Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna7878

niedosyt i frustracja po ...seksie

Polecane posty

wiec tak naprawde nie mam pojecia jak ci pomóc, mówic mu wprost nie chcesz krzyczec nie chcesz kochanka nie chcesz:classic_cool: PASS :P cierp ;)

Gość serb
kobieta nawet po stosunku potrzebuje pieszczot czułości itp. e jej orgazm może zawsze powrócić i to x2 kto tego nie przeżył i nie zna tego może tylko żałować!!!

uuuu gówniany masz seks a i tak on ma to co chce wiec po co ma sie starac?:P

Gość taka jedna7878
no przeciez mu kiedys powiedziałam , ze mnie nie zaspokaja to ..sie obrazil , potem mu przeszlo i dalej to samo.. a kochanek to ostateczność;-)

i jeszcze strzela focha :D:D:D:D czy to jakis niedorozwój?:P

Gość taka jedna7878
jest tylko jedna osoba , która wie o mojej sytuacji..

Kochanek to nic strasznego. Ja się bzykam z v34 i moja żona o tym nie wie, więc nawet się nie obraża :-)

Gość serb
teraz już chyba więcej

Gość taka jedna7878
mam na mysli realna osobe , a kiedys rozmawiałam z facetem , ktory jest moim bliskim kolega i jakos tak od slowa do slowa , wspomnialam mu o mojej sytuacji, nie wiem czy zartował , czy nie , ale mi powiedzial , ze jakbym chciala to mógłby mnie zerżnąć..

[zgłoś do usunięcia] Androgen Kochanek to nic strasznego. Ja się bzykam z v34 i moja żona o tym nie wie, więc nawet się nie obraża jasne :classic_cool: jeden ma żone i 4 wirtualne kochanki a inna ma problem bo facet wykonuje 4 ruchy raz na miesiac :D:D:D Jakie to nierówne i niesprawiedliwe 😭

Gość serb
może na jasną górę???

Gość serb
hahahaha dobre proponuję skorzystać z propozycji kolegi!1

Ja miałem podobnie - znaczy to ja nie miałem satysfakcji z seksu. Paradoks? Dla mnie sam wytrysk to nie wszystko. Mój orgazm może mieć wiele poziomów, a do niedawna był tylko poziom 1. Doszukiwałem się przyczyny u kobiety - że nie chce się ze mną kochać, że mnie nie kocha. Ale któregoś dnia spojrzałem z "jej strony" i uznałem, że też jej nie zadowalam. Zacząłem więc od pytania, czego by chciała, czego oczekuje. To było dla mnie trudne, bo nie lubię rozmawiać o sprawach łóżkowych. Zajęło mi to parę tygodni, ale zapewniam - było warto. Teraz przeżywam z nią "drugą młodość". Odkrywamy siebie na nowo, swoje pragnienia i potrzeby. Reasumując, człowiek nie czyta drugiemu w myślach - trzeba rozmawiać, ale do tego potrzeba chęci, samozaparcia i silnej woli, żeby nie zrażać się i nie bać początkowych niepowodzeń. Osobiście wiem, że pomaga rozmowa przez komunikator, a nawet kochanek - pozwala spojrzeć z innego punktu widzenia, szczególnie, jeśli potem pojawi się poczucie winy. Nie, nie namawiam do zdrady, opisuję jedynie własne spostrzeżenia :-)

Gość klarciaa
No niestety znam ten ból. Z tym , że ja z moim mężem kochałam się nie pamiętam kiedy. On panicznie boi się żebym nie zaszła w ciąże i przez to unika seksu. Normalnie paranoja. Nie pomaga nawet Mirena.

""Trening siłowy to najlepszy naturalny afrodyzjak" I tu sie mylisz kolego....." Możesz rozwinąć?

Gość taka jedna7878
rozmawiac , rozmawiac , nie ma zadnych efektów , ja juz nie wiem co mam dalej , bo przeciez poza seksem jest w miare ok

S_M, V34 została upolowana i należy już do Androgena :-) A Androgen nie dzieli się swoją zdobyczą ;-)

Gość taka jedna7878
a jeszcze jak nie dawno dostalam te propozycje hehe;-)

S_M nie tylko z nim :classic_cool: ale nie trollujemy temat ciekawy. Opinia Chłopaka mądra pouczająca ;)

taka jedna a jak z masturbacją u ciebie?:) umiesz sie sama zaspokajac?:)

Gość taka jedna7878
powiedzmy , zeby jakos rozładowac to napiecie , masturbuje sie;-)

to zrób to przy nim i nie dopuszczaj az sie zaspokoisz:D niech zobaczy :P albo propozycja kolegi :classic_cool: fajny chociaż?:P

Gość taka jedna7878
przynjmniej na te chwile to mi zostało;-)

Gość taka jedna7878
v 34 a propozycja kolegi? fajny lubie go ;-) prawdopodobnie czytając wierszami , ma ..podobny problem , co zauwazyłam to jakby czesciej szukal kontaktu , pisze sms , czasem zadzwoni;-)

Mmmmhhhh Wysilek fizyczny moze miec calkiem odwrotny rezultat, a wlasciwie taki jaki proponujesz.... Bo on tego nie bedzie robil z przekonaniem, jakims idealizmem.... A jeszcze znajac metalnosc i podejscie do zagadnienia mezczyzn (ta kogucia natura), tak 75% mezczyzn uczeszczajacych na silownie, bierze wspomagacze, by kosztem najmniejszego wysilku, osiagnac jak najwiekszy przyrost masy miesniowej..... A jakie skutki uboczne sa- wszyscy wiedza....

Co za bzdury? Zakładasz od razu wszystkie kataklizmy na drodze do zbudowania dobrej formy. Ja mówię o dbaniu o ciało. O prawdziwym wysiłku fizycznym, który ma wpływ na wydolność, układ sercowo-naczyniowy i na poziom testosteronu. Pamiętaj, że lepsze ukrwienie to lepsza erekcja. Zdolności wysiłkowe, krew, hormony i zadbane ciało mają fundamentalne znaczenie jeśli chodzi o seks. A Ty piszesz o biciu igieł w dupę, bo tylko z tym kojarzy Ci się siłownia???

Gość taka jedna7878
zaczęłam o tym myslec