Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikaasdf

praca kent i londyn

Polecane posty

Gość anikaasdf

czesc, prosze o pomoc w znalezieniu agencji pracy w Dartford i okolicach. Niedawno przenioslam sie do Dartford z Londynu gdzie aktualnie pracuje ale dojazdy mnie dobijaja, czasowo i finansowo. Chce znalezc cos w miare blisko. Jak macie jakies namiary to bede wdzieczna. Agencje pracy albo bezposrednio gdzie szukac bo w tych okolicach jestem zielona :-/ obojetnie, moze byc spratanie albo do sklepu czy magazynu. Moge podac numery agencji pracy w Londynie jesli kogos interesuje. Z gory dzieki za pomoc.

Gość tez chce sie przeniesc
do dartford ale szczerze tam to tylko praca w sklepie, ewentualnie w agencji nieruchomosci.

Gość anikaasdf
polecam miasteczko jest sliczne i idealne do spokojnego zycia jednak nie jak sie pracuje w londynie. Mnie wlasnie interesuje praca w sklepie ale szczeze nie wiem jak sie za to zabrac. Tu jest cala masa sklepow w centrum handlowym Bluewater i Leakside ale nie wiem czy zeby sie dostac do sklepu to trzeba przez agencje czy bezposrednio w sklepach skladac cv. Jesli cos wiecie, jak lepiej szukac to podpowiedzcie prosze, bo jestem zdesperowana :-D chcialabym znalezc cos przed zima bo nie wyobrazam sobie jezdzic w zime 2 godz do pracy..

mozesz skladac bezposrdenio przez sklep, albo osobiscie ( lepsza opcja) albo przez internet. zoabcz moze na stronie jobcentre jest cos w dartford i okolicy.

Gość anikaasdf
dzieki, ciekawe :-D faktycznie, jobcenter tam nawet podejde. Mam juz cv wiec jeszcze napisze listy motywacyjne i rusze tez do bluewater, moze faktycznie bezposrednio cos da sie zalatwic. Dzieki za odpowiedz i podpowiedz :-D

powodzenia! 🌻

Gość anikaasdf
moze jeszcze ktos ma jakies pomysly jak szukac ? narazie nie jest w miare, troche ogloszen znalazlam i wyslalam cv, bardzo bym chciala pracowac w B&Q moze ktos wie jak sie tam zaczepic ? jak ktoś bedzie chcial moge podac tel do firmy w londynie - sprzatanie. Polecam, teraz tam pracuje ale z Dartford dojazdy to porazka..