Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekkkkkkkk

Czy to dziwne że nie bylem jeszcze w zadnym zwiazku ?? 28 lat!!!

Polecane posty

Gość prawiczekkkkkkkk

:(

dziwne ale nie ma obawy a w tym mieiacu tez bede mial 28 lat i tez nie bylem w zwiasku coz takie zycie

Gość pojebki8
no to kuzwa na co czekasz????????????

Gość i tak już po
To smutne, życie przecieka Ci przez palce. Inni mają kobiety, ba - żony, dziecko, jeżdżą co roku na urlopy nad morze i tam bawią się na całego. Przemyśl to i nie szukaj ideału, bo takich NIE MA!

Gość autorze w takim
wieku to juz lepiej nie zaczynac inne szmaty juz sie wyszalaly dawaly na prawo i lewo 🖐️ dziewicy tez juz w tym wieku nie znajdziesz

Gość Top***Secret
oferma, nie narzekasz, bo nie wiesz jak może być inaczej.

Gość Karina ruchacz Otwock
Pobłogosławić śliczne Panie!

Gość autorze w takim
ciekawe jak moze byc , poza kilkoma chwilami "szczescia" klotnie , klotnie i jeszcze raz klotnie a na koncu rozstanie i placz ze sie stracilo "ukochana " osobe :D a prawiczek ma zawsze "swiety spokoj" 🖐️

Gość bezszanz
"To smutne, życie przecieka Ci przez palce. Inni mają kobiety, ba - żony, dziecko, jeżdżą co roku na urlopy nad morze i tam bawią się na całego. Przemyśl to i nie szukaj ideału, bo takich NIE MA!" a to już bez żony i dziecka nie można pojechać nad morze, np ze znajomymi? smutne to jest twoje zaściankowe myślenie, co to za urlop z małym dzieckiem :O

Gość ja uważam że
nic w tym dziwnego, zależy od podejścia. Sama jestem w takiej sytuacji i wcale sie tego nie wsytdze. Dobrze mi z tym i nikomu nic do tego

Gość i tak już po
"a to już bez żony i dziecka nie można pojechać nad morze, np ze znajomymi? smutne to jest twoje zaściankowe myślenie, co to za urlop z małym dzieckiem" Nie w tym rzecz! Chodzi tu o wiek, przecież koleś ma 28 lat, a ludzie w tym wieku mają już stabilną pracę, a więc i dziecko sie pojawia, więc dlatego tak napisałam. Jakby miał 20 lat, to pewnie że ze znajomymi może sobie pojechac. A urlop z dzieckiem? Kwestia organizjacji - jest super!

Gość to musiala napisac
kobieta z wpadka 🖐️ ktora nie ma wiekszego wyboru jak jechac z dzieckiem is ei z tego cieszyc

Gość bezszanz
no i co z tego że inni mają dzieci, można mieć stabilną pracę i do tego nie mieć dzieci, dziwne co nie? i taaakie trudne do zrozumienia w wieku 20 lat też mają dzieci, to nie znaczy ze wszyscy mają tak robić, każdy robi jak uważa, po to każdy ma rozum żeby mógł o sobie decydować

Gość hahaha nie wiem
jakie to ma znaczenie czy byłeś w związku, czy będziesz czy nigdy nie będziesz ? :classic_cool: przynajmniej zaoszczędziłeś pieniądze :classic_cool:

Gość bezszanz
pieniądze to pikuś, za to jakie nerwy ma spokojne i ile czasu dla siebie, przecież czas jest najcenniejszy :P

Gość hahaha nie wiem
niech się cieszy że rodziny nie musi utrzymywać :classic_cool:

Gość hahaha nie wiem
dobrze że się w wieku 22 lat nie ochajtałem bo dzisiaj jak patrze na moją ex to chciałbym się rozwieść :classic_cool:

Gość tyhtyey
a jesteś już żunaty???

Gość i tak już po
dziecko planowane, urodzone w wieku 25 lat, wcześniej byłam w związku 4 lata, z ojcem dziecka :) bo to nie był mój jedyny partner życiowy, jestem normalna :) Z planowanym dzieckiem bardzo chce się jechać na wszelkie urlopy. Poza tym przypominam, koleś ma 28 lat, to dorosły mężczyzna a nie chłopczyk.

Gość hahaha nie wiem
a jesteś już żunaty??? mam młodszą o 9 lat dziewczynę. nie spieszy mi się :classic_cool:

Gość mam to w dupie............
no i co z tego? ja mam 26 lat i nigdy nie byłem w zadnym zwiazku i dobrze mi tym i nie wtglądam na prawiczka

Gość tyhtyey
a ile teraz masz lat????

Gość hahaha nie wiem
a ile teraz masz lat???? 28:classic_cool: teraz mam lepszą kobietę a jak patrzę na moją ex która wygląda jak dziewczynka to się w głowę pukam co ja w niej widziałem :classic_cool:

Gość takie to pieprzenie
kobiet ktore juz masz ja dzieci mezow itd. przeciez nie wypada napisac jak jest chujowo w zwiazku wiec trzeba chwalic :classic_cool:

Gość tyhtyey
yo masz laske w wieku 19 lat. Nie czujesz jak pedofil??

Gość i tak już po
dlaczego w związku i z dzieckiem musi być zaraz chujowo? Jak ktoś nie potrafi wybierać - patrzcie na siebie prawiki i dziewice, to może i jest nieszczęśliwy.

Gość hahaha nie wiem
yo masz laske w wieku 19 lat. Nie czujesz jak pedofil?? nie. moja laska wygląda bardziej kobieco niż moja ex

Gość tyhtyey
pytam bo zaczelismy pisac ze sobą poznanym w necie(portal randkowy) ktora ma 18 lat a ja 27 ale jeszcze sie nie spotkalismy w realu tylko nie wiem jak zareaguje moje rodzenstwo, i pewnie zaraz pedofil

Gość 45345345
27 lat i 19stolatka ? ..uuu ..no tak do pochodzenia to może i fajna ,ale zakochać się w takich to jak dla mnie loteria trochę bo takiej małolacie się może odwidzieć ......z drugiej strony taka młoda rzadziej jest po przejściach i ma mniej zryty beret ex'ami ...no cóż zapewne jak we wszystkim kwestia indywidualna.