzuszkiem robią usg i jest o.k a dziecko nadal nie spokojne a jeśli ma bakterie w moczu to może je piec itd. Naprawde posiew moczu może wiele pokazać pozdrawiam

Gość lp[ld[
wiem to od położnej i mój chrześniak tak właśnie miał i dopiero położna na wizycie powiedziała o tym moczu i okazało sie ze miała racje. mały miał bakterie dostał antybiotyj i już na następny dzień dziecko spokojniutkie i jadło ładnie a wcześniej usg miał robione i też było o.k.

W Twoim przypadku tez bym stawiala na bakterie w moczu. Jak ur pierwszego synka to bylam na sali z dziewczyna ktorej synek darl sie niemiolosiernie caly czas az jedna z pielegniarek powiedziala, ze cos z nim jest nie tak bo dziecko przewiniete i nakarmione powinno spac a on ciagle plakal. Okazalo sie ze mial bakterie w moczu , tez dostal antybiotyk i od razu nei to dziecko. Pozdrawiam.

dokładnie, zrób posiew. my byliśmy już dwukrotnie w szpitalu z powodu infekcji układu moczowego.

Gość też moja tak miała
Kolka jak nic zrób jej herbate koperkową , jak nie pomoże to poradz się położnej i idz do lekarza. A w nocy spi tak bo jest niespokojna i rozpłakana, i dlatego tak oddcha.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Autorko nie martw się, ja tak miałam , coc nie chcę cie nastraszyć, ale pierwszą całą noc mój synek przespał w wieku 2,4 lat!!! Ma prawie 3 i czesto ma jeszcze noce ze sie ciagle budzi. Nalazilam sie po lekarzach kiedys, co nic nie dalo. Taki typ i juz. Jak sie urodzil to przeplakal pierwsze 3 doby i tak mu zostało!

badania zrób koniecznie, może to być problem z infekcją czyt. bakteriami w moczu, ale na kolkę też mi to wygląda w asadzie..

jA MYSLE, ZE TO NIE KOLKA BO WTEDY DZIECKO PLACZE O OKRESLONYCH PORACH :p MOJEJ SIOSTRY CORKA ZACZYNALA KRZYK DOKLADNIE O 20.10 I KONCZYLA O 23 KAZDEGO DNIA :( PRZESZLO JEJ JAK SKONCZYLA 3M. sorki za capsa

Gość gacie taty
jak nie masz wystarczajaco pokarmu ?jak takie cos czytam to mi rece opadaja!i przez głupote karmisz mm?bravo!!!!