Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna7878

niedosyt i frustracja po ...seksie

Polecane posty

Gość taka jedna7878

to czuje , kiedy skonczymy z mężem uprawiać seks, zamiast odczuwac zadowolenie , radość , przezywać orgazm jest.. smutek , jest jakas recepta na to??

Gość powiem i ja....
receptą byłaby rozmowa z mężem....skoro nie czujesz zadowolenia po seksie z mężem nie masz orgazmu to nikt inny tutaj nie pomoże

Gość taka jedna7878
smuce sie , bo maz nie potrafi mnie zaspokoić , raczej w tym temacie nic sie nie zmieni.

Gość taka jedna7878
rozmawiałam , on o tym wie , ze tak jest..

i bzyka cie pomimo tego ze wie ze nie daje ci satysfakcji?:O

To jest problem do rozwiązania jedynie między wami. No chyba, że oczekujesz, że jakiś ogier z kafe da Ci to, czego nie daje mąż :-)

Gość serb
bzyka bo myśli o sobie

Gość taka jedna7878
no tak , seks jest w naszym przypadku nie czesto , powiedzmy 1 w miesiacu , albo 1 na dwa miesiace... przeciez on tem ma swoje potrzeby , coraz bardziej jest to dla mnie dolujace i nie wiem co z tym zrobic

Gość serb
a jak często Ty potrzebujesz??

Gość taka jedna7878
nie wazne ile ja potrzebuje , wazne , zebym była zaspokojona i spelniona , kobieta po seksie ma kwitnąć , a nie odczuwac smutek i chandre

Gość taka jedna7878
u mnie raz w tygodniu to juz byłby sukces..

Gość serb
skoro tobie też wystarcz raz w miesiącu tu współczuje

Androgen jemu sie nie chce nawet wysilic przy seksie a ty tu walisz o siłowni :O

S_M v34, a czemu mąż miałby nie bzykać? co lepsze: 2 osoby niezaspokojone w związku, czy 1 niezaspokojona a druga zaspokojona? tego to juz nie rozumiem kompletnie :classic_cool: jakie koorwa lepsze aby jeden był zaspokojony??:O a co to jakaś fundacja czy co?:O ja bym krótko albo sie to zmieni albo nie ma seksu :P przynajmniej z tobą:P

Gość taka jedna7878
on jak chce pobzykac to przychodzi , satysfakcje zawsze ma , co mam mu to wykrzyczec , ze jest kiepski??

No ale treningi siłowe podnoszą poziom hormonów, poprawiają wydolność. Jeśli tego nie poprawi, to seksu nie będzie na pewno. Trening siłowy to najlepszy naturalny afrodyzjak :-)

Gość serb
nawet gdyby nie mógł jej zaspokoić bo cierpi na przedwczesny wytrysk to istnieje tyle sposobów zaspokojenia kobiet-wystarczy chcieć ale on tego nie chce i tyle myśli tylko o sobie

S_M kobieta nie wspomniała nic o oziebłosci ze swojej strony wiec wnioskuję :P EGOIZM :P

taka jedna7878 on jak chce pobzykac to przychodzi , satysfakcje zawsze ma , co mam mu to wykrzyczec , ze jest kiepski?? nieeeee..... musisz cierpiec w imię zwiazku, miłosci, rodzimy,ojczyzny ...niepotrzebne skreśl :classic_cool:

Gość serb
popieram to egoista

Gość taka jedna7878
wcale nie jestem oziębłą kobieta , ! staram sie eksperymentować w łóżku , wymyslać , wiec on raczej z checia do mnie przychodzi

Kobieta też nie powina leżeć bezczynnie i czekać jak worek kartofli - tylko nauczyć swojego faceta co i jak ma jej robić. Przyznaj się czy kiedykolwiek pokierowałaś go w łóżku tak by zrobił ci dobrze? Czy potrafisz się przy nim sama pobawić, żeby zajarzył o co chodzi? Czy poza wypięciem tyłka przejmujesz czasami incjatywę?

Gość taka jedna7878
tak jasne! mam cierpiec , tylko jak dlugo ? mam sobie znalezc kochanka ? to nie o to chodzi..

Gość serb
ona go nie pociąga- to jest problem ! idzie do łóżka jakby miał pańszczyznę odwalić

Gość taka jedna7878
Benek a zebys wiedzial , ze mowilam mu co mnie podnieca , kierowałam mu ręke , w te miejsce , ktore chcialam miec pieszczone, ale pewnie doszedł do wniosku , że wystarczy pomietosic piersi , i wlozyc palce , a potem szybko sie wepchnąc i to wystarczy , po wczorajnum seksie , nie mam juz wiecej ochoty na miłośc z nim..

Gość serb
bo to egol

Gość taka jedna7878
w jakims stopniu go pociagam , bo przeciez nie latałby za mna jak pies za suką , a po seksie to nie ja sie kleje do niego , tylko on do mnie..