Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekkkkkkkk

Czy to dziwne że nie bylem jeszcze w zadnym zwiazku ?? 28 lat!!!

Polecane posty

Gość PaterGrifffin
Mam pytanie do autora tematu: Czy probowałeś jakoś zmienic ten stan rzeczy? Wychodzisz gdzies z kolegami może?? Uprawiasz jakiś sport? Myślałem nad czymś takim jak PerfectDating może?

Gość ja86sia
szczerze mówiąc to jak dla mnie to jest to trochę dziwne. nie znam Cię, nie wiem jaki jesteś więc nie oceniam, ale generalnie facet 28 lat, który NIGDY nie był w związku, jest prawiczkiem... delikatnie mówiąc nie kojarzy się zbyt dobrze i już bym się bała zaryzykować spotykanie się z kimś takim... bo właściwie czemu nikogo nie miał? jest z nim coś nie tak, że nikt go nie chciał? czy to on był na tyle dziecinny, że nie chciał mieć nikogo? zaczęłyby się obawy... ale jeszcze raz zaznaczam, że to takie ogólne spojrzenie na osoby tego typu, nie czuj się urażony :) a może zdradzisz autorze jak to się stało, że nie byłeś w związku? w ogóle z nikim się nie spotykałeś?

Gość hefohweohio
wiecie co troche generalizujecie - widac za dużo kafeterii czytacie - ja obracam się w środowisku lekarzy i w moim zawodzie mam wielu kolegów - przystojnych fajnych facetów, którzy maja po 28-30 lat i sa singlami - część z nich nie była nigdy w związku(co nie znaczy że śa prawikami - przecież nie trzeba być w związku żeby iśc z kimś do łóżka) dlatego, że nie mieli czasu, skupienia na nauce itd. i tak się jakos zeszlo- a dziewczyny za niektórymi tak sie oglądają , że szok - ja właśnie sobie takiego jednego zlowilam ;) mamy oboje po 28 lat